سلام
ببخشید وقتخوندن تاپیک های قبلی رو نداشتم و سوالم رو اینجا مطرح کردم .
آیا این ورژن قابلیت کوپ آفلاین هم داره ؟
سلام
ببخشید وقتخوندن تاپیک های قبلی رو نداشتم و سوالم رو اینجا مطرح کردم .
آیا این ورژن قابلیت کوپ آفلاین هم داره ؟
حب LT 2هم اومد ریختیم تو کنسول احتمالا همین بازی رو باز میکنه دمشون گردم زود حک کردن
فکر کنم داشته باشه !
آها پي سي گيمر يعني كسي كه از باززيهاي كنسول بدش بياد و چيز خاصي توشون نبينه....
گيرز 2 همونطور كه قبلا هم در يك چيز خيلي عالي داشت وو اون هم گرافيك بود كه ign بهرتين گرافيك 2008 رو در بين اون همه عنوان ديگه بهش ميده... چيزي كه برا بايوشاك 2 اتفاق افتاد و نسخه دوم اصلا مثه نسخه اولي نبود ومطمئنا بازي سال نميشه... حالا چون نسخه دوم نشد نسخه اول هم شانسي شده؟!!
گيرز 1 هم واقعا نو بود و كلا جديد بود...سيستم كاوري رو عرضه كرد كه خيلي از بازيها دارن ازش استفاده ميكنن...نسخه اول واقعا بديع بود... از اكثر جهات نو بود.... كسل كنندگيش رو اگه توضيح بدي خوب ميشه, مي خوام بدونم چه چيزي بوده كه گفتي خيلي كسل كننده بوده..
خوب ما هم LT 2.0 زدیم تاامروز فردا بهتون ملحق میشیم.
یکی ادرس یه جای درست برای خرید کارت گلد بده.
آقا این بازی فوق العادست بی نظیره شاهکاره نمی دونم دیگه چی بگم چون الان واقعا هیجان زدم و .... یکی از دلایل این هیجان زدگیم احتمالا به خاطر مدت زمان معطل بودن برای این بازی بوده در هر صورت خیلی عالیه من هیچ نقدی یا چیزی نمی گم چون اساتید به اندازه ی کافی در موردش صحبت کردن اما نصیحت میکنم که برید حتما بازی کنید.
آقا چی شد این سایت ؟ راستی من یه اکانت رایگان دیگه فکر کنم داشته باشم فقط نمی دونم این فریم ویر برا لایو امن هست یا نه یا که بازی پچ شده ؟
منم بلاخره گرفتم .
دیگه اگه بگم فوق العادست کلیشه ای و تکراری میشه
فقط میتونم بگم این از اون بازیاست که یک سالی میتونه آدمو سرگرم کنه .
g*ame-ir.com*رو بردار...
پوینت هم میده...من یه سری کش واسه psnازش خریدم...
اول یه اکانت درست میکنی و اون میزانی که میخوای با کارت پارسیان یا سامانت توش پول میریزی بعد با توجه به پولی که تو حسابت تو این سایت داری از سایت خرید میکنی...
اگه گیم اسکور واست زیاد مهم نیست هر سهماه دستگاهتو اول استفاده کن الکی پول نده پا لایو...من دستگا قبلیمو هر سه ماهشو استفاده کردم الانم با اکانت فری باز لایوم...
+
این horde لامصب عجب چیزی شده...واقعا اسم horde2 برازندشه...انصافا استودیو به این میگن...بازی ساختن در حده قهرمانی...
همه جور جونوری توش ریختن.چقدر شلوغ تر و خر تو خر تر شده...
مپها هم خیلی متنوع و جذابن...دمشون گرم پرش کردن مپ، نکردن نصفش کنن با dlcبدن بیرون...
+
سلام
مرسی بابت راهنمایی .
اره یدونه گلد دیگه دارم نه چون بازی از صفر می خوایم شروع کنیم اسکور مهم نیست.
منم بالاخره امروز lt+2 را ریختم و موفق شدم تا چپتر دوم بازی کنم .
راستش گیم پلی بازی همون چیزی هست که تو دو تا نسخه قبلی هم دیدیم اما گرافیک بازی یه جورایی بهتر شده و از اون بهتر اینکه هم محیط بازی از نظر بصری زیبا شده و هم اینکه سرعت بازی خیللی بیشتر شده .
البته فعلا بیشتر نمیشه صحبت کرد باید کمی بیشتر بازی کنم تا بعد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)