اگه به جای shut down همیشه hibernate کنیم مشکلی پیش میاد؟
اگه به جای shut down همیشه hibernate کنیم مشکلی پیش میاد؟
وقتی Hibernate می کنیم یک کپی از Ram داخل هارد ریخته میشه.اینجوری تغییرات که باید حتما سیستم خاموش و روشن شه(restart) در سیستم اعمال نمیشه.قاعدتا نباید مشکل داشته باشه ولی خودم یه زمانی زیاد هایبرنت می کردم احساس می کردم سیستم مشکل پیدا می کنه!
حالا اگه طولانی مدت sleep کنیم چی؟! من z500 دارم.وقتی sleep می کنم سیستم در ظاهر کلا خاموش میشه و وقتی به برق وصل نیست فقط با دکمه پاور روشن میشه و خیلی هم سریع ! و وقتی هم به برق وصل باشه چراغ پاور به حالت چشمک زن در میاد و با هر کلیدی روشن میشه.مثلا یه شب تا صبح sleep باشه مشکلی پیش میاد؟ درضمن مصرف باتری در این حالت بسیار ناچیزه.![]()
سلام
لب تاب های لنوو برای خاموش روشن کردن بلوتوث تنظیمات خاصی دارن؟ لب تاب بنده Y500 هست و موندم بلوتوث و وایرلسو چه جوری خاموش کنم؟
سلام
این خطا مربوط یه نصب کدوم درایور هست
![]()
تو z500 که با همون کلید وایرلس هست
عکس هواپیما F7
سلام. لپتاپ من z580 هس. یه مدتیه که مثلا وقتی صدا یا نور صفحه رو کم و زیاد می کنم و ... نشون داده نمیشه.کلا کلیدهای ترکیبی با fn رو نشون نمیده. hofix هم نصبه!!! چجوری باید پاکش کنم تا بتونم دوباره نصبش کنم؟
Last edited by ali_max360; 21-05-2013 at 14:18.
فکر کنم مربوط به Lan یا همون ADSL باشه.تو سی دی درایور به اسم Lan هستش...
دوستان کسی مدل g580 با کانفیگ 6/1tb/635 2g داره؟
ممنون میشم از معایب و مزایاش به صورت ریز بگه![]()
سلام
چه فرقي بين سري G و سري B وجود داره ؟ با كانفيگ مساوي ، شما كدوم رو ترجيح ميديد ؟ ممنون
سلام عزیزان پی سی
شدیدا به کمک نیاز دارم
پیرو این تاپیک که هیچ کس کمکم نکرد ! میخواستم فردا پاشم لپ تاپم Lenovo z580 رو ببرم گارانتی،دستگاه کند شده و رو صفحه بوت ویندوز خیلی طول میده،ارور Hd Tune هم که تو همون تاپیک مشخصه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا به ذهنم رسید ،با توجه به اینکه درصد بالایی از احتمال میدم که هارد رو برام عوض نکنن،خودم بیام یه سری کارا بکنم،شاید مشکل حل شد
اولین قدم اینه که بیام با Low level format یه بار کلا هارد رو تمیز کنم،حالا Low level رو دانلود کردم،اما نحوه کار رو یادم رفته، ! هارد رو انتخاب میکنم،بعد که کانتینیو رو میزنم ارور میده و میگه In use هستش،یادم رفته باهاش باید چجوری کار بکنم !
2-باید دراویر های جدید رو بگیرم برای همه چیز دستگاه،درایور های خود سایت لنوو قدیمیه و اصلا آپ نشده
قطعات دستگاه و مدلشون
CPu : i5 3210 M
Ram : 6gb
hard : 750 Gb
graphic : geforce 630M
audio : realtek
کسی لطف میکنه در حقم و درایور های جدید اینارو لینکاشو بده ؟ درایور خود اینتل هم میخوام اما لینک اونم پیدا نکردم !
کلا الان یه راهنمایی بکنید ببینم چی کار میشه کرد ؟ هر روز منتظرم که دستگاه رو روشن میکنم هارد کلا پوکیده باشه و اطلاعاتم از دست بره،البته بک آپ دارم
یه دنیا ممنونم از هرکی که کمکم کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)