تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 674 اولاول ... 94955565758596061626369109159559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

با سلام.
    مثل اینکه این بحث داره خیلی جدی میشه .
    بنابرین وظیفه دونستم که من هم از بازی محبوبم دفاع کنم.
    البته این رو بگم که بنده تا به حال فقط دو مرتبه فیفا رو بازی کردم (البته رو PC) و دیدم که افتضاحه سریعا سر به نیستش کردم.
    و طبق شنیده هام به این موضوع پی بردم که PES 10 از لحاظ گرافیک از FIFA بهتره .
    البته پیرو اون عکسی که اون دوستمون از دروگبا گذاشته بود بنده هم در تایید ایشون چند تا عکس میذارم که فن های فیفا ازش لذت ببرن و معنی گرافیک رو درک کنن.

سپاسگذارم.

2. 6 کاربر از Armin 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بفرما این هم روش دوستمون برای مقایسه گرافیک بین دو بازی فیفا و PES ....
    وقتی دوستان گرافیک بازی رو فقط توی Face و طراحی چهره ها می بینن دیگه نمیشه یک بحث درست و منطقی راه انداخت
    تا به یکی میگی گرافیک PES ضعیف تر از فیفاست سریع یک عکس از چهره بازیکنان میذاره و میگه بفرما.
    نمونه بارزش صفحات قبل هم هست

4. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

وقتی دوستان گرافیک بازی رو فقط توی Face و طراحی چهره ها می بینن دیگه نمیشه یک بحث درست و منطقی راه انداخت
    تا به یکی میگی گرافیک PES ضعیف تر از فیفاست سریع یک عکس از چهره بازیکنان میذاره و میگه بفرما.
    برادر من با عرض پوزش میشه شما معنی گرافیک رو به من یاد بدید .

6. این کاربر از Armin 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا بهزاد و آقا امین شما مدل ضربه ایستگاهی های پیس رو ببینید بعد مال فیفا رو تماشا کنید.همین کریس رونالدو کل ضربه ی ایستگاهیش به اینکهشوتشو با روی برامدگی پاش میزنه ولی توی فیفا اینطوری نیست و با بغل پا میزنه من مال pc رو میگم برای کنسول رو ندیدم که بگم.

8. 2 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا بهزاد اگه پست منو با دقت تر میخوندی میفهمیدی که این بحث راجع به نور پردازی بازی است نه گرافیک فیس ها.

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما اگر دقت کنی تو فیفا خیلی با دقت حتی رو خالکوبی های پشت گردن بکهام توجه کردن ولی تو pes اینطور نیست. نمیشه به خاطر چند چیز جزیی یک بازی رو بهتر از دیگری دونست. در ضمن دوستان pes باز بیشترشون رو کامپیوتر بازی میکنن و fifa کنسول رو ندیدن. همونقدر که fifa در خود ژاپن بیشتر از pes فروخت فکر کنم نشون میده که بازیش بهتره

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما اگر دقت کنی تو فیفا خیلی با دقت حتی رو خالکوبی های پشت گردن بکهام توجه کردن ولی تو pes اینطور نیست. نمیشه به خاطر چند چیز جزیی یک بازی رو بهتر از دیگری دونست. در ضمن دوستان pes باز بیشترشون رو کامپیوتر بازی میکنن و fifa کنسول رو ندیدن. همونقدر که fifa در خود ژاپن بیشتر از pes فروخت فکر کنم نشون میده که بازیش بهتره
    پس با فروش بیشتر در ژاپن به این نتیجه رسیدید که فیفا بهتره(عجب منطقی!!)
    والا من که کنسول دارم و فیفا رو هم بازی کردم (گیم پلی خیلی واقعی هستش،فیزیک بازیکنا عالیه ،جزییات خوب کار شده،گرافیک باز هم کمتر از Pes هستش) ولی فیفا نتونست حسی که Pes به من القا میکنه رو ،القا کنه و بعد از یه مدت خسته شدم به طور مثال حسی که بعد از گل زدن توی pes دارید به هیچ وجه در فیفا نخواهید داشت این نظر شخصی منه
    دیگه این بحث واقعا مسخره شده که کدوم بهتره،هر کسی هر چی دوست داره بازی کنه
    اینجا تاپیک اخبار PRO EVOLUTION SOCCER 2011 هست ،دوستان لطف کنید همینجا تموم کنیم

12. این کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دکتر جان دم در بده بفرمایید تو
    عزیزم شما با چی مقایسه کردی که دیدی تابلوس؟؟؟؟
    ببین داداش گلم،من خودم یکی از طرفدارهای قدیمی pes هستم،ولی راستش دیگه خسته شدم از بس دیدم این آقای sea bass ملت دنیا رو هرسال میفرسته دنبال نخود سیاه،امسال میگه ال میکنیم بل میکنیم،بعد بازی میده بیرون که یکی مثل Eto'o از تو روح دفاع ها رد میشه و گل میزنه،بعد میگه pes 2010 جبران میکنیم،بعد یه بازی میده بیرون که وقتی به یه پلیر مثلا میگی برو چپ،3 ساعت بعد میره چپ،یعنی delay در حد بورکینافاسو،من باگ هایی از pes2010 تو کامپیوترم save که اگه خود سازنده pes هم بیاد ببینه،شغلشو میزاره کنار،من قبول دارم که pes 2010 تا حدی گرافیک بالاتری از فیفای ایکس باکس یا ps3 داره،ولی کیفیتی که تو گیم پلی فیفا هست،خیلی سرتر از pes ، امیدوارم همتون این چند تا دمویی که واسه فیفا 2011 اومده رو دیده باشین،منی که عمری جلوی کامپیوتر مینشستم و pes بازی میکردم،میخوام به محض اینکه فیفا 2011 اومد تو بازار ایران،درجا یه ps3 بخرم و یه فیفا 2011.ضمنا اینم بگم که اون یه خرده ای هم که فیفا تو گرافیک عقب تر بود رو تو فیفا 2011 جبران کرده،میتونین به دمو های فیفا رجوع کنین
    من فکر میکنم مسئولای pes به جای اضافه کردن جام لیبرتادورس یه قر دادن کارلوس توز بعد از گل زنی،باید یه خرده به فکر گیم پلی افتضاح pes باشن
    اصلا PES از اسمش معلومه که چیه !!!!!

14. این کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برادر من با عرض پوزش میشه شما معنی گرافیک رو به من یاد بدید .
    فعلا اسکیرینی از FIFA 11 ندارم تا با PES 2011 مقایسه کنم...وقتی اسکیرینی منتشر شد به شما هم نشون میدم که گرافیک بین دو بازی رو چطور مقایسه می کنن
    آقا بهزاد و آقا امین شما مدل ضربه ایستگاهی های پیس رو ببینید بعد مال فیفا رو تماشا کنید.همین کریس رونالدو کل ضربه ی ایستگاهیش به اینکهشوتشو با روی برامدگی پاش میزنه ولی توی فیفا اینطوری نیست و با بغل پا میزنه من مال pc رو میگم برای کنسول رو ندیدم که بگم.
    خوب عزیز من این چه ربطی به گرافیک بازی داره؟!
    این مربوط میشه به قضیه انیمیشن و موشن کپچر...

16. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

اصلا جای بحث نداره که کونامی هر ساله داره فوتبال بد و خیلی ضعیف رو چه در کنسول و چه در پسی ارائه میده

انمیشن وتیکنیک جدیدی که در پیس 2011 گذاشتند به نظر من اصلا جدید نیست و درفوتبال های حال حاضر میشه بازی کرد
    حتی بهتر از اون انیمشن کونامی انگاری سال اولش هست که داره فوتبال درست میکنه چنان انمیشن رو به رخ کشیده که میگی
    شاخ قول شکسته

من نمونه ای که تکتنیک های فیفا کنسل داره رو براتون میزارم اگه واقعا کسی ندیده حتما نگاه کنه
    مطمئن هستم نظرش عوض میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن دوستان وقتی بحث گرافیک میاد باید بسنجیم در چه ضمینه ای میخوایم مقایسه کنیم
    و در چه نمای مثلا نمای wide فیف خیلی بهتر از پیس هست گرافیک پیس هم فقط در چهره ها هست

به نظر من کونامی پیشفرتی نداره حتی همین پیس 2011
    چون تنها گرافیک رو نمیشه به عنوان پیشرفت کار دانست
    این واقعا برای همه ما ثابت شده پیس 2010 هم در سالی که منتشر شد (وابسته به روز ) از گرافیک خوبی بر خوردار بود
    اما در بازی یه چیزی دیگه نشون داد یه بازی کاملا مسخره و پر باگ
    که میشه یه کتاب از باگ هاش درست کرد
    در ضمن من مدیر بخش استادیوم سازی این دو بازی هستم از دوستان میتونم دعوت کنم به انجمن تخصصی
    persianpes.com
    ممنونم از دوستا ن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •