تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 598 اولاول ... 94955565758596061626369109159559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بنده کاری به حضرات ندارم که نازنازین یا گوشیهاشون! ولی:
    از قدیم و ندیم می دونم که موقع شارژ کرردن گوشی بهتر بود که گوشی رو خاموش می کردی بعد شارژش میکردی (لااقل تو بحث الکترونیک این تخصص منه) که برای حفظ عمر گوشی و باتری و عمر مفید سیمکارت باید گوشی خاموش بشه و هر گوشی رو که تا الان خاموش کردیم زدیمش به شارژ دیگه عنر عنر گوشی روشن نشده و آنتن نداده مث ایکس10. شاید کسی شب گوشیشو زده به شارژ نخواد گوشیش روشن بمونه حتما باید دنبال پروفایل آفلاین یا سایلنت بگرده؟!!!! این یا ایراده واسه گوشی یا این گوشی رو دوست داشتن اینجوری بسازن!!!
    بعضی ها متاسفانه تو این فروم فکر می کنن ....
    آقای من , کسی تو این فروم فکر مکر نمیکنه . به کسی هم بی احترامی نکن .
    کسی قصد بی احترامی نداشت به شما . قربان نه من ناز نازیم نه گوشیم چیز ناز نازی و خاصی هست نه کسی هستم که از این اخلاقا خشم بیاد .
    اگه شما تخصصته واز قدیمی باید بدونی که اون ماله قدیم بود . الان تمام دقدقیه شرکتا رو کیفیت محصولاتشونه و اگه میخواستن تو همون قدیم بمونن الان دست شما x10 نبودو همون گوشیای ساایران احد بوق بود . عزیز فناوری تولید این باطریها (لیتیومی) وطریقه استفاده این گوشیهای اسمارت از باطری با اون قدیمیا فرق میکنه فکر کنم اینو خوب بدونی اگه تخصص داری . آره تو قدیم و ppc های قدیم اگه داشتی قبلا و تخصصته, وقتی 5درصد مونده بود باطری تموم بشه میزدی به شارژ و چون نباید شارژش تموم میشد چون حافظش میپرید . این ماله قبل از persistant storage بود . بعد از اونم و بعد از وین مو 5 وبا باطریهای لیتیومی دیگه این مشکل تموم شد عزیز . باطریای این دورو زمونه برای استفاده تا حداقل 5 سال ساخته میشن و اگه کامل شارژ نشن یا چمیدونم به قول شما گوشیو خاموش نکنی هیچ مشکلی پیدا نمیکنن . ولی میگن برای احتیاط بار اول بزارید 8 ساعت تو شارژ بمونن که اینم فکر زمان قدیمه و شارژش که پر شد کافیه چون شارژر شما و گوشیتون خودکار بعد از اتمام عملیات شارژ برق رسانیو قطع میکنه.
    یه چیز دیگه آندروئید 1.6 یه سری کاستیا داره از جمله پروفایلی که شما میخوای که با آندروئید 2.2 بر طرف میشه .

حرف آخر , شما اگه خیلی باطریتو دوست داری گوشیت شارژش که داشت تموم میشد بزن تو شارژ بعد ار شارژ 100درصد از شارژ بکش همیشه .
    Last edited by night lord; 29-05-2010 at 00:53.

2. این کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------

--------------------------------------------------------------
    بنده کاری به حضرات ندارم که نازنازین یا گوشیهاشون! ولی:
    از قدیم و ندیم می دونم که موقع شارژ کرردن گوشی بهتر بود که گوشی رو خاموش می کردی بعد شارژش میکردی (لااقل تو بحث الکترونیک این تخصص منه) که برای حفظ عمر گوشی و باتری و عمر مفید سیمکارت باید گوشی خاموش بشه و هر گوشی رو که تا الان خاموش کردیم زدیمش به شارژ دیگه عنر عنر گوشی روشن نشده و آنتن نداده مث ایکس10. شاید کسی شب گوشیشو زده به شارژ نخواد گوشیش روشن بمونه حتما باید دنبال پروفایل آفلاین یا سایلنت بگرده؟!!!! این یا ایراده واسه گوشی یا این گوشی رو دوست داشتن اینجوری بسازن!!!
    بعضی ها متاسفانه تو این فروم فکر می کنن ....

سلام.

در مورد کل بحث موجود نظر خاصی ندارم اما فکر میکنم (و فقط فکر میکنم و شاید هم اشتباه فکر کرده باشم) که توی شرکت سونی اریکسون هم که این گوشی رو ساخته حداقل یکی دو تا متخصص و مهندس و دکترای الکترونیک پیدا میشه که متوجه بشه خاموش شدن یا نشدن گوشی موقع شارژ به عمر باطری و گوشی و.... صدمه میزنه و این صدمه زدن به گوشی به دلیل فوق میتونه باعث این بشه که این گوشی تو بازار فروش نره و این هزینه کردن جهت ساخت گوشی و فروش نرفتن گوشی به دلیل این عیب بزرگ باعث متضرر شدن شرکت میشه و واسه همین قبل از ساخت گوشی این عیب رو برطرف کنن.(البته بازم تاکید میکنم که این نطر شخصی منه و شاید هم اشتباه فکر کرده باشم.)

4. 5 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

به به.میبینم که دوستان دست به دست هم دادن که این تاپیک و هم مثل تاپبک قبلی روزی 3 صفحه با کل کل سر باطری و قیمت و ...ببرن جلو یه ماشالا بگو....
    اول 2 تا ویدیو از بچمون
    یکی Unboxing.بکی هم همینجوری!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Petition started to get 2.2 for Xperia X10

Many users of the X10 and potential buyers have deemed the OS of Sony Ericsson’s first Android handset, the Xperia X10 out of date. Currently the handset runs 1.6, while most other Android powered handsets run 2.1. Many apps also require 2.1 which limits the amount of apps and games available to the Xperia X10. Sony Ericsson have confirmed that 2.1 will be made available for the X10 by the end of the year though. This isn’t good enough for some users though, as Android have started rolling out 2.2. So by the time 2.1 comes to the X10, it will already be outdated.
    An online petition has been started to get Sony Ericsson to bring 2.2 to the Xperia X10, instead of 2.1 when the update from the company is released. I myself am hoping Sony Ericsson take note and have signed the petition myself because, as part of the petition says, the X10 is a great handset but, is limited severely by outdated software.

Creatouch app now available for Xperia X10
    by X10 on May 28, 2010
    in Applications, News
    The Creatouch app that allows users to personalize their Sony Ericsson Xperia X10 home screen is now available to download in the PlayNow market. It seems a bit hit and miss whether you can find it or not. For example, some people running X10i Nordic firmware have it, but despite running the same firmware it’s not appearing for me either directly through PlayNow or via Mediascape.
    Creatouch lets you create personalised wallpapers and share these socially. We have included a few pictures of the
    installation process courtesy of twitter user farhan032 after the jump

در تایید حرفهای سعید

Xperia X10 rooted using SETool
    in Applications, Firmware, News
    There is some good news and some bad news. The good news is that the Sony Ericsson Xperia X10 has finally been rooted. jerpelea from xda-developers managed to gain root access yesterday. The bad news is that it was created and flashed using SETool, which requires its own hardware. Unfortunately, for now, it means that the root won’t be accessible to the wider Xperia X10 community (unless you own the SETool box).
    Whilst this is disappointing, they guys are hard at work trying to figure out a cheaper (read: free) way to gain root access. For those wondering what root access will bring to your Xperia X10, then the answer is full control over your handset including the ability to load custom ROMs, relocate apps onto your memory card, complete backup of the phone as well as being able to run some special apps designed for rooted handsets. We’ll keep you posted on further developments

.

6. 4 کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    من هم فکر میکنم که الان دیگه باطری ها تکنولوژیشون فرق کرده و مثل سابق با روشن بودن گوشی هنگام شارژ آسیبی نمیبینند زیرا اگه توجه کنید الان اکثر گوشیهای جدید با پورت یو اس ابی شارژ میشن و وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنیم خودش به صورت خودکار شارژ میشه که اگه باطری ها مثل سابق بودن باید بر اثر این شارژ کردن های مکرر دو هفته ای فاسد میشدند ولی چنین نیست.
    با سپاس.
    Last edited by SevenHaft; 29-05-2010 at 09:18.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

صلوات بفرستین تموم شه

دوستان این اندروید 2.1 کی قراره بیاد؟ به نظرتون این گوشی رو امروز بخرم یا صبر کنم آپدیت شه بعد؟
    Last edited by Help118; 29-05-2010 at 13:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه natani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    نخلستون

پيش فرض

صلوات بفرستین تموم شه

دوستان این اندروید 2.1 کی قراره بیاد؟ به نظرتون این گوشی رو امروز بخرم یا صبر کنم آپدیت شه بعد؟
    اللهم صلى على محمد و آل محمد و عجل فرجهم
    ...
    من که صبر کردم تا آپديت بشه و هم رووت!
    اگه رووت و آپديت نشه؛ با اينکه دلم نمى خواد مى رم سراغ ان۸
    موفق باشى
    باتشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خبر روت شدنش که سامان جون گذاشت
    فقط خدا کنه این رام های دست کاری شده و آندو 2.2 زود براش بیاد

یه چیز خیلی باحال امتحان کنید انگشتتون بزارید زیر یه لباس با پارچه نسبتا نازک یا یه دستکش ( ضخیم نباشه ) دستتون کنید اون وقت با گوشی کار کنید تا به حساسیت تاچ راچل پی ببرید
    امروز تو دانشگاه این با گوشی های دیگه امتحان کردم 8910 سامسونگ و آیفون اصلا یه همچین حساسیتی نداشتن

11. این کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تاچ s8300 هم با پارچه نازك در حد يه پيراهن يا تي شرت ... راحت كار ميكنه !

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

صلوات بفرستین تموم شه

Rogers Confirms X10 Android Upgrade In The Autumn

Just a quick heads up about the Android 2.1 upgrade for the X10. Canadian network Rogers have been tweeting about some of their handsets being upgraded to Android 2.1. and the X10- is amongst them. The time frame they gave was simple ‘the fall’, that’s autumn by the way, and so it tied in pretty well with the previous reports we’d heard that the update would be making an appearance around September time. Now all this is well and good, I mean who doesn’t want to upgrade to Android 2.1? Well actually there are a few customers who have been asking Sony Ericsson for an upgrade straight to Froyo (Android 2.2) and to be fair we can’t really blame them given the increased responsiveness of the OS in 2.2, the faster browser and Flash support. However, this tweet from Rogers pours some cold water on the idea of a quick 2.2 upgrade, but of course that’s not to say it won’t come at all, but given that it will have taken Sony Ericsson around 5 months to release the 2.1 update it’s probably a safe bet that 2.2 won’t be on the cards for the X10 this side of Christmas.

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

تاچ s8300 هم با پارچه نازك در حد يه پيراهن يا تي شرت ... راحت كار ميكنه !
    اس8300 شما که بدون دست زدن با نگاه کردن هم کار میکنه
    فک کنم سامسونگ اینو مخصوص واسه جیمز باند زده بوده اشتباهی افتاده دست تو !

15. 2 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •