با یک بار مراجعه به وبلاگ deluxepc.mihanblog.com دیگر هیچ کسی را نخواهید یافت که حلوای Ubisoft را نخورد. ختم وبلاگ در زمینه این بازی همین وبلاگه. در بخش نظراتش هم سریع پاسخ همه رو میده.
با یک بار مراجعه به وبلاگ deluxepc.mihanblog.com دیگر هیچ کسی را نخواهید یافت که حلوای Ubisoft را نخورد. ختم وبلاگ در زمینه این بازی همین وبلاگه. در بخش نظراتش هم سریع پاسخ همه رو میده.
مدیریت جان چرا من با من اینجوری میکنید؟ من که گفتم دیگه بی ادبی نمیکنم لطف کنید بزارید پست من بدون تائید شما ثبت بشه. ممنون
مدیریت جان چرا من با من اینجوری میکنید؟ من که گفتم دیگه بی ادبی نمیکنم لطف کنید بزارید پست من بدون تائید شما ثبت بشه. ممنون
[QUOTE=eslamy_iut;4813609]آره من این قسمت رو رد کردم اتفاقا باید بگم این باگ برای آخرین value هست برای رد کردنش از این استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه ولی نمیدونم چرا رد نکرد این فایل
میشه یکم راجع به مرحله توضیح بیشتر بدی شاید من درست نمیتونم ردش کنم
![]()
![]()
![]()
[QUOTE=eslamy_iut;4813609]آره من این قسمت رو رد کردم اتفاقا باید بگم این باگ برای آخرین value هست برای رد کردنش از این استفاده کنید
دستت درد نکنه ولی نمیدونم چرا رد نکرد این فایل
میشه یکم راجع به مرحله توضیح بیشتر بدی شاید من درست نمیتونم ردش کنم
![]()
![]()
![]()
من ردش کردم ببینید اینطوری پرچم اول و دوم حتما شما پرچم سوم و چهارم رقیب شما پرچم پنجم حتما شما
اگه ینطوری نشه بازی جلو نمیره باقی رو میرم تا ببینم کجا میشه
سلام
اول بهم تبریک بگید بابت عضویت
بعدشم لطف کنید بگید من میتونم dvd بازی رو (که کرکشون خرابه) رو بخرم و بعد از این روشهای که شما گفتید استفاده کنم و وارد بازی بشم؟
mr30![]()
یه value جدید اومده امتحان کنید ببینید از مرحله ی پرچم رد میشه یا نه
سلام دوستان .یه سوال:
برای اجرای فایل server.exe تو ویندوز xp حتما باید python نصب بشه؟
مرسی بالاخره رفتم.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)