سلام آقا امیر
آقا اولاً مبارک باشه قدم نو رسیده (بابا همون که تازه گرفتی دیگه، متوجه شدی؟)
انشاالله پره هاش برات بچرخه!
خب معلومه چرا این روزا پیدات نمیشه، منم بودم کم میودم
باهاش خوش باشی...
سلام آقا امیر
آقا اولاً مبارک باشه قدم نو رسیده (بابا همون که تازه گرفتی دیگه، متوجه شدی؟)
انشاالله پره هاش برات بچرخه!
خب معلومه چرا این روزا پیدات نمیشه، منم بودم کم میودم
باهاش خوش باشی...
سلام .
ولی علی اونلی سامسونگ . حیف که گیر نمیاد تو این خراب شده ( ایران عزیز)
در کل سرعتش پائینه علی . ولی خوبه . انشاالله بزنی تو گوشش![]()
مخلصیم .
فدای تو.
آره اگه سامسونگ توی ایران هم می فروخت خیلی خوب میشد، طراحی و ضخامت و ... امکاناتشون خیلی خوبه، مثل اینکه طول عمر باتری خوبی هم دارند، یه مدل بود تا 9 ساعت شارژ نگه میداشت تازه با ویندوز ویستا (یه سیستم عامل سنگین و خوره ی باتری)... به هر حال ما که بی نصیبیم
این جمله آخریت خرابم کرد! ولی احتمالاً یه خورده راه بیفته درست میشه، بزار کمی موتورش گرم بشه تا ببینیم چی میشه، منم بهش روحیه میدم![]()
لذت بردیم. من توجیه شدم. البته فعلا.
البته با اون قسمت فلاش موافق نیستم. اگر میتونست میذاشت دیگه.
بازم ممنون.
سلام کجا کجادوستان من شنیدم این گوشی با قیمت 900 تومان وارد بازار شده ! راسته؟؟؟؟؟![]()
![]()
خواهش میکنم دوست من، خب البته اگه یک فلش هم براش میذاشت بهتر میشد. ولی من فکر میکنم اگه فلش میذاشت دیگه ایرادی به این گوشی وارد نمیشد و آخره گوشی میشد، (حداقل از لحاظ ظاهری و امکانات)، اونوقت کسی سراغ گوشی های high-end دیگه ی سامسونگ نمیرفت. میدونین دیگه همیشه باید در محصولات یک بالانس و تعادل وجود داشته باشه تا بهانه ای برای آپدبت کردن اون ها وجود داشته باشه
موفق باشین
Last edited by aliugd; 10-06-2010 at 22:45.
خبری مربوط به آیفون 4 بگم براتون:
ظاهراً مقامات سامسونگ اجازه ندارند راجع به آیفون 4 اظهار نظر کنند، مثلاً بیان از بدی های این گوشی بگن، ( چون اکثر چیپهای آیفون 4 رو خود سامی زده اگه ازش مثلاً بد بگن ظاهراً به ضرر خودشون حرف زدن)
بر اساس مجله تکنولوژی و فناوری Nikkei Electronics که مقر اون در توکیو هست، تعدادی مهندس، قطعات آیفون 4 رو بررسی کردند و دیدند که مثلاً سی پی یو این گوشی طراحیش واسه اپل هست ولی ساخت سامسونگه (مثل آیپد)،
باتری قابل شارژ این گوشی ساخت سامسونگ SDI هست که دومین سازنده بزرگ باتری لیتیومی در جهانه، میکروفون این گوشی هم ساخت سامسونگ الکترو مکانیک هست،... و می دونین دیگه، اکثر چیپ ها و حافظه های به کار گرفته شده در آیفون و آیپد هم ساخت سامسونگ هست.
شاد باشین...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aliugd; 10-06-2010 at 23:12.
سلامولی من فکر میکنم اگه فلش میذاشت دیگه ایرادی به این گوشی وارد نمیشد
اگر فلاش میزاشت میگفتن فلاش زنون نداره بدرد نمیخوره
اگر زنون میزاشت میگفتن کنار زنون یه دبل ال ای دی میزاشت خوب میشد
اگر جفتشو میزاشت میگفتن فلاش زنونای سامسونگ از ال ای دی های .... هم ضعیف تره
این حرف من نبود حرف کسایی هستش که تو این 2_3 سال تو انجمن زدن
تا بوده همین بوده![]()
من اسم این تفکر شما رو میذارم "فرافکنی"
یعنی چی داداشِ من؟؟
اصلا من نمیتونم درک کنم اینکه تازگی رو دوربین بعضی از گوشیها فلاش نمیذارن یعنی چی؟؟؟؟
شما تا حالا دوربین بدون فلاش دیدی؟
یعنی ما حق نداریم تو نور کم و یا تاریکی با گوشیمون عکس بگیریم؟
میمُرد الان سامسونگ اگه یه فلاش تکی LED مثل N73 یه 100 سال پیش رو گوشیش میذاشت واسه خالی نبودن عریضه؟؟
حالا چرا هول میشی دو تا دوتا پست میدی؟
فرافکنی در لغت نامه دهخدا به چه معناست؟ منظورت خس و خاشاکه؟
عزیز من اونایی که پست منو دیدن و اینجا پاتقشونه میدونن منظور من چی بود
تا بوده همین بوده مظورم یه عده مثه شما هستن
حالا خوبه آیفون که اینقدر ازش طرفداری میکنی بعد 3 سال و بعد 3 تا گوشی یه فلاش زرتی پرتیگذاشته رو گوشیش
شما اگر میخوای جاهای تاریک مثلا زیر پتو یا کانال کولر یا تو کیس کامپیوترتون عکس بگیری باید یه دوربین عکاسی حرفه ای داشته
باشی تا قشنگ واستون عکس بگیره
شما اگر با محصولات سامسونگ آشنا بودید هیچ وقت این حرفو نمیزدید
سامسونگ همیشه رو گوشیهاش یه چیزی کم میزاره بخاطر فروش گوشیهای دیگرش و هم اینکه مثلا گالاکسی اس 2 رو خواست
معرفی کنه روش یه فلاش ال ای دی بزاره تا یه چیز جدید داشته باشه علاوه بر دوربین مثلا 8 بعدا خواست گالاکسی 3 معرفی کنه
روش فلاش زنون بزاره
الان دوباره بیا بگو داری غیبت میکنی دزدیفرافکنی
در ضمن اون تفکر من نبود سیاست شرکتای تلفن همراه هستش توصیه میکنم با این سیاستها آشنا بشید
برای اینکه برای اونها جاافتاده هرچیزی رو بحر کاری ساختناصلا من نمیتونم درک کنم اینکه تازگی رو دوربین بعضی از گوشیها فلاش نمیذارن یعنی چی؟؟؟؟
و خداوند دوربین دیجیتال را آفریدتا ملت عکس بگیرند
و موبایل را آفرید تا اس ام اس بازی کنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)