ميبخشيد نميدونم چرا عكس رو پيوست نكرد
![]()
ميبخشيد نميدونم چرا عكس رو پيوست نكرد
![]()
خيلي ممنون از عكسي كه قرار دادي.فقط عكست يه مقدار مشكل داشت(توي نوشتن لينك)من خودم درست كردم
![]()
بچه ها سرعت فعلی من افتضاحه مطلقه.یعنی پینگ که میگیرم فقط Time Out میده و بس فقط.از ظهر همینجوری بوده تا همین حالا! خط پشتیبانیشون همش مشغوله
دیروزم چندین ساعت همین وضع بود و مثل امروز هی دسکانکت میشد.سابقه نداره هی دیسکانکت کنه
ولی عوضش دیشب با شبانه تونستم 2.5گیگ خالص از تن این خرسا بکنم.رکورد قبلیم که 2.2گیگ بود را شکستم
دوستان واسه دانلود اینترنت دانلود منیجر سرعت رو من که 128 هست دانلود میشه 95 ؟ می ترکونه شما واسه دانلود نرم افزار رو تست کنید ؟
منظورتون چی بود دوست عزیز؟!!!
اگه منظورتون اینه که با دانلود منیجر سرعت دانلودتون 95 نشون داده میشه طبیعیه سرعت 128 باید 16 کیلو بایت در ثانیه باشه که با صبا تا 200 کیلو در ثانیه هم میرسه!!
اما اگه مثل امروز باشه که به 2 کیلو بایتم نمیرسه سرعت![]()
امروز ظهر من نمیتونستم وصل بشم ، شما هم همینجوری بودین ؟ دیروز پریروز هم که قط و وصل میشد و سرعت خیلی پایین بود.
راستی شما چه جوری شبانه دانلود میکنید ؟ من که حتی نمیتونم یه پیج باز کنم .![]()
سلام به همه.یک سوال دارم اگه کسی جوابشو میدونه بهم بگه:
من سرویس 6 ماهه صبانت گرفتم و حالا محدودیت حجمی ام تموم شده.(یعنی 18 گیگ رو کامل مصرف کردم) در حالی که هنوز 2 ماه به اتمام زمان قراردادم باقی مونده.حالا سوالم اینه که میتونم سرویسم رو مثلا برای یک ماه دیگه تمدید کنم یا اینکه باید الزاما گیگ اضافه بخرم تا این 2 ماه تموم بششه؟؟
شبها page رو خوب باز نمی کنه ولی دانلود میشه کرد شما 4 تا فایل همزمان بذار دانلود بشه ببین سرعتت رو چنده؟
البته بستگی به منطقه هم داره
---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------
فکر نمی کنم صبانت گیگ اضافه بفروشه البته مطمئن نیستم
ولی سرویس 1 ماهه نداره صبانت ، باید حداقل 3 ماهه شارژ کنی
اما تو سایت صبانت هم گیگ اضافه رو زده (هر گیگ 5300 تومان) و هم سرویس 1 ماهه داره.این هم آدرس هاش:
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان صدای منو از ته چاه اینترنت میشنوید
ساعت 4.14 دقیقه صبحه و من دارم با سرعت 4kb/s دانلود میکنم
این افتضاحه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)