3 افسانه
ادامه عکس ها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
3 افسانه
ادامه عکس ها :
دیگه فکر کنم وقته شه یک تاپیک برای معرفی و دانلود برنامه ها ایجاد بشه!!!!!!!!!!
سلام
به این کلوپ خوش اومدی...
بادا دارای kernel ( یا همون هسته ی اصلی رابط بین سخت افزار و نرم افزار ) دو گانه و انعطاف پذیر هست. هم می تونه بر مبنای Linux باشه و هم بر مبنای RTOS . بستگی به کانفیک سخت افزاری گوشی داره.
به عنوان مثال گوشی Wave که یک گوشی تاپ محسوب می شه بر پایه ی لینوکس هست و به احتمال زیاد Wave 2 و Wave 2 Pro بر پایه ی RTOS هستند.
عکس wave 2 و wave 2 pro
Last edited by aliugd; 30-06-2010 at 11:01.
کسی می دونه اختلاف قیمت نمایندگی ها به چه دلیله ؟ خواستم از شیراز بگیرم از یک از نمایندگی هایی که توی سایت مایکروتل بود.
بهم گفت 500 هزار تومان
ولی تهران 475 هزار تومان ولی تموم کرده بود . نمی دونم از چه راهی میشه این گوشی رو تهیه کرد؟ اینجا هم که نمایندگی نداره.
دوستان سلام
سوالم ممکن است خیلی ابتدایی باشد .ازاین جهت منرا می بخشید
در این نرم افزار آیا امکان ویرایش فایل های Office است؟
نرم افزار این گوشی Bada است و یکی از دوستان بیان کرده در زمان گارانتی چند بار برنامه Windowرا عوض کردم آیا bada یک ورژن از Windows است؟
.آیا صفحات قبلی میتواند منرا در شناخت ونحوه دانلود برنامه درBada راهنمایی کند. یا بخش مخصوصی در این زمینه میباشد.
ممنون از شما
bada یه سیستم عامل جدیده که خود سامسونگ برای گوشی طراحی کرده و ربطی به ویندوز نداره . فقط مثل ویندوز کامپیوتری که هر سال ورژن های جدید تر میاد برای این گوشی ها که سیستم عامل دارند از سوی شرکت هر چند وقت ورژن جدیدتر میاد برای رفع باگ ها.
اینجا رو یه نگاه بنداز شاید کمک تون کنه
moslem47 عزیز تا حدی جواب شما رو دادم و اینم در ادامه جواب های ایشون
دوست عزیز شما منظور منو بد متوجه شدی.
اول از همه که ویندوز موبایل یه سیستم عامل دیگست و واسه شرکت مایکروسافت هست. و بادا هم یه سیستم عامل دیگست که واسه خود سامسونگه
من منطورم این بود که اگر پارس مایکروتل به گوشی های ویندوز موبایل سامسونگ احترام میذازه ،پس احتمالا در آینده احترام بیشتری به گوشی های بادا خواهد گذاشت و ممکنه اهمیت بیشتری بهشون بده پس در نتیجه شاید در آینده خدمات ویزه ای برای بادا ارائه بدن (بازم تکرار میکنم فقط شاید)
البته تا اونجا که من امروز فهمیدم شرکت پارس مایکروتل فریم ور و سیستم عامل تمام گوشی هایی که گارانتی دارن رو به صورت رایگان عوض میکنه و یا ارتقا میده
![]()
Last edited by d.b23; 30-06-2010 at 15:29.
این اختلاف قیمت به خاطر کم شدن گوشی هست و البته انصاف بعضی از فروشنده ها که سو استفاده می کنن !!!
تو تهران هم پارس مایکروتل نمایندگی 3 تا نمایندگی رسمی و حدود 20 تا غیر رسمی داره.احتمالا فقط نمایندگی بازار موبایل تموم کرده
شما یه سر به سایت digikala بزن الان نداره ولی چند روز دیگه واسه فروش تو سایت آمادست![]()
فکر کنم digikala این گوشی رو اورده ولی تموم کرده چون امروز که تو سایتش رفتم زده بود ناموجود
مثل اینکه فروشش عالیه. حتی افرادی که از سیستم عاملش سر در نمیارند وقتی lcd خیره کنندش رو می بینند موجی میشند.
Last edited by moslem47; 30-06-2010 at 23:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)