کرک نسخه 3.1 - Mediafire
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک نسخه 3.1 - Mediafire
Unity 3.1 هم اومده؟(ما مدتي از نت دوريم بي خبر مونديم هنوز با 2.6 كار ميكنيم!)
خوب سفارش دانلود بدم.آقا Interface چرا مشكي شده؟!ولي ايول خوشگل شده.
در ضمن چه طوري ميشه واسه Wii و... رو اكتيو كرد؟
کنسول ها نمیشه فعال بشه ,فقط Android فعال شد.
همونم خوبه.![]()
سلام به همه .
کسی لینک این کتابو داره برای دانلود؟:
Unity 3D Game Development by Example (Beginner's Guide)
Publisher: Packt Publishing 2010 | 384 Pages | ISBN: 1849690545 | PDF | 10 MB
The book takes a clear, step-by-step approach to building small, simple game projects. It focuses on short, attainable goals so that the reader can finish something, instead of trying to create a complex RPG or open-world game that never sees the light of day. This book encourages readers hungry for knowledge. It does not go into gory detail about how every little knob and dial functions - that's what the software manual is for! Rather, this book is the fastest path from zero to finished game using the Unity 3D engine. If you've ever wanted to develop games, but have never felt "smart" enough to deal with complex programming, this book is for you. It's also a great kick-start for developers coming from other tools like Flash, Unreal Engine, and Game Maker Pro.
Download
سلام
آقا من دو تامشکل تو یونتی 3 دارم . اگه راه حلی داره ممنون میشم به دادم برسید ؟
1 - وقتی تو ادیتور پلی میکنم تا بازی رو ببینم صفحه سیاه میشه و تا 2-3 بار Esc رو نرنم نمیاد و بعضی وقتا کلا نمیاد ؟! چرا و چیکار کنم درست بشه ؟
2 - وقتی یه چند دقیقه تو دمویی که تو خود بازی هست میچرخم بازی تیک میگیره ؟ در صورتی که من کرایسیس رو Full HD بازی میکنم در نهایت گرافیکش تیک نمیگیره ؟ علت این تیک گرفتن چی ؟
این رو هم بگم که چند بار نصبش کردم ولی درست نشد !
ممنون![]()
من دوست دارم جواب سوال دومتون رو بدونم!
------
اون اولی رو نمیدونم ولی دومین سوالتون فکر کنم بدونم برای چی تیک میزنه شما زمانی که بازی رو اجرا میکنید و Esc رو میزنید بخش تنظیمات گرافیک تیک SSAO رو میزنید!؟
من این تیک زدن رو تو نسخه 2.6 هم داشتم زمانی که افکت SSAO رو اجرا میکردم ولی وقتی بازی رو Build میکنی این مشکل رفع میشه!
فکر کنم چون همزمان هم ادیتور اجرا شده و هم بازی این تیک بوجود میاد!
یه چیزه دیگه بازی رو در ادیتور Maximize on Play اجرا نکن آهستگی و تیک زدن بخاطر این هم هست!
اگه بتونی اینا رو تو answers.unity3d مطرح کنی بهتر جواب میگیری! من دو سوال مطرح کردم ولی کسی جواب نداد بخاطر مفهوم نبودن ترجمه ای که انجام دادم!![]()
Last edited by Omid_Sadeghvand; 22-11-2010 at 10:49.
سلام
خوب من بیلدش کردم و تیک داره ! اون افکی رو که گفتید چیکار میکنه ؟
منم زیاد انگلیسیم تعریفی نداره .![]()
SSAO = Screen Space Ambient Occlusion
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)