حرف دوستمون درسته اگه time zoneیکی باش نباید مشکلی داشت باشی!؟بازم میپرسم!
حرف دوستمون درسته اگه time zoneیکی باش نباید مشکلی داشت باشی!؟بازم میپرسم!
با سلام
بله منطقه زمانی هر دو یکیه ولی این مشکل رو داره.
!!!!!!!
تاریخ چی هر دو یکی هست؟
خیلی عجیب هستش
آقا من علاوه بر اون مشکل سافاری و دانلود نشدن و ... یه مشکل دیگم دارم!!!! یاهو مسنجرم آن نمیشه!! ده بار هم پاکش کردم ۲ باره ریختم!!! فایده نداشت!
تو مک مشکل داری یا ویندوز؟
دانلود نشدن چی؟واضح مشکلات رو بگین؟
برای یاهو هم از ------ که استفاده نمیکنی؟
قسمت firewallمک رو چک کن شاید اجازهٔ دسترسی رو بستی؟!
محتوای مخفی: محتوای مخفی
Last edited by zerolight; 05-07-2010 at 14:38.
با سلام به شما دوست عزیز ،
این مشکل ، جزو باگ های بوت کمپ ه ، که بزودی با آپدیت جدید ، برطرف خواهد شد ،
خب ، این موضوع همیشه ، رو اعصاب من راه می رفته بنا براین ، یک راه حل براش پیدا کردم .
میرم سر اصل مطلب ، ما میخواهیم از طریق رجیستری ، ار تباط ساعت م ویندوز رو قطع کنیم ،
۱ - با ویندوز بوت کنید ،
۲ - از منوی استارت ، RUN رو باز کنید و تایپ کنید Regedit و اینتر کنید ،
۳ - حالا به مسیر زیر برید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\TimeZoneInformation
۴ - در فولدر TimeZoneInformation توفضای خالی سمت راست رایت ککلیک کنید و new --> DWORD Value رو انتخاب کنید ،
۵ - اسمش رو بزارید RealTimeIsUniversal و مقدار Key رو بزارید 1!
۶ - رجیستری رو بندید و ری استارت کنید،
۷ - پایان ، از این به بعد ساعت مک و ویندوز دیگه ارتباطی به هم ندارند !
تذکر : ضمنا در تنظیمات dword گزینه ۳۲ بیت کافی است.
موفق باشید ،
امید
دوستان ببخشید یه سوال
من تقریبا ۱ سالی هست که یه mb991 خریدم و تا حالا هم ویندوز نریختم (چون بیشتر سر و کارم با نرم افزار final cut studio هستش. ولی الان به یه برنامه گرافیکی نیاز دارم که فقط ورژن مک داره و نیاز به ویندوز دارم. چندتا سوال دارم. ممنون می شم راهنماییم کنید:
سوال اول اینکه با توجه به 4gb ram و cpu 2.53 چه ویندوزی رو پیشنهاد می کنید. ۷ یا xp. نمی خوام سرعا mac به هیچ وجه پایین بیاد. ۷ نسبت به xp سنگین تر نیست رو mac. سرعت کدومشون رو mac بیشتره و در کل کدوم بهتر جواب می ده؟ XP یا 7 64bit یا 7 32bit?
سوال دوم هم اینکه طریقه نصب ویندوز چه جوریه؟ هنوز با NTFS مشکل داره؟ بین FAT32 و NTFS کدوم بهتر جواب می ده. (برای اینکه درایو ویندوزم کمتر از 30 GB هم باشه مشکلی ندارم. چون زیاد با ویندوز کار نمی کنم.)
و سوال سوم اینکه بین parallels desktop و vmware fusion کدوم رو پیشنهاد می دید؟ (تو شرکت ما تو یه سری macها vmware نصبه و یه سریم parallels. احساس می کنم سرعت vmware بیشتره. چون دستگاه هایی که vmware دارن سریعترن و تو ۵ ثانیه خاموش می شن، ولی اوناییکه paralles دارن شاید تو ۱۰ ثانیه خاموش شن.
ببخشید که زیاد شد. ممنون می شم منو راهنمایی کنین![]()
فردا میخوام برم بازار رضا Mini Display port to DVI بخرم به نظرتون امکان اینکه اصل نباشه هست؟ یا برم همون الماس؟
تو یه پاکت سفید که رو درش هم لیبل داره توش هم یه کاغذ مال اپل هست!ولی خوب از الماس بگیری مطمئن تره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)