تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 86 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 857

نام تاپيک: سی دی رایتر و دی وی دی رایتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه matrix10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بله Dvdرایتر میتونه Cd رایت کنه.
    من خودم sony 830a خريدم (با ضمانت ايران رهجو) كه به نظرم راضي كننده هم باشه. قيمت 40000 تومان.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

با اجازه همه دوستان من تقریبا همه پستا رو خوندم .
    از اونجا که منم دنبال یه DVD RW خوب می گردم که تو رنج قیمتی 35 تا 45 هزار تومان باشه چند مدل پیدا کردم که اگه ممکنه نظراتتون با دلیل بگید چون ممکنه شما علایق شخصی نسبت به هر یک از این برند ها داشته باشید :
    این بگم که از 4 موردی که ذکر می کنم 3 مورد قابلیت حک کردن پشت لوح دارند که بجز NEC که از تکنولوژی Labelflash استفاده می کنند بقیه از تکنولوژی LightScribe استفاده می کنند Sony هم که تو این مدل از هیچ کدوم پشتیبانی نمیکنه .
    1- ASUS - DRW1814BL با قیمتی حدود 40 هزار تومان با مشخصات :
    18xDVD WRITER-Dual Format +/- Double Layer
    cd & dvd یعنی تموم فرمت ها رو پشتیبانی میکنه .

2-SONY - DRU-830A با قیمتی حدود 38 هزار تومان با مشخصات :
    که البته اونایی که داشتند از بخش رایتش راضی بودند ولی نمیشه برای خوندن DVD و CD روش زیاد حساب کرد .

3- LITEON - LH-20A1H با قیمتی حدود 43 هزار تومان با مشخصات :
    Half Height - 20xDVD WRITER-Dual Format +/- Double Layer
    cd & dvd که البته تو جزئیاتی که داده بون من Double Layer رو ندیدم راست و دروغش با خودشون . . .

4- NEC AD-7173A با قیمتی حدود 42 هزار تومان با مشخصات :
    18xDVD WRITER-Dual Format +/- Double Layer - With Labelflash Technology
    cd & dvd
    مثل اینکه شرکت SONY یه جورایی تو ساختنش دست داره حالا چه جورایی اونو من نمیدونم .

خوب من رو 2 موردش مرددم بین ASUS و NEC اگه کسی درباره این 2 مورد تجربه ای یا نظری داره اگه ممکنه منو راهنمایی کنه خوشحال میشم . . .

منبع و برای اطلاعات بیشتر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by jaafar1984; 13-08-2007 at 12:08.

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

با اجازه همه دوستان من تقریبا همه پستا رو خوندم .
    از اونجا که منم دنبال یه DVD RW خوب می گردم که تو رنج قیمتی 35 تا 45 هزار تومان باشه چند مدل پیدا کردم که اگه ممکنه نظراتتون با دلیل بگید چون ممکنه شما علایق شخصی نسبت به هر یک از این برند ها داشته باشید :
    این بگم که از 4 موردی که ذکر می کنم 3 مورد قابلیت حک کردن پشت لوح دارند که بجز NEC که از تکنولوژی Labelflash استفاده می کنند بقیه از تکنولوژی LightScribe استفاده می کنند Sony هم که تو این مدل از هیچ کدوم پشتیبانی نمیکنه .
    1- ASUS - DRW1814BL با قیمتی حدود 40 هزار تومان با مشخصات :
    cd & dvd یعنی تموم فرمت ها رو پشتیبانی میکنه .

2-SONY - DRU-830A با قیمتی حدود 38 هزار تومان با مشخصات :
    که البته اونایی که داشتند از بخش رایتش راضی بودند ولی نمیشه برای خوندن DVD و CD روش زیاد حساب کرد .

3- LITEON - LH-20A1H با قیمتی حدود 43 هزار تومان با مشخصات :
    Half Height - 20xDVD WRITER-Dual Format +/- Double Layer
    cd & dvd که البته تو جزئیاتی که داده بون من Double Layer رو ندیدم راست و دروغش با خودشون . . .

4- NEC AD-7173A با قیمتی حدود 42 هزار تومان با مشخصات :
    18xDVD WRITER-Dual Format +/- Double Layer - With Labelflash Technology
    cd & dvd
    مثل اینکه شرکت SONY یه جورایی تو ساختنش دست داره حالا چه جورایی اونو من نمیدونم .

خوب من رو 2 موردش مرددم بین ASUS و NEC اگه کسی درباره این 2 مورد تجربه ای یا نظری داره اگه ممکنه منو راهنمایی کنه خوشحال میشم . . .

منبع و برای اطلاعات بیشتر :
    کد:
    توی اینها که گفتی بهترین انتخاب asus 1814bl هست
    لایتون 1h طبق تحقیق دوستمون در بازار نیست و 1p هست که اونم لایت اسکریب نداره

داره خودمونی میشه pedram rayaneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فقط سونی هم اسمش خوبه و هم کاراییش

داره خودمونی میشه pedram rayaneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من سونی دارم و همه فرمت ها رو میخونه و بی صدا و ... عالیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

توی اینها که گفتی بهترین انتخاب asus 1814bl هست
    لایتون 1h طبق تحقیق دوستمون در بازار نیست و 1p هست که اونم لایت اسکریب نداره
    بازار رو نمیدونم ولی این سایتی که من اطلاعات رو ازش گرفتم در اصل یک سایت فروش قطعات کامپیوتر که موجودی لایتون اون مدلی که گفتی داره من قیمت ها رو هم از اون سایت گرفتم . یه سری بزنی ضرر نمی کنی .
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

من سونی دارم و همه فرمت ها رو میخونه و بی صدا و ... عالیه
    تو اینکه SONY یکی از بهترین های این رنج شکی نیست ولی یکی از مشخصاتی که من مد نظر دارم . حک کردن پشت لوح که SONY اونو پشتیبانی نمیکنه . در مورد لایتون هم مشکل سخت افزاری دارم نمیتونم ازش استفاده کنم . تو اون مدلی که اسم بردم .

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان
    اين لايت اسكريپ فقط يه طرح سياه ساده روي CD مي زنه ديگه...... درسته؟ يعني بايد DVD بدون طرح بخريم ديگه؟
    در hp 20x قيمت با لايت اسكريپ و بدون لايت اسكريپ چنده؟
    اين لايت اسكريپ رو عمر مفيد DVD wrighter تاثير منفي ميزاره يا نه؟ ( ارزش خريدنش داره؟)

مرسسسسسسسسسسسي از دوستان
    سلام

1040i اچ پی با گارنتی ایران اچ پی 53الی 54 تومن . مدل بدون لایت اسکریب 42 تومن. ولی من یک سرچی کردم دیدم اچ پی خودش قطعات 1040i رو نمی سازه بلکه کمپانی لایتون oem اون هست که قطعه رو میسازه. و در مورد لایت اسکریبش اچ پی گفته ورژن 2 هست.

خب من که به خودم گفتم چه کاریه برم 54 تومن اچ پی بخرم که تازه اصلش و داخلش همون لایتون هست. میرم خب یک لایتون میخرم. که مدل لایت اسکریبش رو مخرم که ارزونتره. مدل بدون لایت اسکریب لایتون هم تو بازار هست 37 تومن اگثرا میدن ولی 36.5 از نمایندگی قیمت دارم . یگ جا هم 35.5 که خب نمایندگی نبود ولی پاشنه کفشم دیگه داشت در می اومد انقدر ولیعصر رو گشتم .

لالیت اسکریب روی سطحش یک لایه ماده شیمیای داره که لیزر به اون مخوره و ماده تغیر رنگ میده و شکل بوجورد میادو اینکه رو عمر دی وی دی رایتر اثر داره رو نمیدونم .

در ضمن از یک نفر توبازار که فروشنده بود شنیدم که ی گفت لایتون یک مشکلی که داره خرابیش هست اتفاقا یک از بچه های سایت هم میگفت. ولی من راستش زیاد برام مهم نیست چون زیاد قارا نیست که ازش استفاده کنم و هفتهای دوتا دی وی دی با هاش رایت کنم برام کافیه. اونم با نصف سرعت .

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

14

تو اینکه SONY یکی از بهترین های این رنج شکی نیست ولی یکی از مشخصاتی که من مد نظر دارم . حک کردن پشت لوح که SONY اونو پشتیبانی نمیکنه . در مورد لایتون هم مشکل سخت افزاری دارم نمیتونم ازش استفاده کنم . تو اون مدلی که اسم بردم .
    سلام

هر چهارت ا رایتری که گفتی خوب هستن . اما تو سایت cdfreak که من نگاهع کردم

اول pioneer 112d بود بعدش هم لایتون lh-20a1h

از نظر کاربران فکر کنم انتخاب شدن.

ایسوس خوبه لایت اسکریبش فکر کنم کیفیتی مثل hp یا لایتون نداشته باشه.

مورد بعدی اینکه ایسوس تو رایت dvd-r سرعتش از dvd+r کمتره . به نقل از و سایت cdfreak البته این مدل از ایسوسی که تو این سایت بررسی شده 1814blt هست نه 1814bl که شما میخای

سونی هم که لایت اسکریب نداره یکی از آشناها بهم گفت دوستش مدل 20 ایکسش رو از بازار خریده !!!! که اگر اینطور باشه مدل dru-840a باید باشه که اونم لایت اسکریب که تو نت دیدم فکر کنم نداره.

لایتون هم دولایه رایت میکنه تو سایتش نوشته dL که مخفف double layerهست .

تنها کاری که نمیکنه رایتCD+G یا همون سی دی کارائوک هست که میخونه ولی رایت نمی کنه .که من فکر کنم زیاد براتون مهم نباشه. یک سی دی رایتر معمولی شاید بتونه این کار رو بکنه . و فکر کنم براتون تا حالا پیش نیومده که باین مدل سی دی audio کار کرده باشید. اینطوری ه که آهنگ رو که گوش میده یه تصویر بزش میشه متن آهنگرو برات پخش میکنه. مثلا سی دی رایتر Hp که دارم مدل cd16f که 16 ایکس سی دی رایت میکنه این کار رو انجام میده....

خب Nec رو نمی دونم.
    نظر بنده رو لایتون هست . که مدل ساتاش لایت اسکریب نداره.اکسترنال معمولی هم 75 تومن و sllim هم 107 هست.

قیمت دیروز.

در ضمن من خوم تا قبل از اینکه به فکر خرید دی وی دی رایتر بیفتم تک و توک اسم لایتون رو شنیده بودم ولی الان متوجه شدم . که کمپانی بزرگی هست. خود hp دی وی دی رایتر 1040i خودش رو که ساخته از قطعات لایتون استفاده کرده.
    دی وی دی رایترهای خوب قیمت بالا plextor هست. متوسط پایونییر یا شاید hp

و قیمت پایین لایتون

البته این نظر من هست شاید یکی از مارک سونی خوشش میاد ی ا یکی از ایسوس

خب دیگه تصمیم با خودت هست من هم هنوز نتونستم مدلی که میخام رو بخرم. ولی یکی دو جا زنگ زدم بهم گفتن لایتون lh-20a1h رو دارن 40 تا 41 تومن .

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

aria irani ممنون از راهنمائیت .
    گفتم که به علت مشکل سخت افزاری نمی تونم از لایتون استفاده کنم .
    LITEON - LH-20A1H شرایط زیر می خواد که من ندارم .

Pentium 4 1.3GHz or higher CPU and 128MB or higher RAM are
    required.
    HDD must have access time < 20ms; with a minimum of 650MB free
    space.
    9GB free space for creating a DVD image file (9GB for double layer;
    5GB for single layer).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •