کجا؟؟؟؟ بودین حالا در خدمت دوستان
به نظرم پمپ هیدرولیکش مشکل داره.....
کجا؟؟؟؟ بودین حالا در خدمت دوستان
باور بفرمائید دوست عزیز یه بار داشتم تو جاده چالوس با زنجیر چرخ میرفتم سر یه پیچ اروم ترمز کردم همچین قفل کرد داشتم میرفتم تو دل کوه !
غیر استانداره شدیدا !فک کنم یه کارگر افغانی گذاشتن اونجا ترمزای معمولیو ای بی اس میکنه !
میدونی چرا؟ چون فقط چرخهای جبو رو ABS کردن....دقیقا مثل ترمز جلوی دوچرخه![]()
به نکته ضریفی دقت کردی ولی تو سرعت این مشکل چپ کردن فکر کنم داره.کجا؟؟؟؟ بودین حالا در خدمت دوستان
من که از همون اولین روز خرید گفتم از ترمزش شاکیم چون تست کردم....زیاد به abs بودن فکر نکن..همون عادی رفتار کنباور بفرمائید دوست عزیز یه بار داشتم تو جاده چالوس با زنجیر چرخ میرفتم سر یه پیچ اروم ترمز کردم همچین قفل کرد داشتم میرفتم تو دل کوه !
غیر استانداره شدیدا !فک کنم یه کارگر افغانی گذاشتن اونجا ترمزای معمولیو ای بی اس میکنه !
یعنی عقب نیست ؟؟؟میدونی چرا؟ چون فقط چرخهای جبو رو ABS کردن....دقیقا مثل ترمز جلوی دوچرخه![]()
![]()
اینا کدوم کارشون اصولیه ؟
یه چکش میزنن به صندوق ! یه تومن میزارن رو قیمت !
من عقبش رو دیدم...کاسه ای هست! مثل پیکان و چرایدهای عادی!
طبق اطلاعاتی که دارم.....ترمز کاسه ای نمیتونه ABS باشه!
پس به این نتیجه میرسیم که ترمز کنی باید خرماتو نوش جان کنیم![]()
دوستان میشه لطفا ABS رو واسه من توضیح بدید ؟
من فقط ABC رو بلدم![]()
انواع سمند و پراید موجوده..سبا..سپهر..111..132 ..مثل اینکه کد شهر هست..بچه های بابل همه 111 دارنداینا کدوم کارشون اصولیه ؟
یه چکش میزنن به صندوق ! یه تومن میزارن رو قیمت !یا سبا فکر کنم اسم دختره مدیر عامل سایپا بود.
من عقبش رو دیدم...کاسه ای هست! مثل پیکان و چرایدهای عادی!
طبق اطلاعاتی که دارم.....ترمز کاسه ای نمیتونه ABS باشه!
پس به این نتیجه میرسیم که ترمز کنی باید خرماتو نوش جان کنیم
یک چند تا حرف رو جا گذاشتی...دقیق نمیدونم ولی از همین ترمز ها که به اصطلاح ضد قفلهدوستان میشه لطفا ABS رو واسه من توضیح بدید ؟
من فقط ABC رو بلدم![]()
![]()
بخاریشو نمیگی ؟
فک کنم باید لوله بخاری نصب کنی واسش !
عین این ماشین قدیمیا که تا ماشین گرم نشده بخاری گرم نمیشه!
یعنی ترمز در شرایط بحرانی جاده و پیچ های تند و سراشیبی ها و سرازیری ها قفل نمیکنه ؟دقیق نمیدونم ولی از همین ترمز ها که به اصطلاح ضد قفله![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)