تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 1291 اولاول ... 949555657585960616263691091595591059 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مگه ایرانسل پشتیبانی نداره؟
    سلام
    چرا ایرانسل یه پشتیبانی خیلی قوی داره با شماره 707
    ولی مشکل اینجاست که اگه بهشون زنگ بزنی و در مورد مشکلات خودشون سوال و صحبت کنی جواب سربالا و ... میدن
    حالا شما انتطار داری بیان تنظیمات مودم و ... رو هم بلد باشن؟

ترجیحا خودت یه بار بهشون زنگ بزن یه خورده در مورد وایمکس و ... اطلاعات بگیر تا بفهمی پشتیبانی ایرانسل از چه سطح اطلاعات بالایی برخوردارن!
    فقط بلدن بگن شبکه رو قطع کن 2 باره وصل کن

"علیرضا"

2. این کاربر از toloosoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    چرا ایرانسل یه پشتیبانی خیلی قوی داره با شماره 707
    ولی مشکل اینجاست که اگه بهشون زنگ بزنی و در مورد مشکلات خودشون سوال و صحبت کنی جواب سربالا و ... میدن
    حالا شما انتطار داری بیان تنظیمات مودم و ... رو هم بلد باشن؟

ترجیحا خودت یه بار بهشون زنگ بزن یه خورده در مورد وایمکس و ... اطلاعات بگیر تا بفهمی پشتیبانی ایرانسل از چه سطح اطلاعات بالایی برخوردارن!
    فقط بلدن بگن شبکه رو قطع کن 2 باره وصل کن

"علیرضا"

فکر کنم اگه رتبه بندی کنن
    ایرانسل به درجه بدترین عرضه کننده سرویس اینترنت نایل خواهد شد!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قیمت ها واقعا بالاست و اصلا صرفه نداره...
    فقط به درد کسایی میخوره که همش تو سفرن (که البته با این پوشش ضیف فقط سفرهای درون شهری !!!)
    اگه میخواین تو محیط خونه از اینترنت بیسیم استفاده کنید و با آیپاد و نوت بوکتون کانکت بشین منطقیترین راه استفاده از از adsl و یه مودم wifi هست.....

در ضمن از نظر امنیتی واقعا خطرناکتر از adsl ه...
    چون دیگه رانژه و ... ای در کار نیست کافیه یکی که خودش هم اکانت داره کانکشن شما رو بزنه و اکانتتون رو خالی کنه....
    سلام
    قیمتها که والا با ای دی اس ال یکیه؟
    حالا مثلا شرکت صبانت 3 ماهه 9 گیگ پهنای باند رو میده 32 یا 33 تومن دیگه تخفیفی هست که شرکت به خاطر 3 ماهه بودن اشتراکش میده!
    در مورد سرعت و ... والا اکثر شرکتهای ای دی اس ال اینطوری هستند یعنی اگه 128 خریدی نهایت سرعتی که به شما بده 16 کیلو هیچ وقت هم پایین و بالا نمیره!
    بعضیهاشون مثل همین صبا نت هم 128 میخری 2 مگ سرعت میگیری!

وایمکس ایرانسل سرویسهاش ارزونه فقط مشکل قیمت بالای مودمش هست که اونم بالاخره تکنولوژی جدیده و تا جا نیفته بایدم همین قیمتها رو داشته باشه!
    مثل این میمونه که شما بخوای کامپیوتر بخری از قطعات خوبی هم میخای استفاده کنی ولی بیای گله کنی که چرا مثلا سرجمع میشه 500 هزار تومن؟قیمت مودم یه هزینه ی اولیه و برای استفادس مهم هزینه اشتراکشه که به نظر من خوبه!

در مورد اینکه به درد چه افرادی میخوره والا اگه کسی اطرافش ای دی اس ال و وای فای باشه مسلما اشتباه محض میکنه بره وایمکس و ... بخره چون همه جوره به نفعشه از قیمت مودم و سرویسها و مثلا اکانتهای شبانه رایگان که اکثر سرویس دهندگان ای دی اس ال به مشتریهاشون میدن تا ........

ولی وایمکس برای کسایی مثل من هست که مخابرت منطقه ما به هیچ وجه بعد 9 الی 10 سالی که ما محل زندگی جدید اومدیم هنوز که هنوزه ای دی اس ال نداره و فکر نمیکنم هم حالا حالاها بیاره!

در مورد امنیت من به شما میگم امنیتش بهتره از ای دی اس ال و ... هست!
    چون همین صبانت رو من ویکی از دوستام چنان حالی بهش دادیم.سرعت بالا و پهنای باند نامحدود!
    شما اگه میتونی بیا کانکشن من رو بزن سرویسم نوش جونت برو حالشو ببر فقط بیا ثابت کن میشه!!
    چون اصلا وایمکس هیچ گونه کانکشنی نداره!!!!!یوزر و پسورد که داخل سایتشون زده میشه!سرویس و ای پی و مک ادرس هم که چیز خاصی نیست تا وقتی یوزر و پسورد اکانت نداشته باشی به هیچ دردی نمیخوره!؟؟!!

"علیرضا"

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فکر کنم اگه رتبه بندی کنن
    ایرانسل به درجه بدترین عرضه کننده سرویس اینترنت نایل خواهد شد!!!!
    سلام
    والا این سرویس تازه تاسیسه و هنوز برای رتبه بندی و ... خیلی زوده!
    شما برو به شرکتهایی که خیلی قبل تر از ایرانسل اقدام به راه اندازی وایمکس کردند و شرکتهایی که قرار بعد ایرانسل و با پوشش سراسری راه اندازی بشن مقایسه کن ببین کدومشون از همه نظر قیمت.سرویس.پشتیبانی و ..... بهتر و بدتر هستند؟!
    به نظر من که ایرانسل فعلا نسبت به تازه تاسیس بودنش خیلی هم خوب داره پیش میره حالا تا بعد چی بشه!

"علیرضا"

اگه نباشه جاش خالی می مونه atre_hayer60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گنبد کاوس

پيش فرض

با عرض سلام و ادب

من چند مقاله درباره موضوعات شبکه در قالب پاورپوینت (اگه نبود عیبی نداره) در 35 اسلاید می خواستم با موضوعات زیر:

1. Lx و Tx ها (سیستمهای مخابراتی)

2. طراحی یک شبکه بر اساس مقررات IEEE

3. شبکه های mtn ایرانسل

4. ارتباط pop و wap

5. DSL

6. شبکه های هوشمند ISDN

7. IP7 و IP6

8. -- کردن با استفاده از IP

9. GIS و LPS

10. کنترل یک ماشین توسط TCP/IP

11. بررسی امواج رادیویی و ارتباط آن با شبکه

خیلی از لطف شما تشکر می کنم

7. این کاربر از atre_hayer60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه delphidark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran+Pars

پيش فرض

سلام
    قیمتها که والا با ای دی اس ال یکیه؟
    حالا مثلا شرکت صبانت 3 ماهه 9 گیگ پهنای باند رو میده 32 یا 33 تومن دیگه تخفیفی هست که شرکت به خاطر 3 ماهه بودن اشتراکش میده!
    در مورد سرعت و ... والا اکثر شرکتهای ای دی اس ال اینطوری هستند یعنی اگه 128 خریدی نهایت سرعتی که به شما بده 16 کیلو هیچ وقت هم پایین و بالا نمیره!
    بعضیهاشون مثل همین صبا نت هم 128 میخری 2 مگ سرعت میگیری!

وایمکس ایرانسل سرویسهاش ارزونه فقط مشکل قیمت بالای مودمش هست که اونم بالاخره تکنولوژی جدیده و تا جا نیفته بایدم همین قیمتها رو داشته باشه!
    مثل این میمونه که شما بخوای کامپیوتر بخری از قطعات خوبی هم میخای استفاده کنی ولی بیای گله کنی که چرا مثلا سرجمع میشه 500 هزار تومن؟قیمت مودم یه هزینه ی اولیه و برای استفادس مهم هزینه اشتراکشه که به نظر من خوبه!

در مورد اینکه به درد چه افرادی میخوره والا اگه کسی اطرافش ای دی اس ال و وای فای باشه مسلما اشتباه محض میکنه بره وایمکس و ... بخره چون همه جوره به نفعشه از قیمت مودم و سرویسها و مثلا اکانتهای شبانه رایگان که اکثر سرویس دهندگان ای دی اس ال به مشتریهاشون میدن تا ........

ولی وایمکس برای کسایی مثل من هست که مخابرت منطقه ما به هیچ وجه بعد 9 الی 10 سالی که ما محل زندگی جدید اومدیم هنوز که هنوزه ای دی اس ال نداره و فکر نمیکنم هم حالا حالاها بیاره!

در مورد امنیت من به شما میگم امنیتش بهتره از ای دی اس ال و ... هست!
    چون همین صبانت رو من ویکی از دوستام چنان حالی بهش دادیم.سرعت بالا و پهنای باند نامحدود!
    شما اگه میتونی بیا کانکشن من رو بزن سرویسم نوش جونت برو حالشو ببر فقط بیا ثابت کن میشه!!
    چون اصلا وایمکس هیچ گونه کانکشنی نداره!!!!!یوزر و پسورد که داخل سایتشون زده میشه!سرویس و ای پی و مک ادرس هم که چیز خاصی نیست تا وقتی یوزر و پسورد اکانت نداشته باشی به هیچ دردی نمیخوره!؟؟!!

"علیرضا"
    قیمت ها با adsl یکیه ؟!!!
    شما میگی امنیت wifi بیشتر از adslهست ؟
    نمیدونم چقدر از شبکه سر درمیاری ولی یه دور کوچیک تو یه انجمن -- بزنی انواع و اقسام راههای نفوذ به wifi و وایمکس رو پیدا کنی.....
    دوست عزیز منظور از کانکشن که همیشه کانکشن دایل آپ یا proxy نیست !!!
    منظور از کانکشن هر اطلاعاتیه که برای کانکت شدن به شبکه استفاده میشه...
    ملاک اتصال به اکسس پوینت ها در شبکه وایرلس مک آدرس کارت(یا مودم ) شماست
    و حتما میدونی که امکان تغییر مک آدرس در برخی مدل ها وجود داره ( اصلا بعضی کارتها فقط برای همین کار هستن)
    پس من کافیه که مک آدرس شما رو بزنم
    با یه بوتر و اسپای ور که به کانفیگ مودمت دسترسی داشته باشه....
    البته هنوز همچین بوتری رو کسی نساخته ولی ساختنش هم غیر ممکن نیست و کاربرای بی احتیاط که تو دام بیوفتن هم زیادن
    البته احتمالا شما دیگه حسابی حواستو جمع میکنی !!!!
    امنیت تو شبکه های مختلف فرق داره
    من خودم هاب یکی دوتا از شبکه هایی که امنیت پایین داشتن دور زدم
    درسته که فعلا نه من و نه حرفه ای تر از امثال من نتونستن به شبکه بیسیم ایرانسل نفوذ کنن اما این دلیل نمیشه که وایمکس امنیتش بالا باشه

این ساده ترین راهکار برای -- اکسس پوینت های سیسکو هست (بود!) که البته دیگه تقریبا تو اکثر شبکه ها این باگ پچ شده ....
    اینا رو بخون و باز بگو امنیت وایمکس .....
    http://rapidshare.com/files/150438406/FBI_CD_by_sebs8.part1.rar
    http:
    //rapidshare.com/files/150438423/FBI_CD_by_sebs8.part2.rar
    http:
    //rapidshare.com/files/150438404/FBI_CD_by_sebs8.part3.rar
    http:
    //rapidshare.com/files/150449449/FBI_CD_by_sebs8.part4.rar
    http:
    //rapidshare.com/files/150449762/FBI_CD_by_sebs8.part5.rar
    http:
    //rapidshare.com/files/150720238/FBI_CD_by_sebs8.part6.rar
    http:
    //rapidshare.com/files/150718866/FBI_CD_by_sebs8.part7.rar

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز!
    من اگه گفتم قیمتها با ای دی اس ال یکیه یه پست 3 کیلومتری هم دلیل و برهان اوردم!!!
    شما اگه جایی از حرفهای من رو قبول نداری همون قسمت رو بذار تا بیشتر توضیح بدم!
    در مورد امنیت من نگفتم امنیت وای فای با ای دی اس ال یکیه!
    گفتم امنیت وایمکس بالاتر از ای دی اس اله!
    وای فای که چیزی که ریخته روش کرک و دور زدن و -- کردن این سرویسه!!
    ای دی اس ال هم که خدا رحمتش کنه پر از باگ مثلا همین شرکت صبانت رو ما دورانی باهاش داشتیم!

من حرفی از -- و ادعایی از چیز دونستن نمیکنم ولی اگه حرفی هم میزنم حتما در مودش اطلاعات کافی رو دارم!

"علیرضا"

داره خودمونی میشه delphidark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran+Pars

پيش فرض

عزیز من اینکه میگن امنیت وای مکس بیشتر از وای فای هست مربوط به سیستم کدینگ دیتا در اونها هست که در وای‌فای از الگوریتم‌های WEP و WPA و در وایمکس از CBC , CCM و CTR استفاده میشه....
    اما این اصلا ربطی به بحث ما نداره ، منظور من از امنیت دسترسی غیر مجاز به منابع است نه اطلاعات و حتما فرق این دو رو میدونی.....

اون مطالبی رو که برات گزاشتم مربوط به نفوذ به سیستم هاب اکسس پوینت وایمکسه ...
    شاید یه زمانی در گذشته امکان نفوذ به شبکه های share شده adsl وجود داشت اما در حال حاضر من بعید میدونم کسی بتونه به pppoe نفوذ کنه

در مورد قیمت وایمکس ایرانسل هم باید بگم در بهترین حالت 4-5 تومن گرونتر از adsl درمیاد

به هر حال شما وایمکس رو برای استفاده انتخاب کردین چون نیاز داشتین
    منظور من کسایی بودن که با وجود دسترسی به adsl میخوان سراغ وایمکس برن....

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلاااااااااام
    بالاخره 1 نفر پیدا شد این تنظیمات رو به من بده

دوست عزیز واقعا لطف کردی
    من نمیدونم چه طوری باید ازت تشکر کنم
    خیلی خیلی ممنون

الان میرم فرکانسها و ... رو بدم به مودم خبرش رو بهتون میدم!

بازم تشکر
    "علیرضا"
    بالاخره درست شد با اون تنظیمات؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

عزیز من اینکه میگن امنیت وای مکس بیشتر از وای فای هست مربوط به سیستم کدینگ دیتا در اونها هست که در وای‌فای از الگوریتم‌های WEP و WPA و در وایمکس از CBC , CCM و CTR استفاده میشه....
    اما این اصلا ربطی به بحث ما نداره ، منظور من از امنیت دسترسی غیر مجاز به منابع است نه اطلاعات و حتما فرق این دو رو میدونی.....

اون مطالبی رو که برات گزاشتم مربوط به نفوذ به سیستم هاب اکسس پوینت وایمکسه ...
    شاید یه زمانی در گذشته امکان نفوذ به شبکه های share شده adsl وجود داشت اما در حال حاضر من بعید میدونم کسی بتونه به pppoe نفوذ کنه

در مورد قیمت وایمکس ایرانسل هم باید بگم در بهترین حالت 4-5 تومن گرونتر از adsl درمیاد

به هر حال شما وایمکس رو برای استفاده انتخاب کردین چون نیاز داشتین
    منظور من کسایی بودن که با وجود دسترسی به adsl میخوان سراغ وایمکس برن....
    سلام
    دوست عزیز 1 سوال!؟
    شما اصلا کل پست من رو خوندی؟
    این حرفی که شما بعد از چندین پست داری میگی من همون اول نوشتم اینم نقل قول دقیق همون پستم

[IMG]file:///D:/DOCUME%7E1/AliReza/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]در مورد اینکه به درد چه افرادی میخوره والا اگه کسی اطرافش ای دی اس ال و وای فای باشه مسلما اشتباه محض میکنه بره وایمکس و ... بخره چون همه جوره به نفعشه از قیمت مودم و سرویسها و مثلا اکانتهای شبانه رایگان که اکثر سرویس دهندگان ای دی اس ال به مشتریهاشون میدن تا ........

دیگه نمیدونم شما دلیل پست دادنت چی بود

بحث قیمت باز هم من نگفتم دقیقا همون یا ارزونترم هست بنا به دلایل بالا که نقل قول کردم میشه با اون 4 الی 5 تومن گرونترش هم کنار اومد!

"علیرضا"

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •