سلام
از دوستان تهران اگه خواستين ال سي دي سامسونگ بگيرين{سايز 32 اينچ}من دوربينشو ميخوام....
لطفا" پ.خ بديد.
با تشكر
سلام
از دوستان تهران اگه خواستين ال سي دي سامسونگ بگيرين{سايز 32 اينچ}من دوربينشو ميخوام....
لطفا" پ.خ بديد.
با تشكر
داشتم مطالب اشخاصی که C630/C650 خریدن رو تو avsforum میخوندم چیزهای جالبی گفتن، مثل اینکه این تلویزیون مشکل Input lag داره و خیلیا ازش شاکی هست البته بعضیا هم گفته بودن که چیزی تشخیص نمیدن، ولی تصویر خوبی داره در مدلهای اولیه هم مشکلاتی داشته در ضمن این تلویزیون در امریکا با چندین مدل پنل مختلف فروخته و پخش میشه که با هم فرقهایی هم دارن و سونی Ex500 هم دقیقاً از همین پنل استفاده میکنه فکر کنم شارپ هم یه مدلش از همین پنل استفاده میکنه، پس اگر مشکلی در پنل وجود داشته باشه در اون تلویزیونها هم دیده میشه.
بعضیا هم میگن SD Performance این تلویزیون به خوبی نسل قبل نیست!!!
در ضمن بزرگترین فرق بین مدل C630 و C650 هم اینه که C630 با صفحه مات عرضه میشه که جاهای پر نور شاید بهتر باشه و C650 با صفحه براق یا glossy و البته کانتراستاشونم متفاوته.
راستی بد نیست یه تاپیک برای این تلویزیون یکی بزنه.
Last edited by Guts; 04-05-2010 at 03:38.
سلام
من هر کاری کردم مستند زیبای سیاره زمین رو با b650 نگاه کنم نشد ،پیغام video data not supported میده در ضمن فورمتش mkv هست و فول اچ دی ،اینم بگم که فول اچ دی بتمن رو با فرمت mkv پخش میکنه.آیا اونو باید به mkv با کدک دیگه ای convert کنم تا مشکل حل بشه؟در ضمن مشخصات کامل کدک هاشو کامل میزارم اینجا:
General
Complete name : H:\Planet Earth - Episode 2 - Mountains.mkv
Format : Matroska
File size : 4.37 GiB
Duration : 52mn 20s
Overall bit rate : 12.0 Mbps
Encoded date : UTC 2009-04-24 20:57:23
Writing application : mkvmerge v2.3.0 ('Freak U') built on Sep 8 2008 1816
Writing library : libebml v0.7.7 + libmatroska v0.8.1
Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L5.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 16 frames
Muxing mode : Container [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 52mn 17s
Bit rate : 11.3 Mbps
Nominal bit rate : 12.1 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16/9
Frame rate : 23.976 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 40
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.227
Stream size : 4.12 GiB (94%)
Writing library : x264 core 55 svn-655
Encoding settings : cabac=1 / ref=16 / deblock=1:-2:-1 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=7 / brdo=1 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=2 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / chroma_qp_offset=0 / threads=2 / nr=0 / decimate=0 / mbaff=0 / bframes=3 / b_pyramid=1 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=3 / wpredb=1 / bime=1 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40(pre) / rc=2pass / bitrate=12087 / ratetol=1.5 / rceq='blurCplx^(1-qComp)' / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / pb_ratio=1.30
Language : English
Audio
ID : 2
Format : AC-3
Format/Info : Audio Coding 3
Codec ID : A_AC3
Duration : 52mn 20s
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 448 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Stream size : 168 MiB (4%)
Title : English (AC3)
Text #1
ID : 3
Format : ASS
Codec ID : S_TEXT/ASS
Codec ID/Info : Advanced Sub Station Alpha
Text #2
ID : 4
Format : UTF-8
Codec ID : S_TEXT/UTF8
Codec ID/Info : UTF-8 Plain Text
Language : Persian
لطفاً یکی راهنمایی کنه تا من بتونم اینو بینم اینم بگم که کامپیوترم زیاد قوی نیست بنابر این با اون تصویر شدید گیر می کنه و قابل پخش نیست.
این از لینک ولی توضیح خاصی نداده منم حدس میزنم مشکل از فایلش بوده
این هم یه مورد دیگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by nimakh; 04-05-2010 at 09:10.
سلام
دوستان کسی میتونه بگه خرید از بانه بهتره یا چابهار و زاهدان یا شهر دیگه ای؟
لپ تاپهایی که خروجی HDMI دارند برای پخش 1080 روی B650 مشکلی ندارن؟
کمک
دوستان من تو منو مخفی تلوزیونم دستکاری کردم قسمتadc/wb adبعد وارد قسمتav calibration شدم قبلامیزدsuccessاما حالا غیر فعال شده و میزنfailure
با سلام و خسته نباشید:
لطفا فقط آموزش شبکه کردن Tv با Laptop را جهت استفاده از فیلم و موزیک اشتراکی را قرار دهید
ممنون
[QUOTE=hasan1974;4911808]سلام
من هر کاری کردم مستند زیبای سیاره زمین رو با b650 نگاه کنم نشد ،پیغام video data not supported میده در ضمن فورمتش mkv هست و فول اچ دی ،اینم بگم که فول اچ دی بتمن رو با فرمت mkv پخش میکنه.آیا اونو باید به mkv با کدک دیگه ای convert کنم تا مشکل حل بشه؟در ضمن مشخصات کامل کدک هاشو کامل میزارم اینجا:
نازنین گرامی
بارها و بارها تذکر داده شده که کاربران جدید صفحات قبلی رو قبل از زدن پست جدید مطالعه کنند تا از زدن پست غیر ضروری و حجیم شدن بی دلیل تاپیک جلوگیری بشه . شما اگر به خودتون زحمت می داید چند صفحه قبل رو مطالعه می کردید در مورد همین مستند کذائی شخصا نوشته بودم که پلیر این پنل این مستند رو پخش نمی کنه دلایلش رو هم توضیح داده بودم . حالا خود شما عزیز گرامی به نظرتون هر کی هر فیلمی که این پنل پخش نمی کنه رو بیاد اینجا فیوچر بذاره این تاپیک به چه روزی می افته . شما عزیز وقت بذار این چند صفحه رو بخون مطمئن باش مطالب مفیدی هست که به دردت می خوره و جواب تمام سئوالات خودتم می گیری .
در هر صورت شما دو راه داری . 1 - خرید HD پلیر اکسترنال 2 - کانورت با نرم افزار که با کامپیوتر کذائی شما هر قسمت بالای 5 ساعت زمان می بره .
[QUOTE=peyyyman;4916289]سلام عزیز
ما که تو این صفحاتی که گفتی چیزی ندیدیم؟!
در ضمن یه راه ساده تر وجود داره که خودم پیدا کردم و اون تبدیل فورمت @l5.1 به @l4.1 هست که بدون هیچ افت کیفیت و در عرض 10 دقیقه انجام میشه مثل اینکه تو به خودت خیلی مطمئنی،حالا برو تو اینترنت 100 ساعت متنهای زبان اصلی رو بخون تا بفهمی نه کانورت میخواد نه hd player !
دوستان عزیز در لینک زیر اطلاعات خوبی در رابطه با c650 موجود میباشد...
میتونید ازش استفاده بکنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)