تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 95 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

سلام
    از دوستان تهران اگه خواستين ال سي دي سامسونگ بگيرين{سايز 32 اينچ}من دوربينشو ميخوام....
    لطفا" پ.خ بديد.
    با تشكر

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

داشتم مطالب اشخاصی که C630/C650 خریدن رو تو avsforum می‌خوندم چیزهای جالبی گفتن، مثل این‌که این تلویزیون مشکل Input lag داره و خیلیا ازش شاکی هست البته بعضیا هم گفته بودن که چیزی تشخیص نمی‌دن، ولی تصویر خوبی داره در مدل‌های اولیه هم مشکلاتی داشته در ضمن این تلویزیون در امریکا با چندین مدل پنل مختلف فروخته و پخش میشه که با هم فرق‌هایی هم دارن و سونی Ex500 هم دقیقاً از همین پنل استفاده می‌کنه فکر کنم شارپ هم یه مدلش از همین پنل استفاده می‌کنه، پس اگر مشکلی در پنل وجود داشته باشه در اون تلویزیون‌ها هم دیده میشه.
    بعضیا هم میگن SD Performance این تلویزیون به خوبی نسل قبل نیست!!!
    در ضمن بزرگترین فرق بین مدل C630 و C650 هم اینه که C630 با صفحه مات عرضه میشه که جاهای پر نور شاید بهتر باشه و C650 با صفحه براق یا glossy و البته کانتراستاشونم متفاوته.
    راستی بد نیست یه تاپیک برای این تلویزیون یکی بزنه.
    Last edited by Guts; 04-05-2010 at 03:38.

3. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من هر کاری کردم مستند زیبای سیاره زمین رو با b650 نگاه کنم نشد ،پیغام video data not supported میده در ضمن فورمتش mkv هست و فول اچ دی ،اینم بگم که فول اچ دی بتمن رو با فرمت mkv پخش میکنه.آیا اونو باید به mkv با کدک دیگه ای convert کنم تا مشکل حل بشه؟در ضمن مشخصات کامل کدک هاشو کامل میزارم اینجا:

General
    Complete name : H:\Planet Earth - Episode 2 - Mountains.mkv
    Format : Matroska
    File size : 4.37 GiB
    Duration : 52mn 20s
    Overall bit rate : 12.0 Mbps
    Encoded date : UTC 2009-04-24 20:57:23
    Writing application : mkvmerge v2.3.0 ('Freak U') built on Sep 8 2008 1816
    Writing library : libebml v0.7.7 + libmatroska v0.8.1
    Video
    ID : 1
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Format profile : High@L5.1
    Format settings, CABAC : Yes
    Format settings, ReFrames : 16 frames
    Muxing mode : Container [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
    Duration : 52mn 17s
    Bit rate : 11.3 Mbps
    Nominal bit rate : 12.1 Mbps
    Width : 1 920 pixels
    Height : 1 080 pixels
    Display aspect ratio : 16/9
    Frame rate : 23.976 fps
    Resolution : 24 bits
    Colorimetry : 40
    Scan type : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.227
    Stream size : 4.12 GiB (94%)
    Writing library : x264 core 55 svn-655
    Encoding settings : cabac=1 / ref=16 / deblock=1:-2:-1 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=7 / brdo=1 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=2 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / chroma_qp_offset=0 / threads=2 / nr=0 / decimate=0 / mbaff=0 / bframes=3 / b_pyramid=1 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=3 / wpredb=1 / bime=1 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40(pre) / rc=2pass / bitrate=12087 / ratetol=1.5 / rceq='blurCplx^(1-qComp)' / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / pb_ratio=1.30
    Language : English
    Audio
    ID : 2
    Format : AC-3
    Format/Info : Audio Coding 3
    Codec ID : A_AC3
    Duration : 52mn 20s
    Bit rate mode : Constant
    Bit rate : 448 Kbps
    Channel(s) : 6 channels
    Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Stream size : 168 MiB (4%)
    Title : English (AC3)
    Text #1
    ID : 3
    Format : ASS
    Codec ID : S_TEXT/ASS
    Codec ID/Info : Advanced Sub Station Alpha
    Text #2
    ID : 4
    Format : UTF-8
    Codec ID : S_TEXT/UTF8
    Codec ID/Info : UTF-8 Plain Text
    Language : Persian
    لطفاً یکی راهنمایی کنه تا من بتونم اینو بینم اینم بگم که کامپیوترم زیاد قوی نیست بنابر این با اون تصویر شدید گیر می کنه و قابل پخش نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خیر دوست عزیز صدا به صورت 5 کاناله ارسال و پخش می شه . متاسفانه سینمای من قدیمیه ورودی اپتیکال نداره ولی ----- HD خودم رو به کابل اپتیکال به کارت صدای کامپیوتر متصل کردم و کانال هایی که صدای AC3 دارن مثل MTV HD یا HD Suiss رو در پخش یا ضبط به صورت پنج کاناله پخش و ضبط می کنه .
    نمی دونم HD پلیری که می فرمائید از چه برندی هست . شاید سورس فیلم پخش شده AC3 نبوده باید کسانی که اون پلیر رو دارند نظر بدند . ولی قطعا کابل اپتیک و کواسیکال هر دو پنج کانال رو بدون مشکل منتقل می کنند .اگر یک لینک بدین از اون تاپیک جالب خواهد بود . موفق باشید
    این از لینک ولی توضیح خاصی نداده منم حدس میزنم مشکل از فایلش بوده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم یه مورد دیگه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by nimakh; 04-05-2010 at 09:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی میتونه بگه خرید از بانه بهتره یا چابهار و زاهدان یا شهر دیگه ای؟
    لپ تاپهایی که خروجی HDMI دارند برای پخش 1080 روی B650 مشکلی ندارن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کمک
    دوستان من تو منو مخفی تلوزیونم دستکاری کردم قسمتadc/wb adبعد وارد قسمتav calibration شدم قبلامیزدsuccessاما حالا غیر فعال شده و میزنfailure

در آغاز فعالیت salame_man_beto's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید:
    لطفا فقط آموزش شبکه کردن Tv با Laptop را جهت استفاده از فیلم و موزیک اشتراکی را قرار دهید
    ممنون

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

[QUOTE=hasan1974;4911808]سلام
    من هر کاری کردم مستند زیبای سیاره زمین رو با b650 نگاه کنم نشد ،پیغام video data not supported میده در ضمن فورمتش mkv هست و فول اچ دی ،اینم بگم که فول اچ دی بتمن رو با فرمت mkv پخش میکنه.آیا اونو باید به mkv با کدک دیگه ای convert کنم تا مشکل حل بشه؟در ضمن مشخصات کامل کدک هاشو کامل میزارم اینجا:

نازنین گرامی

بارها و بارها تذکر داده شده که کاربران جدید صفحات قبلی رو قبل از زدن پست جدید مطالعه کنند تا از زدن پست غیر ضروری و حجیم شدن بی دلیل تاپیک جلوگیری بشه . شما اگر به خودتون زحمت می داید چند صفحه قبل رو مطالعه می کردید در مورد همین مستند کذائی شخصا نوشته بودم که پلیر این پنل این مستند رو پخش نمی کنه دلایلش رو هم توضیح داده بودم . حالا خود شما عزیز گرامی به نظرتون هر کی هر فیلمی که این پنل پخش نمی کنه رو بیاد اینجا فیوچر بذاره این تاپیک به چه روزی می افته . شما عزیز وقت بذار این چند صفحه رو بخون مطمئن باش مطالب مفیدی هست که به دردت می خوره و جواب تمام سئوالات خودتم می گیری .
    در هر صورت شما دو راه داری . 1 - خرید HD پلیر اکسترنال 2 - کانورت با نرم افزار که با کامپیوتر کذائی شما هر قسمت بالای 5 ساعت زمان می بره .

10. 2 کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

[QUOTE=peyyyman;4916289]
    سلام

نازنین گرامی

بارها و بارها تذکر داده شده که کاربران جدید صفحات قبلی رو قبل از زدن پست جدید مطالعه کنند تا از زدن پست غیر ضروری و حجیم شدن بی دلیل تاپیک جلوگیری بشه . شما اگر به خودتون زحمت می داید چند صفحه قبل رو مطالعه می کردید در مورد همین مستند کذائی شخصا نوشته بودم که پلیر این پنل این مستند رو پخش نمی کنه دلایلش رو هم توضیح داده بودم . حالا خود شما عزیز گرامی به نظرتون هر کی هر فیلمی که این پنل پخش نمی کنه رو بیاد اینجا فیوچر بذاره این تاپیک به چه روزی می افته . شما عزیز وقت بذار این چند صفحه رو بخون مطمئن باش مطالب مفیدی هست که به دردت می خوره و جواب تمام سئوالات خودتم می گیری .
    در هر صورت شما دو راه داری . 1 - خرید HD پلیر اکسترنال 2 - کانورت با نرم افزار که با کامپیوتر کذائی شما هر قسمت بالای 5 ساعت زمان می بره .
    سلام عزیز
    ما که تو این صفحاتی که گفتی چیزی ندیدیم؟!
    در ضمن یه راه ساده تر وجود داره که خودم پیدا کردم و اون تبدیل فورمت @l5.1 به @l4.1 هست که بدون هیچ افت کیفیت و در عرض 10 دقیقه انجام میشه مثل اینکه تو به خودت خیلی مطمئنی،حالا برو تو اینترنت 100 ساعت متنهای زبان اصلی رو بخون تا بفهمی نه کانورت میخواد نه hd player !

داره خودمونی میشه hawar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان عزیز در لینک زیر اطلاعات خوبی در رابطه‌ با c650 موجود میباشد...
    میتونید ازش استفاده‌ بکنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از hawar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •