سلام
خب باید مدل فتوکرومیکش رو میگرفتید
فتوکرومیک برای رانندگی در شب هم بهتره
در بخش عینک آفتابی بپرسید در خدمتم در مورد طبی آفتابی
سلام
خب باید مدل فتوکرومیکش رو میگرفتید
فتوکرومیک برای رانندگی در شب هم بهتره
در بخش عینک آفتابی بپرسید در خدمتم در مورد طبی آفتابی
این عدسی های فتوکروم هم معایب خودشون رو دارن .
توی ماشین اونطور که باید تیره نمیشن . همچنین وقتی که کلاه میذاری هم زیاد تیره نمیشن ولی اگه کلاه رو برداری درجه تیرگی بالا میره .
خب دیگه در برخورد نور تیره میشن نه در اثر دما!
سلام
آخه مزیتی که ترنزیش داره اینه که در حالت عادی مثل عدسی های معمولی شفافه ولی فوتوکرمیک در حالت عادی یه ته رنگ داره که در طولانی مدت اذیت می کنه.
خب این ته رنگ در مدلهای آساهی و اپتی سوئیس برطرف شده
راستی این که گفتید فتوکرومیک برای رانندگی در شب بهتره رو میشه توضیح بدین. ترنزیشن مگه نسل جدید فتوکرومیک نیست؟
چرا
من که نگفتم از اون بهتره که نسبت به عدسی سفید بهتره
دوستان برای اطلاع رسانی بهتر مردم با کمک پزشک همکار بنده سایتی رو ایجاد کردیم که در مورد بیماری های چشمی و اطلاعاتی که بهتر هست بدونید در این سایت جمع آوری کردیم و به روز میکنیم
سایت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالی داشتید هم اونجا میتونید بپرسید هم از بنده بپرسید از ایشون میپرسم
ممنون از توضیحات
یه سوالی که برای من پیش اومده اینه که من هر جا رفتم آفتابی شماره دار خواستم بگیرم گفتن باید عدسی رو با لیزر به رنگی که شما میخواهید تبدیل کرد. حالا سوال اینه که آیا شرکت های بزرگ که عدسی تولید میکنن اصلا آفتابی شماره دار تولید نکردن که باید با لیزر این کار رو کرد؟ و جالبه میگن مثلا i&g رو نمیشه این کارو روش انجام داد به خاطر اینکه روی عدسی مارکش هست و با لیزر برای همیشه مشخص میمونه
اونی که شما میگید مدل 60 تومانی هست که فقط uv داره
ولی مارکهای معتبر مثل یورو ویژن هستند که هم معتبر هستند هم از کارخانه تولید میشوند و خیلی مارکهای دیگر....
پس عدسی آفتابی شماره دار هم هست؟
قیمتش برای 0.75 چقدر میشه حدودا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)