ایول خوب چطوری میشه این کار رو کرد؟
مخابرات
شركت هاي اينترنتي
ایول خوب چطوری میشه این کار رو کرد؟
اگر قرار بود همه بدونند که الان تو speedtest میانگین سرعت ایران رو 4 مگ میزد.
اگر هم روزی تونستی این کار رو بکنی هیچ وقت به بقیه یاد نده چون باعث میشه Isp های خوب با بد قابل تشخیص نشوند.
بابا عجب داستانیه پس این 1 مگی که میگه همون 128 که بقیه دارن احسنت به شما تناقض اگه نداشت من یکی باور کرده بودم گرچه به سرعت شک نداشتم به این که مشتریه مثل بقیه شک کرده بودم که شما معما رو حل کردی.
ببین چه مملکتیه که سر 128 یا 256 بودن یا 1 مگ بودن دعوا و چاقو کشی و ... میشه !!!!!!
الان به جرات میگم ایران میتونه مثل همین دبی یا ترکیه !!! تا 8 مگ خونگی رو ساپورت کنه اما ... !!!!!!
عمرمون به راحتی داره تلف میشه تو این مملکت .
سلام دوست عزیز شما یه زحمت میکشی یه عکس از IDM در حال دانلود یه فایل با سرویست بگیری که همه ابهاما رفع شه ؟
البته اگه امکان داره کلکی تو کار نباشه ممنون
مثل این که من انداختم
چشم آقایه king عزیز
بیا اصلا همین تستی که خودم گذاشتم لینک دانلودش اینه اگه امکان داره بذارید 3 مگ از فایل دانلود شه بعد عکس بگیرید
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا میخواید فیلم بگیرید که دیگه جایه هیچ بحث و شکی نباشه چون دوستان میگن عکس رو براحتی میشه دستکاری کرد .
Last edited by isbn; 16-02-2010 at 00:57.
ترجیحا یه لینکی بزارید که خودتون انتخاب کرده باشید
یه لینک از یه جای مشخص اینجوری دیگه شبه و شبهه ای هم پیش نمیاد
بد میگم؟هرچند که ایشون قبلا ه گفته بودند که همچین سرویبسی دارند ولی بازم برای این که خیال همه راحت بشه فکر کنم این قضیه لینک جواب بده
با تشکر از شما اقای 691
من Speedtest رو پیچوندم اونوقت شما می خواهید عکسی رو که هرکس میتونه ویرایش کنه بگذارید.
انقدر بدبین نباشید من اون عکس رو برای ایشون نگذاشتم که بگم تقلب می کنند . من فکر کنم تو کل
ایران به 10 نفر هم نرسند کسانی که این روش رو در حال حاضر بلدند. کاش دستم میشکت و ذهن
شما رو هم خراب نمی کردم. باز هم میگم ایشون از نظر من تقلب نکرده.
من هم نمگیم داره دروغ میگه اما الان همه افتادن به جون هم سر این موضوع
این حرکت میتونه کمی شفاف سازی کنه حالا دیگه اگه کسی فک کنه باز ایشون اون عکس رو هم دست کاری کرده و داره دروغ میگه به خودش ربط داره.
منم نوشتم لطفا کلکی تو کار نباشه همین موضوع رو پیش بینی کردم![]()
دوستان کسی از منطقه مخابراتی ولیعصر گرفته؟
چه جوریاس؟
چون یه زنه که همچین شنگول هم میزد به من گفت حتی 128 هم فقط واسه هیات علمی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)