تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 66 اولاول ... 949555657585960616263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

اگه نباشه جاش خالی می مونه ommolfesad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    سلول بي مرز

پيش فرض

سلام به دوستان سامسونگی من یه 40B690گرفتم
    1- داخل منوی راهنمایی خود ال سی دی درمورد اطلاعات دستگاه برخلاف مارک روی دستگاه مدل اون رو B650زده این یعنی چه؟
    2-چون فقط فرمتهای(MPEG,AVI,MP4,ASF)را ساپورت میکنه برای تبدیل فیلمهای روی کامپیوترم که اکثرا با فرمت DAT. هستند کمی با مشکل مواجه هستم در این زمینه اگر راهنمایی خوبی بتونید داشته باشین ممنون میشم درضمن معمولا تبدیل یه فیلم به کدوم یک از چهارفرمت قابل پشتیبانی فوق الذکر سریعتر وبا کیفیت تر انجام میشه خیلی ممنون میشم پاسخ بنده رو بفرمایید.
    دوست عزیز توی این چهر فرمتی که گفتی avi بمراتب کیفیت بالاتری داره البته حجم فایلها هم نسبت به بقیه بالاتره.

برای تبدیل هم به سایت زیر برو و نرم افزار Xilisoft رو بگیر و استفاده کن حله .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------

لینکی که دادم حذف شده . بهتر بگم از سایت پی سی دانلود میتونی بگیری .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به همه عزیزان
    من امروز یک پلاسما b650 گرفتم ( 50 اینچ)
    ممنون میشم دوستانی که متخصص هستند بهترین کانفیگی که من میتونم روی این پنل تنظیم کنم رو اعلام کنند. موضوع اینه که من خیلی وارد به تنظیمات نیستم و ترجیح میدم که دوستان حرفه ای بهترین کانفیگ رو اعلام کنند .
    در ضمن یک ر ی س ی و ر hd دارم که دارم میرم براش کابل mini hd بگیرم و سینمای خانگی هم براش فیلیپس انتخاب کردم.

منتظر نظرات ارزشمند دوستان عزیز هستم (:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من یه g10 40 اینچ گرفتم
    همه چیزش خوبه ولی تو تصاویر روشن مثل سفیذ یا زرد تو تصویر لرزش خیلی کمی وجود داره
    البته تو رنگای دیگه مشکل نداره
    ضمنا با کابل AV وصل شده
    اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

QUOTE=smallfrank;4639142]حالا چی هست این شبکه؟ بگو ما هم بفهمیم.[/QUOTE]

دوست عزیز لازمه چند نکته رو یاد آور بشم.
    1- من از 2 ماه پیش تصمیم گرفتم تلویزیون بخرم روی مارک خاصی هم تعصب ندارم پستام رو هم ببینی 5/1 ماه نیست تو این سایت عضو شدم ابینا رو گفتم که به درستی حرفای بعدیم شک نکنی
    2-خونه پدر خانم بنده یه دونه 32 اینچ سامسونگ b690 حدودا 20 روز نیست خریدن. از مسیر 10e تو ماهواره به کمک --- skystar2 دو فیلم از 3dstar chanel و luxe tv ضبط کردم . ( با پسوند ts (
    به کمک برنامه tmpg4 که برنامه حرفه ای است فایل ها را باز کردم که رزولایشن فایلها را 1920 در 1080 نشان داد . آنها را به فرمتهای divx با رزولیشن های1080p -720p- 480 در ضمن برای هر رزولایشن ، kb/s های متفاوتی دادم و آنها را در یک usb ریختم و در هر دو پورت usb این تلویزیون همه فرمتها به اضافه فرمتهای مستقیم ts را play کردم. اولا در حالت usb عمل upscaling انجام داد ولی چندان دلچسب نبود . ثانیا در حالت usb اندازه 16 به 9 کار نمی کرد از این رو کنار تلویزیون حاشیه ای در دو طرف ایجاد میشد که بهتر می دانید اگر مدت زیادی بماند خط می افتد و پنل مشکل پیدا می کند.
    3- دوست عزیز من قسمت dlan را امتحان نکردم چون لپ تابم پیشم نبود ولی بعدا اون رو هم امتحان می کنم و نظرم رو میگم
    4- راستشو بگم من از رنگهاش خوشم نیومد چون اولا برای اوناییکه غلظت رنگ بیشتر دوست دارن اصلا فاجعه است چون هر چه رنگو بیشتر میکنی اثری از رنگ آنچنانی به ویژه در چهره افراد ظاهر نمی شود می گویی غلظت رنگ اگه بالا باشه تصویر استاندارد نمی شه ولی به هر حال در بعضی از فیلمهای فانتزی به ویژه انیمیشن ها جذابیت را زیاد می کند.
    5- آنچه که در سامسونگ و به ویژه در اکثر ال سی دی ها نمابان است نور تلویزیون نیست بلکه نور پایین مربوط به رنگهاست یعنی توازنی بین این دو نیست لذا وقتی نور خود tv را زیاد می کنی چون نور رنگها پایین می ماند تصویر خاکستری و مات شده و وضوح خود را از دست میدهد و رنگ مشکی هم که زایل میشود
    6- فیلمی که من از luxe tv ضبط کرده بودم باز شدن گلهای بنفش و سپس قرمز را در یک زمینه کاملا سیاه نشان میداد که برای تصمیم در مورد رنگ مشکی این tv فیلم خوبی بود . بدون شک جزئیات در تصویر در brithness حوالی 50 مشخص نبود نور را تا 58 زیاد کردم تفقط کمی از جزئیات ظاهر شد از آن به بعد هم رنگ مشکی در اثر نوردهی از بین رفت.
    7- من هنوز پلاسمای g10 را امتحان نکردم چون فقط جلوی ویترین دیدمش و نمی توانم نظرم را بگویم اینرا باید اونایی بگن که این tv دارن.
    8- g10 از ویترین چشمم رو گرفته ولی چون حساسم و گرافیک کار کردم و با رنگها هم خیلی آشنایی دارم تا تحقیق کامل نکنم آن را هم نمی خرم ولی باز از جلوی ویترین نظرم بیشتر روی g10 است .
    9- شما به یک tv آنقدر پول نمی دهید که بیاورید و پز امکاناتش رابدهید . در درجه اول کیفیت تصویر برایتان مهم است یا اگر مهم باشد بقیه را ول می کنید و فقط به آن میچسبید.
    10- سوالی از شما دارم اگه سامسونگ از نظر قیافه مثل پاناسونیک ساده بود و هیچ امکاناتی مثل آن نداشت شما کدام را انتخاب میکردید. سوال جالبی است که عمیقا به آن فکر کنید. ساده بگم اگه سامسونگ امکانتش رو ورداره شم باز هم سامسونگ میخری
    11- از ویترین مغازه یه چیزی توجهم رو جلب کرد و اون یه ال سی دی s10با سایز 42 اینچ بود . فروشنده می گفت این یه مدل رو استثنا برای آسیا زده . قیمتش رو 1200000 گفت (فول اچ دی ) اما بدون امکانات سامسونگ . مغازه بغلی سونی میفروخت که تو ویترینش یه 32 اینچ w550 گذاشته بود با قیمت 1120000 باور کن هرکی از بغل مغازه رد میشد و کیفیت اونها رو مقایسه میکرد و من اونجا ایستاده بودم گوش میکردم هیچ تفاوتی که نمی دیدند تازه بعضیها به پانا سونیک نمره بیشتر هم دادند و اکثرا به تفاوت قیمت اونها میخندن. تو مغازه به پنلش دست زدم مثل شیشه سخت بود اصلا شک کردم شاید یه نوع پلاسمای جدیده ولی بعدا که مشخصاتشو دیدم فهمیدم یه لایه ضد ضربه جلوشه . باور کن بعدا رفتم هم به پنل سامسونگ و هم ال جی دست زدم تو میرفت و حتی یه بار فروشنده اعتراض کرد.
    12- ببخشید سرتون رو زیاد درد اوردم ولی من پولم رو به جنسی میدم که هدف از تعریف کیفیت رو براش مشخص کرده باشن. مثلا برای ساعت عقب نیافتادن و ضد آب واقعی بودن و زنگ نزدن ----- برای نون ، برشته بودن و شور نبودن --------برای مادربورد خوب ، ساپورت عالی قطعات در عمل ، خنک کنندگی سریع آن توسط کانالها و داشتن خروجیهای با سرعت بالا ---------- برای tv هم داشتن کیفیت رنگ و تصویر عالی و همچنین مقاومت پنل آن در مقابل ضربه . بقیه چیزها حاشیه است که می توان توسط دستگاههای بیرونی حتی با کیفیت بالاتر از آنچه روی tv وجود دارد . جمع کردن همه امکانات روی یک دستگاه حسن نیست بلکه اتفاقا یه ایراد بزرگ محسوب میشه

5. 2 کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

QUOTE=smallfrank;4639142]حالا چی هست این شبکه؟ بگو ما هم بفهمیم.[/QUOTE]

دوست عزیز لازمه چند نکته رو یاد آور بشم.
    1- من از 2 ماه پیش تصمیم گرفتم تلویزیون بخرم روی مارک خاصی هم تعصب ندارم پستام رو هم ببینی 5/1 ماه نیست تو این سایت عضو شدم ابینا رو گفتم که به درستی حرفای بعدیم شک نکنی
    2-خونه پدر خانم بنده یه دونه 32 اینچ سامسونگ b690 حدودا 20 روز نیست خریدن. از مسیر 10e تو ماهواره به کمک --- skystar2 دو فیلم از 3dstar chanel و luxe tv ضبط کردم . ( با پسوند ts (
    به کمک برنامه tmpg4 که برنامه حرفه ای است فایل ها را باز کردم که رزولایشن فایلها را 1920 در 1080 نشان داد . آنها را به فرمتهای divx با رزولیشن های1080p -720p- 480 در ضمن برای هر رزولایشن ، kb/s های متفاوتی دادم و آنها را در یک usb ریختم و در هر دو پورت usb این تلویزیون همه فرمتها به اضافه فرمتهای مستقیم ts را play کردم. اولا در حالت usb عمل upscaling انجام داد ولی چندان دلچسب نبود . ثانیا در حالت usb اندازه 16 به 9 کار نمی کرد از این رو کنار تلویزیون حاشیه ای در دو طرف ایجاد میشد که بهتر می دانید اگر مدت زیادی بماند خط می افتد و پنل مشکل پیدا می کند.
    3- دوست عزیز من قسمت dlan را امتحان نکردم چون لپ تابم پیشم نبود ولی بعدا اون رو هم امتحان می کنم و نظرم رو میگم
    4- راستشو بگم من از رنگهاش خوشم نیومد چون اولا برای اوناییکه غلظت رنگ بیشتر دوست دارن اصلا فاجعه است چون هر چه رنگو بیشتر میکنی اثری از رنگ آنچنانی به ویژه در چهره افراد ظاهر نمی شود می گویی غلظت رنگ اگه بالا باشه تصویر استاندارد نمی شه ولی به هر حال در بعضی از فیلمهای فانتزی به ویژه انیمیشن ها جذابیت را زیاد می کند.
    5- آنچه که در سامسونگ و به ویژه در اکثر ال سی دی ها نمابان است نور تلویزیون نیست بلکه نور پایین مربوط به رنگهاست یعنی توازنی بین این دو نیست لذا وقتی نور خود tv را زیاد می کنی چون نور رنگها پایین می ماند تصویر خاکستری و مات شده و وضوح خود را از دست میدهد و رنگ مشکی هم که زایل میشود
    6- فیلمی که من از luxe tv ضبط کرده بودم باز شدن گلهای بنفش و سپس قرمز را در یک زمینه کاملا سیاه نشان میداد که برای تصمیم در مورد رنگ مشکی این tv فیلم خوبی بود . بدون شک جزئیات در تصویر در brithness حوالی 50 مشخص نبود نور را تا 58 زیاد کردم تفقط کمی از جزئیات ظاهر شد از آن به بعد هم رنگ مشکی در اثر نوردهی از بین رفت.
    7- من هنوز پلاسمای g10 را امتحان نکردم چون فقط جلوی ویترین دیدمش و نمی توانم نظرم را بگویم اینرا باید اونایی بگن که این tv دارن.
    8- g10 از ویترین چشمم رو گرفته ولی چون حساسم و گرافیک کار کردم و با رنگها هم خیلی آشنایی دارم تا تحقیق کامل نکنم آن را هم نمی خرم ولی باز از جلوی ویترین نظرم بیشتر روی g10 است .
    9- شما به یک tv آنقدر پول نمی دهید که بیاورید و پز امکاناتش رابدهید . در درجه اول کیفیت تصویر برایتان مهم است یا اگر مهم باشد بقیه را ول می کنید و فقط به آن میچسبید.
    10- سوالی از شما دارم اگه سامسونگ از نظر قیافه مثل پاناسونیک ساده بود و هیچ امکاناتی مثل آن نداشت شما کدام را انتخاب میکردید. سوال جالبی است که عمیقا به آن فکر کنید. ساده بگم اگه سامسونگ امکانتش رو ورداره شم باز هم سامسونگ میخری
    11- از ویترین مغازه یه چیزی توجهم رو جلب کرد و اون یه ال سی دی s10با سایز 42 اینچ بود . فروشنده می گفت این یه مدل رو استثنا برای آسیا زده . قیمتش رو 1200000 گفت (فول اچ دی ) اما بدون امکانات سامسونگ . مغازه بغلی سونی میفروخت که تو ویترینش یه 32 اینچ w550 گذاشته بود با قیمت 1120000 باور کن هرکی از بغل مغازه رد میشد و کیفیت اونها رو مقایسه میکرد و من اونجا ایستاده بودم گوش میکردم هیچ تفاوتی که نمی دیدند تازه بعضیها به پانا سونیک نمره بیشتر هم دادند و اکثرا به تفاوت قیمت اونها میخندن. تو مغازه به پنلش دست زدم مثل شیشه سخت بود اصلا شک کردم شاید یه نوع پلاسمای جدیده ولی بعدا که مشخصاتشو دیدم فهمیدم یه لایه ضد ضربه جلوشه . باور کن بعدا رفتم هم به پنل سامسونگ و هم ال جی دست زدم تو میرفت و حتی یه بار فروشنده اعتراض کرد.
    12- ببخشید سرتون رو زیاد درد اوردم ولی من پولم رو به جنسی میدم که هدف از تعریف کیفیت رو براش مشخص کرده باشن. مثلا برای ساعت عقب نیافتادن و ضد آب واقعی بودن و زنگ نزدن ----- برای نون ، برشته بودن و شور نبودن --------برای مادربورد خوب ، ساپورت عالی قطعات در عمل ، خنک کنندگی سریع آن توسط کانالها و داشتن خروجیهای با سرعت بالا ---------- برای tv هم داشتن کیفیت رنگ و تصویر عالی و همچنین مقاومت پنل آن در مقابل ضربه . بقیه چیزها حاشیه است که می توان توسط دستگاههای بیرونی حتی با کیفیت بالاتر از آنچه روی tv وجود دارد . جمع کردن همه امکانات روی یک دستگاه حسن نیست بلکه اتفاقا یه ایراد بزرگ محسوب میشه .

7. این کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

نظر شما قابل احترامه.

ولی خیلی از سایت های ریویو به B690 نمره خیلی بالایی دادن.حتی بالاتر از LED.شایدم توقع شما خیلی بالاست.

در ضمن شما با چه ر س ی و ر که پسوندش TS هست ضبط کردید که رزولیشنش 1920 بود؟؟؟مگه اون 2 شبکهای که گفتی فول اچ دی هستن؟؟؟چون من شنیده بودم اون دستگاهی که با پسوند TS ضبط میکنه با رزولیشن پایین ضبط میکنه.شاید اشتباهی شده.

شما لطف کنید اسم ر س ی و ر رو بگید.
    Last edited by ebi66_boukan; 15-02-2010 at 10:01.

9. 2 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

dada_zebel عزیز ضمن اینکه امکان شبکه کردن رو امتحان کرده و خبرشو بدید لطف کنید یک امکان دیگه (حافظه داخلی) رو هم تست کنید.
    اینکه چه حجمی داره و تا چه حجمی میشه در اون از طریق فلش فایل ریخت؟
    این دو امکانات برای من خیلی مهمه
    ممنون میشم اگر این دو رو زودتر تست کنید و خبرشو بدین
    با تشکر

11. این کاربر از arash_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نظر شما قابل احترامه.

ولی خیلی از سایت های ریویو به B690 نمره خیلی بالایی دادن.حتی بالاتر از LED.شایدم توقع شما خیلی بالاست.

در ضمن شما با چه ر س ی و ر که پسوندش TS هست ضبط کردید که رزولیشنش 1920 بود؟؟؟مگه اون 2 شبکهای که گفتی فول اچ دی هستن؟؟؟چون من شنیده بودم اون دستگاهی که با پسوند TS ضبط میکنه با رزولیشن پایین ضبط میکنه.شاید اشتباهی شده.

شما لطف کنید اسم ر س ی و ر رو بگید.
    دوست عزیز من از --- skystar2 استفاده کردم با کدک cyberlink و کدک coreavc hd
    سیستم هم در کامپیوتر
    1- مادر بورد آخرین مدل asus
    2- سی پی یو 4 هسته ای amd
    3- cursial ram(patriot) 4g dual chanell
    4- کارت گرافیکی ati asus hd 9800
    در ضمن من هم شنیدم ناره ولی من اون چیزی رو که نرم افزار tmpg4 نشون داد گفتم

---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------

dada_zebel عزیز ضمن اینکه امکان شبکه کردن رو امتحان کرده و خبرشو بدید لطف کنید یک امکان دیگه (حافظه داخلی) رو هم تست کنید.
    اینکه چه حجمی داره و تا چه حجمی میشه در اون از طریق فلش فایل ریخت؟
    این دو امکانات برای من خیلی مهمه
    ممنون میشم اگر این دو رو زودتر تست کنید و خبرشو بدین
    با تشکر
    با کمال میل در اولین فرصت .

13. این کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در ضمن برای دوستان عرض کنم من فیلم 2012 با پسوند mkv رو که انصافا خوب convert شده دیروز داشتم از طریق usb پخش میکردم . هر 30 ثانیه یک بار سرعت تصویر یه کمی بیشتر میشد . تو تنظیمات دنبال 24f در ثانیه گشتم بعد متوجه شدم نداره . این حالت طوری بود که حتی پدر شوهر گرامی نیز با آن سن زیاد و چشمهای ضعیف متوجه شد . البته فیلم جان سخت 4 با فرمت avi با کیفیت کمتر رو پخش کردم . مشک کمی رفع شد ولی باز هم بود . ضمنا در فیلم دومی که 4:3 بود هرکاه کردم تو حالت usb به صورت 16:9 تغییر نکرد چون فعال نبود. برای همین هر 20 دقیقه یه بار میزدم ایران تا کناره های تصویر بعدا مشکلی پیش نیاد

15. 3 کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با این تفاسیر USB مدل B690 هم زیاد... یعنی اصلا جالب نیست.
    و خرید یک HD pLayer اینجا هم لازمه.

17. این کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •