دوباره سلام
آقا پویان(اگر درست گفته باشم) در مورد اورکلاک میشه لینک بشتر بدید؟؟سی پیو خراب نمیشه؟داغ نمیکنه؟؟؟
![]()
دوباره سلام
آقا پویان(اگر درست گفته باشم) در مورد اورکلاک میشه لینک بشتر بدید؟؟سی پیو خراب نمیشه؟داغ نمیکنه؟؟؟
![]()
مشخصا CPU داغ می کنه و بهش فشار میاد وبیشتر مستهلک میشه.البته بالاترین دمایی که من رسیدم تو سرعت 1.2GHz , حدود 43C بوده که وقتی با سرعت معمول هم از گوشی زیاد کار کشیده بودم تا این حدود داغ شده بود.به هر حال OverClock کردن ممکنه عوافبی داشته باشه که در صورت استفاده ی بیش از حد و مستمر احتمال پیش اومدنشون هست.اگه می خواین این کارو بکنین فقط وقتی به سرعت بیشتر نیاز دارین مثل زمان وب گردی و یا بازی, کلاک رو بالا ببرین بعد که کارتون تموم شد به حالت اولیه برش گردونین.این کار بیشتر ازچند ثانیه طول نمی کشه.
البته من تو انجمن های مربوط به Motorola Droid که گشتم اکثرا Droidهاشون رو بطور ثابت روی 800-1000 MHz کلاک کرده بودن,پس اگه خیلی خطرناک بود این همه آدم این کارو نمی کردن! ولی خوب احتیاط شرط عقله و این یه مزیته که تغییر سرعت گوشیمون به این راحتی تحت اختیارمونه,پس چرا ازش استفاده نکنیم؟!
در مورد چه چیزش لینک می خواین؟ اون لینکی که گذاشتم کاملترین لینکیه که میشناسم.
گوشی هایی که تو ایران هستن آنلاکن دیگه که با سیم کارتهای ایران هم کار میکنن
میلستون هم به زودی به آندروید 2.2 آپدیت میشه
'Motorola says Droid getting Froyo 'in the near future
The Motorola Droid's getting the Android 2.2 Froyo update "in the near future." Which makes sense, because we don't have it at the moment, and we can't get it in the past. So the future makes sense, right? As for the "near future?" Heh. We've heard that before, right? Here's the actual quote from Moto:
“We’re excited to see Google’s news of the next version of the Android operating system and look forward to integrating it on our Android-based devices as it’s made available to the open source community.”
While I can’t comment on specifics, we do expect DROID by Motorola users will receive Android 2.2 as a software upgrade in the near future.”
Last edited by fire159; 25-05-2010 at 09:27.
تنها راهش فقط خریدن کد هست که البته وقتی کد رو میخرین حدودا 10,15روز بعد فعال میشه . در ضمن اون دروید هست که شما میخواین آنلاک کنین, نه مایلستون.
اول از همه اینکه با فروشنده شرط کنین که اگه مشکل آنتن دهی داشت گوشی رو بتونین پسش بدین. وسایل توی باکس رو هم چک کنین, چیزایی مثل شارژر, مموری 8 گیگ, سی دی . اگه با گارانتی میخواین بخرین فقط فیتکو و پول اضافی واسه گارانتی های دیگه یا بعضا برنامه های جانبی و فارسی ساز و .... ندین.واسه مایل چک کنین مثلا بدنش سالم باشه و اسلاید لقی نداشته باشه و بقیه موارد که واسه هر گوشی یکسانه. در آخر مهمترین نکته اینه که بعد از خریدش به همه ی بچه های کلوپ یه شیرینی بدین
سلام. مبارکتون باشه. عزیز شما میتونین از launcher های مختلف یا home های مختلف استفاده کنین. نمونش pandahome یا home++ هستن. همین طور با تغییر live wallpaper ها هم میتونین تنوع ایجاد کنین
پویان عزیز فراتر از کامل توضیح دادن ممنون ازش فقط یه چیزی که لازمه اضافه کنم اینه که توی دیتاشیت این سی پی یو صریحا گفته شده که تا 1.2 میتونه کلاک بشه و در واقع کاری که ما انجام میدیم اورکلاک نیست بلکه افزایش کلاک هست پس خیلی خطرناک نیست اما مطمئنا روی سی پی یو تاثیر داره (قابل توجه کسایی که خیلی از سر گوشی میترسن) اینم یه مقایسه ی بنچمارک دروید با گالکسی سامسونگ واسه اینکه قدرت دروید معلوم بشه(بنچمارک با نرم افزار linpack)
مگه مشکل انتن دهی دازه؟با فروشنده شرط کنین که اگه مشکل آنتن دهی داشت گوشی رو بتونین پسش بدین.
نه گارانتی ندارهگه با گارانتی میخواین بخرین فقط فیتکو
الان قیمت بدونه گارانتیش چنده؟![]()
گارانتی میخوای چیکار ما که بی گارانتی داریم کار میکنیم بدون هیچ مشکل
مشکل آنتن دهی هم نداشتم تا حالا
الان قیمت بدونه گارانتیش چنده؟![]()
از این لحاظ که ممکنه رجیستر نشده باشه گوشیه میگم. فکر کنم بچه ها تا 590 هم دیدن.من خودم 610 دیدم.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)