تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 109 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 1085

نام تاپيک: کلوپ موتورولا مایلستون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوباره سلام
    آقا پویان(اگر درست گفته باشم) در مورد اورکلاک میشه لینک بشتر بدید؟؟سی پیو خراب نمیشه؟داغ نمیکنه؟؟؟

2. 2 کاربر از amiro-amiro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوباره سلام
    آقا پویان(اگر درست گفته باشم) در مورد اورکلاک میشه لینک بشتر بدید؟؟سی پیو خراب نمیشه؟داغ نمیکنه؟؟؟

مشخصا CPU داغ می کنه و بهش فشار میاد وبیشتر مستهلک میشه.البته بالاترین دمایی که من رسیدم تو سرعت 1.2GHz , حدود 43C بوده که وقتی با سرعت معمول هم از گوشی زیاد کار کشیده بودم تا این حدود داغ شده بود.به هر حال OverClock کردن ممکنه عوافبی داشته باشه که در صورت استفاده ی بیش از حد و مستمر احتمال پیش اومدنشون هست.اگه می خواین این کارو بکنین فقط وقتی به سرعت بیشتر نیاز دارین مثل زمان وب گردی و یا بازی, کلاک رو بالا ببرین بعد که کارتون تموم شد به حالت اولیه برش گردونین.این کار بیشتر ازچند ثانیه طول نمی کشه.
    البته من تو انجمن های مربوط به Motorola Droid که گشتم اکثرا Droidهاشون رو بطور ثابت روی 800-1000 MHz کلاک کرده بودن,پس اگه خیلی خطرناک بود این همه آدم این کارو نمی کردن! ولی خوب احتیاط شرط عقله و این یه مزیته که تغییر سرعت گوشیمون به این راحتی تحت اختیارمونه,پس چرا ازش استفاده نکنیم؟!
    در مورد چه چیزش لینک می خواین؟ اون لینکی که گذاشتم کاملترین لینکیه که میشناسم.

4. 5 کاربر از Po0yAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

سلام
    اگر کسی نحوه آنلاک کردن موتورولا مایلستون را می دونه لطفا" راهنمایی کنه (یعنی با سیم کارتهای ایرانی کار نمی کنه)
    گوشی هایی که تو ایران هستن آنلاکن دیگه که با سیم کارتهای ایران هم کار میکنن

6. 4 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

میلستون هم به زودی به آندروید 2.2 آپدیت میشه

'Motorola says Droid getting Froyo 'in the near future

The Motorola Droid's getting the Android 2.2 Froyo update "in the near future." Which makes sense, because we don't have it at the moment, and we can't get it in the past. So the future makes sense, right? As for the "near future?" Heh. We've heard that before, right? Here's the actual quote from Moto:
    “We’re excited to see Google’s news of the next version of the Android operating system and look forward to integrating it on our Android-based devices as it’s made available to the open source community.”
    While I can’t comment on specifics, we do expect DROID by Motorola users will receive Android 2.2 as a software upgrade in the near future.”
    Last edited by fire159; 25-05-2010 at 09:27.

8. 5 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    اگر کسی نحوه آنلاک کردن موتورولا مایلستون را می دونه لطفا" راهنمایی کنه (یعنی با سیم کارتهای ایرانی کار نمی کنه)
    تنها راهش فقط خریدن کد هست که البته وقتی کد رو میخرین حدودا 10,15روز بعد فعال میشه . در ضمن اون دروید هست که شما میخواین آنلاک کنین, نه مایلستون.

دوستان عزیزه خودم من میخوام این گوشی رو بگیرم و در خریده گوشی بی تجربه نیشتم اما در خریده گوشی موتورولا و سیستم عامل اندرویید کاملا بی تجربم(شما لطف دارید)
    حالا بگید در خریده این گوشی به چه مواردی دقت کنم که یه پیکان مدل 46 رو به جای مایلستون بهم نندازن؟
    اول از همه اینکه با فروشنده شرط کنین که اگه مشکل آنتن دهی داشت گوشی رو بتونین پسش بدین. وسایل توی باکس رو هم چک کنین, چیزایی مثل شارژر, مموری 8 گیگ, سی دی . اگه با گارانتی میخواین بخرین فقط فیتکو و پول اضافی واسه گارانتی های دیگه یا بعضا برنامه های جانبی و فارسی ساز و .... ندین.واسه مایل چک کنین مثلا بدنش سالم باشه و اسلاید لقی نداشته باشه و بقیه موارد که واسه هر گوشی یکسانه. در آخر مهمترین نکته اینه که بعد از خریدش به همه ی بچه های کلوپ یه شیرینی بدین

سلام به خدمت همگی
    من سه روزه که این گوشیو خریدم.کسی میدونه چطوری میشه روش تم ریخت؟؟؟؟؟
    سلام. مبارکتون باشه. عزیز شما میتونین از launcher های مختلف یا home های مختلف استفاده کنین. نمونش pandahome یا home++ هستن. همین طور با تغییر live wallpaper ها هم میتونین تنوع ایجاد کنین

10. 4 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوباره سلام
    پویان عزیز فراتر از کامل توضیح دادن ممنون ازش فقط یه چیزی که لازمه اضافه کنم اینه که توی دیتاشیت این سی پی یو صریحا گفته شده که تا 1.2 میتونه کلاک بشه و در واقع کاری که ما انجام میدیم اورکلاک نیست بلکه افزایش کلاک هست پس خیلی خطرناک نیست اما مطمئنا روی سی پی یو تاثیر داره (قابل توجه کسایی که خیلی از سر گوشی میترسن ) اینم یه مقایسه ی بنچمارک دروید با گالکسی سامسونگ واسه اینکه قدرت دروید معلوم بشه(بنچمارک با نرم افزار linpack)

12. 4 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه BLACK_SUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    هر جا وایسم

پيش فرض

با فروشنده شرط کنین که اگه مشکل آنتن دهی داشت گوشی رو بتونین پسش بدین.
    مگه مشکل انتن دهی دازه؟
    گه با گارانتی میخواین بخرین فقط فیتکو
    نه گارانتی نداره
    الان قیمت بدونه گارانتیش چنده؟

14. 4 کاربر از BLACK_SUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anonymous13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

گارانتی میخوای چیکار ما که بی گارانتی داریم کار میکنیم بدون هیچ مشکل
    مشکل آنتن دهی هم نداشتم تا حالا

16. 4 کاربر از Anonymous13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه BLACK_SUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    هر جا وایسم

پيش فرض

18. این کاربر از BLACK_SUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

مگه مشکل انتن دهی دازه؟

نه گارانتی نداره
    از این لحاظ که ممکنه رجیستر نشده باشه گوشیه میگم. فکر کنم بچه ها تا 590 هم دیدن.من خودم 610 دیدم.

20. 2 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •