دوستان نصب مك حساب كلی نداره
ممكنه یكی سیستمش خیلی قوی باشه اما مك نصب نشه
مثلا من خودم الان دل 5010 دارم قویه اما مك اصلا وارد محیط نصب هم نمیشه
پس به كانفیك نمیشه نگاه كرد
معمولا مشكل مك با بایوسهای جدید هست.
دوستان نصب مك حساب كلی نداره
ممكنه یكی سیستمش خیلی قوی باشه اما مك نصب نشه
مثلا من خودم الان دل 5010 دارم قویه اما مك اصلا وارد محیط نصب هم نمیشه
پس به كانفیك نمیشه نگاه كرد
معمولا مشكل مك با بایوسهای جدید هست.
حالا تجربه شما میگه روی لپ تاپ من که تو پست قبل مدلشو گفتم ورژنی هست که نصب بشه؟
مشکل من راه حل نداره ینی؟![]()
ببین دوست عزیز در مورد مک اینجوری فکر نکن ، منظور من کم نیاوردن سخت افزارت بود میدونی که مک سی پی یو زیادی مصرف میکنه من iAtkos رو در حالت Safe mode رفتم توش حالت عادی نمیشد یعنی Kext هاش مشکل داشت سر و صدای سی پی یوم درومده بود Core2Dou هست مال من از اون جهت میگم . ولی همونجور که حمید که استاده گفت با قاطعیت نمیشه . همین حمید آقا به من گفت iAtkos حتما میخوره به سیستم من من رفتم از وطن دانلود دانلود کردم 128 داشتم همش خراب میشد رفتم از سایتای iran4iran.tk دانلود کردم نصب نشد Universal رو دانلود کردم نشد (البته همه اینارو بگم باید قلقش دستت بیاد وگرنه شاید همونا هم بشه) آخر سر یه Kalyway که یکم قدیمی تره رو دانلود کردم تونستم توی Vmware نصب کنم . من حتا اون 7 گیگی ساتای میهن دانلود و پی سی دی رو هم دانلود کردم که ایمیج Vmware بود ولی واسه سی پی یو 4 هسته بود که همش بیخود شد . خلاصه باید صبور باشی![]()
شما کدوم نسخه مک رو گرفتی ؟
ضمنا شما صفحه اول این تاپیک رو برو بخون حنما
دوستانی كه سی پی یوی Core i دارند و موقع نصب با مشكل ریبوت شدن مكرر مواجه میشن با این روش بوت كنن:
موقع بوت شدن اف 8 بزنین و تایپ كنین
-v busratio=20
اگر جواب نداد:
-v cpus=1 busratio=20
سایر دوستان هم میتونن با كد:
-v cpus=1
امتحان كنن
دقت كنین كه علامت منفی قبل از وی انگلیسی هست كه در این ادیتور مشكل دار است.
Last edited by H@mid-Vista; 17-12-2010 at 14:59.
سلام
من iAtkos S3 رو نصب کردم اما یه مشکل خیلی بزرگ برام پیش اومده
نه ویندوز و نه مک هیچ کدوم بوت نمیشن ، Laptop رو که روشن میکنم فقط این ارور میاد : Boot0:error
وقتی هم که با دی وی دی خود iAtkos مک رو بالا میارم بازم هیچی نمیاد و فقط صفحه سفید با آرم اپل نشون میده
Last edited by *Ali*; 20-12-2010 at 00:15.
با اجازه ی داداش حمید گل
فکر می کنم شما پارتیشن رو لاجیک نصب کردید باید پرایمری کنیدش
برای بار سوم با آکرونیس به صورت پرایمری پارتیشن رو ایجاد کردم ولی توی نصب اصلا Erase نمیشد ! دوباره همونجوری ساختم و نصب کردم که مثل دفعه قبلی ، از مکینتاش فقط صفحه سفیدی با آرم اپل نصیبم شد . احتمالا 5741G سازگاری نداره .
دوستان کسی همون اول با Memory allocation eror برخورد کرده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)