گوشی سامسونگ امنیالایت دارم
صدای زنگ sms اون قطع شده ودر نمیاد تمام تنظیمات گوشی رو زیر و رو کردم فایده ای نداشته
البته صدای ringهست ولی sms کاملا قطع شده
چیکار میشه کرد؟؟
گوشی سامسونگ امنیالایت دارم
صدای زنگ sms اون قطع شده ودر نمیاد تمام تنظیمات گوشی رو زیر و رو کردم فایده ای نداشته
البته صدای ringهست ولی sms کاملا قطع شده
چیکار میشه کرد؟؟
امتحان کن ببین میشه ...
تاچ ویز رو فعال کن ... صفحه اول یا همون دستکتاپ .. برو تو قسمت ویدجت ها ... و ایکون setting رو کلیک کن ... همون ایکنی که میتونی ویدجت هارو کم و زیاد کنی ... بعد یه ایکون اونجا هست که شبیه ملودی یا موزیکه ... اون رو فعال کن که بیاد تو ویدجت هات ... فعال که کردی روش کلیک کن ... از اونجا میتونی همه صداها و حتی نوع ویبره چه در sms چه در تماس تغییر بدی
جون خودتون اولین کسی که این پست و دید اگه بلده راهنمایی کنه:
touchWiz چیه و از کجا فعال و غیر فعال میشه؟همچنین سنسور شتابسنج ازکجا فعال میشه؟
والا من این گوشی رو ندارم ولی میدونم که تاچ ویز فعال و غیر فعال میشه ! .. اگه اشتباه میکنم تصحیح کن ...
تاچ ویز به اینترفیس سامسونگ میگن که در قسمت تنظیمات یه گزینه هست که میتونی فعالش کنی و با اینترفیس سامسونگ کار کنی و غیر فعال کنی و با اینترفیس اورجینال وین 6.5 یا 6.1 کار کنی ...
سنسور شتاب سنج فعال باید باشه .. مال شما فعال نیست مگه ؟ اگه فعال نباشه باید درایور رو نصب کنید
والا شتاب سنج فعال بود حالا غیر فعال شده کل گوشی هم از دیشب تاحالا زیر و رو کردم پیداش نکردم.
تاچ ویز هم خیلی برام مهمه باید حتما بدونم چطوری فعال میشه.
لطفا دوستان کمک کنن
تا جایی که بدونم میتونم کمکت کنم .. نمیدونم گوشی شما میشه یا نه ولی امتحان کن .. تو قسمت setting >phone>g-sensor enable
فعال کردن تاچ ویز هم تو صفحات قبلی یه مروری بکنی در موردش صحبت شده شاید پیدا کردی
پی نوشت:
اگه براي g-sensor نشد ... اینو امتحان کن ببین میشه ...start>setting>system اگه اشتباه نکنم ...retore screen باید باشه تیک اوتوماتیک رو فعال کن
برای تاچ ویز هم این کارو بکن
start>setting>today
حالا از تب items تیک مربوط به تاچ ویز Samsung Widget Plus رو ok بزن
Last edited by pulp_152; 02-05-2010 at 12:17.
دوست عزیز مرسی از لطفی که دارید ولی متاسفانه هیچ کدوم از مسیر هایی که فرمودین وجود نداشت.
لطفا یکی از دوستان کمک کنه.
سلام دوستان شما از اين گوشي راضيد از همه نظر نسبت به 5800 چه جوري هستش؟!
Samsung Widget:
Start>Settings>Display and Light>Item on Today و برداشتن تیک Samsung WidgetPlus و انتخاب Windows Default وبعد Done
جی سنسور هم من جایی جز Start>Settings>Motion Settings ندیدم
کسی نیست ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)