همون سری F که دوستمون معرفی کرده از هر لحاظ عالی هست...
در مورد اینکه کدوم کانفیگش هم که هر چی بالاتر بهتر که فکر کنم آخرین کانفیگش حدود 2 میلیون بود
همون سری F که دوستمون معرفی کرده از هر لحاظ عالی هست...
در مورد اینکه کدوم کانفیگش هم که هر چی بالاتر بهتر که فکر کنم آخرین کانفیگش حدود 2 میلیون بود
سلام به همگی. میخواستم یه لپ تاپ بخرم و میتونم تا 2 تومن هزینه کنم.حتی اگه بیارزه تا حدودی بیشتر از 2 تومن!
من دقیقا از برندهای موجود در بازار مطلع نیستم که چه برندی و چه مدلی از اون برند به دردم میخوره.
میخوام سیستم داخلیش به اندازه کافی(که تا 3 4 سال واسم کار کنه و کم نیاره) قوی باشه و دیزاینشم خیلی واسم مهمه! میخواستم اگه میشه پیشنهاداتتون رو بگین که تو انتخابم اشتباه نکنم
البته چند وقت پیش VAIO FW490 JXB بهم پیشنهاد شد. اگه میشه راجع به اینم نظرات و تجربیاتتون رو بگین.
مرسی...
سلام
به نظر شما گرافیک 310M خيلي ضعيفتر از 330M هست (لپ تاپ سونی سری F)
به نظر شما میزان رم کارت گرافیک 512M با 1G خیلی اختلاف داره؟
سری f منظورتون fw ؟یا یه سری دیگه است؟
نه دوست من نسل جدید FW همون سری F هست که اوایل ماه ژانویه معرفی شد...
و احتمالا کمتر از دو ماه دیگه به بازار عرضه میشوند...
اینم لینک از خود سایت سونی :
در این تاپیک هم دربارش گفتگو شده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک نکته ای راجع به سری F از سونی بگم
اون هم این هست که مدل هایی که سونی فعلا تدارک دیده ، تماما با صفحه نمایش با رزولیشن 1600*900 و همچنین کارت گرافیک Geforce 310 هستند!
یا باید منتظر موند ایران رهجو مدلی با گرافیک 330 بیاره!
چون تا اونجایی که میدونم فعلا مدل های امریکایی با کارت گرافیک 330 وارد بازار نمیشه!
مشکل اینجاست که سونی میگه اگر بخواهی گرافیک 330 باشه ! باید حتما صفحه نمایش FULLHD باشه.
دوستان انقدر کم لطفی نکنید.سونی cw1kgxیاcw1nfx یاdell e6500 ؟
خیلی فوری یه...
ولي توي سايت سوني سري هاي VPCF11 EGX و VPCF11 FGX هر دو با گرافیک 330M ارائه شده اند
ميشه يه راهنمائي كنين؟ cpu كدوم مدل بهتره؟مدل پيشنهادي دوستان براي خريد سري f سوني از هر لحاظ از ديگر مدلهاي سوني بهتره.فقط يه چيزو من شك دارم اونم cpu ? ميشه بگين كدوم cpu بهتره؟
sony f series
intel core i7-720 qm
Speed : 1.60GHz1 with Turbo Boost Technology up to 2.80GHz
CACH: L3 6MB
يا
sony fw-56gfb
core 2 due
t9600. 2.8 GH
CACH: L2-6MB
کسی میدونه برای کاربردهای معمولی مهندسی کدوم بهتره؟sony cw1nfx یا dell latitude e6500 ؟
من خودم نظرم روی سونی یه. دوستان لطفا راهنمایی کنید.....
از هر پیشنهاد دیگه ای هم با کمال میل استقبال میشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)