مدل fw46 دارای اپتیک بلوری رام و صفحه نمایش فول HD هست اما DFB خیر
مدل fw46 دارای اپتیک بلوری رام و صفحه نمایش فول HD هست اما DFB خیر
من سوال بعدیم اینه که این همه شرکت هست که لپتاپ ها رو گارانتی می کنه حالا می خوام بدونم کدومشون بهتر خدمات میدن و سرویس دهی خوبی دارن؟ایران رهجو؟؟ایران اچ پی ؟؟زیگورات؟؟و........
راستی من هنوز نتونستم لپ تاپ بگیرم نمیدونم همه میگن فقط سونی میگن تو که میخوای 1.7 بدی بهتر سونی بگیری که هم عمریه هم بهتره هم گارانتیش بهتره؟؟؟؟تو این قیمت سونی کدوم بهتره که تقریبا تو حد hp-dv6 2020 باشه؟
اگه به برند ها ربط ندیم و خدمات کلی رو نگاه کنیم به نظر من 5 تای کلی اینها هستند :
1- ایران رهجو SONY
2-مادیران LG
3- زیگورات DELL
4- نقش / بیشتر برند ها
5- امرتات / بیشتر برند ها
میتونه به این لیست سازگار ارقام هم اضافه کرد ولی به نظر من 5 تای برتر در ایران اینها هستند
من نمی دونم واقعا چی کنم لپ تاپ چی بگیرم؟؟؟سونی؟؟دل؟؟؟اچ پی؟؟
من میخوام از لپ تاپ به جای پی سی استفاده کنم.کارم هم بیشتر اینترنت و بعدم فتوشاپ و 3d max هست موندم چی بگیرم در ضمن دوست دارم یه چیز ظریف و خانمانه باشه
و گارانتی خوبی هم داشته باشه و طولانی مدت هم روشن باشه
ممنون
الان توی IBM ، با همین مشخصات و همین حدود قیمت، صفحه نمایش 13 اینچی( یا زیر 2 کیلوگرم) هم چیزی پیدا میشه؟
من کارم با لپ تاپ بیشتر اینترنت و فتو شاپ و روشن موندن طولانی اون و شکلش برام تقریبا مهم شما چی پیشنهاد میدین؟؟؟همون اچ پی یا دل ؟؟
سلام.واسه بازي همين مدلي که شما ميگي خوبه يا مدلهاي ديگه رو پيشنهاد ميدي؟مثل hp 12 15 يا اين جديده چيه 2020 يا 2025 فکر ميکنم يا مثلا lenovo y550, y 650?منظورم از بازي بازيهايي مثل fifa 2010 , call of duty 6 و .........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)