چقدر گرونه . تا حالا بیشتر از 120 هزار تومن نشنیده بودم![]()
چقدر گرونه . تا حالا بیشتر از 120 هزار تومن نشنیده بودم![]()
اعتراض كردني!!!! ميشه ديگه؟؟؟از کی تا حالا اعتراض زدنیه
سلام!
بحث قطب نيست چون مثلا اميركبير قطب پتروشيميه تهران هم قطب نفت و گازه به خاطر اون انيستيتو نفتي كه داره و تعداد مقالاتش او اون رشته. از نظر سابقه هم اولين دانشكده مهندسي شيميه ايران مهندسي شيميه دانشگاه تهران بوده. راجع به استادا حرفت رو تا حدي قبول دارم از نظر اسمي شما 2- 3تا استاد خوب مثل كاغذچي و سهرابي و طاهري داريد ولي به نظر تعداد استاداتون كم مياد يعني الان شما در حدود 25 تا استاد و كادر داريد ولي فني 45 تا داره. كلا ميخواستم بدونم آمار آخرين نفرتون چنده چون من 2 تا نفر ميشناسم كه با2100 قبول شدن اميركبير ولي تهران مثل اينكه 1850 بوده ولي خيليا با جو پلي تكنيك حال ميكنن و خيليها هم با تهران در كل فكر نميكنم فرق چنداني از نظر رنك داشته باشن و هيچ ماست فروشي هم نميگه ماست من ترشه!
ايشالا بيشتر آشنا ميشيم!
فعلا در پناه حق!![]()
احتمالا از این خودگردان هاست که خصوصیه
منم قبلا زنگ زدم به یه دانشگاه گفت برای شبانه ها از همین خصوصیا داریم که 300-400 تومن ترمی باید بدیم
دوستانننن یه سوال که منو باز یکی به شک انداخت
یکی از دوستان بنده ورودی 87 هست و ایشون امسال 88 کنکور نتونستن بدن (روزانه میخونه) میتونه اوسه 89 شرکت کنه دیگه؟
اخه خودش میگه 2 سال محرومم !! من میگم یه سال.......
مگه نمیگی روزانه می خونه ؟؟؟؟ من شنیده بودم اگه کسی روزانه قبول شه و ثبت نام نکنه ، تازه اون موقع محروم میشه البته به مدت 1 سال ... ولی این قضیه فکر نکنم شامل حال دوست شما بشه . چون الان در حال تحصیله...
پس می تونه بخونه؟ عشق پزشکی داره بچه مبیخیال نمیشه
راستی یه چیزی در مورد اعتراض ...........
الان فهمیدم دوستِ دوستمکه همینجا زده بودم 125 شده ادبیات انگلیسی تهران قبولید ! خو؟!
دوستش رتبه ش 280 زبان شده بود هیچی نیورده بود ولی عتراض داده ... الان اونم دانشگاه تهران قبول شد
امروز که رفته بودم پلی تکنیک واسه ثبت نام یه چیزایی شنیدم...یه نفر میگفت رفته بوده جلوی سازمان سنجش واسه اعتراض...دو نفر بودن تو یه مدرسه یکی 95 شده بود یکی 86، اون 95 برق شریف قبول شده بود..ولی 86 قبول نشده بود.
یعنی میشه؟؟
چرا که نمیشه...
رتبه زیر گروهشون فرق می کرده
مثل یکی از اعصضای همینجا که رتبش از من بیشتر بود اما اون شیمی امیر کبیر قبول شد من نشدم![]()
من یادمه این رتبه 2 ریاضی 85 هم بودنه..دیپلمشو سال 82 گرفته..به هیچ جا هم نگفته که چرا از 82 تا 85 کنکور نداده...ولی گفته که چرا 85 نذاشتن بره برق شریف..
حالا چرا نذاشتن بره برق شریف؟
تو این 2 -3 سال چیکار میکرده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)