بازم دم شما گرم.بچه هایی که تو این تاپیک گوشی را داشتند که جواب ندادند.![]()
بازم دم شما گرم.بچه هایی که تو این تاپیک گوشی را داشتند که جواب ندادند.![]()
برنامه اجرای بازی های پلی استیشن هم برای N900 اومده؟؟؟؟؟
با کیبوردش خیلی بازی کردن حال میده
حل مشکل شارژ کردن کارت ایرانسل و آگاهی از میزان شارژ در کارت ایرانسل و یا ....
همانطوری که میدونید تو گوشی n900 نمیشه از طریق دیال پد گوشی از میزان شارژ ایرانسل اطلاع پیدا کرد و یا اینکه کارت رو دوباره شارژ کرد.
بنابراین برنامه ای واسه گوشی اومده که میشه از طریق اون هم تو صفحه از میزان شارژ ایرانسل مطلع بود و هم از طریق دیال پد مخصوص برنامه میتونید کارتتون رو شارژ کنید و یا از بسته های افزایشی GPRS ایرانسل استفاده کنید و .........
خب این برنامه دو تا هستش.یکی WIDGET هستش که شما میتونید تو یکی از 4 صفحه ای که هستش فعالش کنید و هر وقت خواستید با زدن بر روی اون از میزان شارژ ایرانسل باخبر بشید:
برای دانلود این برنامه شما باید مخازن MaemoExtras-Devel و Maemo-Extras رو فعال کنید و از قسمت search میتونید نام برنامه ussd-widget رو پیدا کرده و دانلود کنید.
اسکرین شات از این برنامه:
این برنامه بالا فقط بابت اطلاع از میزان شارژ میباشد که بصورت widget هستش.
در اصل اصلیترین برنامه ussd-pad هستش که فعلا بصورت deb فایل اومده و تو مخازن وجود نداره فعلا.
و شما باید اونو بصورت دستی نصب کنید.
اول این برنامه deb رو دانلود کنید:
طریقه نصب برنامه بالا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه رو بعد از دانلود به مموری خود گوشی(32گیگ) کپی کنید.
برنامه X Terminal رو اجرا کنید:
خوب بصورت زیر تایپ کنید:
سپس کلید ENTER رو بزنید تا برنامه رو نصب کنه.rootsh dpkg -i MyDocs/ussd-pad_2010.01.07_armel.deb
خب کار تمام شد.
حالا شما میتونید تو قسمت برنامه ها USSD-PAD رو اجرا کرده و کارت خود رو شارژ کنید و از میزان شارژ هم اطلاع پیدا کنید و .................
موفق باشید.
باتری این گوشی من رو کلافه کرده...نمیدونم شماها هم این مشکل رو دارید یا نه..
باتری موقعی که هیچ کاری باهاش انجام نمیدیم و استندبای هست خیلی تند تند خالی میشه...
من این کارها رو انجام دادم:
1-برایتنس صفحه از 5 روی 2 هست
2-وایرلس خاموش...جستجوی وایرلس خاموش هست
3- gps از داخل منوی مربوط خاموش هست
4-تعداد دسکتاپ ها رو از 4 به 2 کاهش دادم...روی 2 تای باقی مانده هم چیز زیادی نیست...یه برنامه هواشناسی...یکی موزیک و تلفن و اس ام اس و نشان دهنده cpu و باتری
5- هیچ برنامه ای در پس زمینه فعال نیست..هیچ task ای باز نیست...
6- بلوتوث خاموش
7- شبکه (network mode ) رو از حالت dual روی gsm قرار دادم
8- اپدیت و به روز شدن تمام برنامه ها خاموشه...هواشناسی و هر چیز دیگه ای..کلا خاموش...
9- هیچ ویجت ای که روی دسکتاپ باشه و مدام بخواد کاری بکنه عکسی نشون بده اینترنتی بخواد نیست...کلا پاک سازی شده
با این حال و تمام این تلاشها...به طرز شگفت انگیزی گوشی در حالت استند بای باتری میخوره...واقعا خیلی ناجور..در عرض 2 ساعت از 30 درصد رسید به 13 درصد..
به نظرتون چی کار کنم؟
مشکل شما ها هم هست؟
آقا خیلی ممنون بابت توضیحات و مطالب مفیدتون.من الان نصب کردم.عالیه.
من داداشم الان 4 هفته میشه N900 خریده ولی این شارژ نشدن کارت ایرانسل باعث شده بود که ببره و بفروشه من الان 3 روزه که نمیتونستم این فایل لعنتی DEB رو نسب کنم..خیلی لطف کردی که آموزش مفید گذاشتی.
تو موبایلستان هم که عضوم ولی هیچ کدام اموزش درست حسابی نذاشته و یه جوری گفتن نسبش سخته که گفتم الان چیه.
باز هم ممنون و تشکر.![]()
من هم اوایل همین مشکلات رو داشتم و مصرف باطریش واقعا عذاب میداد.
ولی الان خیلی راضیم.
اینم بگم شما چون گوشی رو جدید خریدین باید 2 یا 3 هفته بگذره و باطری جوابگویی خودش رو بهتر معلوم کنه.
مصرف باطری به اون 9 موردی که اشاره کردین زیاد ربطی نداره و من الان 4 تا دسکتاپ رو تو گوشی خودم تا خرخره پر کردمولی مصرف باطریش باز هم عالیه.
فقط اینو بگم تو قسمت setting برو روی گزینه internet connection روی گزینه connect automatically رو بزار حالت always ask تا زیاد قسمت وایرلس سرچ نکنه که مصرف باطری رو بالا میبره.
در ضما برنامه conky رو هم نصب کن تا برنامه هایی که سی پی یو رو اشغال میکنن رو نشون بده و تا بهتر ببینی کدوم برنامه در حال اجرا مونده.
همانطوری که در شکل بالا میبینی برنامه هایی که در حال اجرا هستند و سی پی یو رو اشغال کردن نشون میده.(البته الان من اسکرن شاتی که گذاشتم برنا مه ای در حال اجرا نیست) اگه برنامه در حال اجرا باشه تو قسمت پایین برات نشون میده و خط قرمز cpu usage رو پر میکنه.
بعضی مواقع هم بعضی برنامه ها سی پی یو رو اشغال میکنن که با یه بار rebbot کردن گوشی همه چی درست میشه.
در حالت کلی مطمئن باش یا باطریت آب بندی نشده و یا برنا مه ای در حال اجرا هستش که مصرف باطریت رو بالا میبره.
منم قبلا به باطریش نا امید شده بودم ولی الان راضیم.
استند بای گوشی واقعا راضی کننده هستش و نگرانی بابتش وجود نداره.
Last edited by ninja3000sh; 30-01-2010 at 14:24.
سلام
میبینم که خریدین...
قیمتش چجوریاس؟
مشکلاتش چیه؟
خب خودم مشکل رو حل کردم..با تشکر از نینجای عزیز بابت توجه به پست بنده
-----------------------------------
همون طوری که گفتم این مصرف باتری واقعا شگفت انگیز و شک برانگیز بود برای من...با توجه به اینکه تمام موارد بالا هم رعایت کرده بودم کلا همچین مصرفی واقعا خیلی خیلی زیاده....این بود که شک کردم شاید یه پروسس یا برنامه ای باعث میشه...دیشب یکم سرچ کردم تو سایت رسمی maemo و دیدم بله به جز من خیلی ها این مشکل رو دارن
حالا دلیل چیه؟ خیلی جالبه...گویا وقتی از وایرلس استفاده میکنیم مثلا 10 دقیقه و بعد قطعش میکنیم در ظاهر قطع میشه ولی در عمل کماکان داره cpu رو درگیر میکنه....توی سایت رسمی maemo.org در قسمتی که باگ های سیستم گزارش میشه هم یه فرمی باز کردن درباره همین موضوع و خیلی ها همین مشکل رو دقیقا داشتن..اونطوری که دیدم چاره کار اینه که بعد از استفاده از وایرلس گوشی reboot بشه تا پروسس مربوط kill بشه و مدول وایرلس باعث استفاده زیاد از سیستم نشه...
خب منم امروز امتحان کردم...گوشی دیشب به شارژ بود ساعت 12 شب از شارژر کشیدم. گوشی رو ریبوت کردم و دیگه از وایرلس استفاده نکردم...صبح ساعت 9 اومدم سراغش دیدم 1 درصد باتری کم کرده...خوشحال و خندانگفتم حتما داره درست میشه با این حال بازم اطمینان نداشتم از صبح تا الان یعنی 12 شب که این پست رو میزنم دقیقا 24 ساعت گذشته و استفاده امروز من از گوشی به این صورت بوده: 10 دقیقه مکالمه و 15 دقیقه gps و 3 تا اس ام اس و 10 دقیقه موزیک گوش دادن با اسپیکر و نیم ساعت هم ور رفتن با گوشی تو منوها و 5 دقیقه استفاده از وایرلس و بعد هم reboot کردن گوشی....( محض امتحان )
الان در حال حاضر از اون 8 تا خط باتری فقط یکی خالی شده و واقعا عالیه...بسیار بسیار از تست ام راضی هستم و واقعا کارامد بود برای من...
امیدوارم نوکیا تو اپدیت بعدی حتما این مشکل رو حل کنه...
پس یادتون باشه اگر از وایرلس استفاده کردید و بعد هم خاموشش کردید حتما گوشی رو ریبوت کنید که باتری تون سریع خالی نکنه...
باگ ناجوری هم هست...چون یا باید بی خیال وایرلس بشید یا هر بار بعد استفاده از وایرلس حتما ریبوت کنید...
برای ریبوت کردن گوشی هم در X_terminal تایپ کنید:
sudo gainroot
و بعد هم تایپ کنید:
reboot
و بعد گوشی خاموش روشن میشه و به این ترتیب گوشی از شر پروسس پر مصرف وایرلس راحت میشه....
توجه کنید که خاموش کردن دستی وایرلس دردی رو دوا نمیکنه و کماکان پروسس مربوط به cpu فشار میاره و مصرف باتری رو زیاد میکنه
با سلام خدمت دوستان
من چندتا سوال داشتم
اول دوتا سوال در مورد محتویات جعبه
1-اون رابط میکرو یو اس بی که به شارژرهای قدیمی نوکیا وصل میشه تو جعبه نبوده واسه شما هم نبوده؟
2-شارژر میلهاش پهنه و یه تبدیل میخواد شارژر شما هم همینطوره؟
چندتا سوال نرم افزاری هم داشتم
اول اینکه مشکل باگ کدهای ایرانسل واسه شارژ و اینطور چیزها با فریمویر جدید حل شده؟اگه اینطوره لطفآ طریقه نصب فریمویر جدید از طریق گوشی رو یه مختصر توضیح بدید
با اینکه دوربین 5 مگاپیکسلیه اما کیفیت عکسهای من اصلا خوب نیست تو تنظیمات هم چیز خاصی نداره مشکل از کجاست؟
برای دیدن فیلمها با پسوند mkv گول خوردم برنامه km player رو نصب کردم که اصلا تصویری ساپورت نمیکنه برنامه mplayer هم ساپورت نمیکنه؟چون حجمش 9 مگابایته و منم از gprs استفاده میکنم دانلودش اصلا به صرفه نیست فعلا راه حلی هست یا نه که بشه اینطور فیلمها رو دید؟
برنامه record رو نصب کردم اما ضبط صدا انجام نمیده گویا باید با میکروفن ضبط کنه یعنی هنوز برنامه ای برای ضبط صدا نداره؟
کلا فریمویر جدید رو نصب کنم یا با همین اورجینال کار کنم؟
برای وایرلس از مودم وایرلس استفاده کنم یا یه والرلس روتر واسه مودم بخرم کافیه؟
خیلی ممنون میشم به این سوالات جواب بدید
سلام
لینک دانلود مرورگر فایر فاکس موزیلا برای N900
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)