یه نفر بگه؟
سلام . .نوشته شده توسط mohammad2010
دوست گرامي . . در همين تاپيك . . چندتا معرفي شده . . چند صفحه ي قبل رو يه نگاه بنداز . .
تاپيك زير هم معرفي شده . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نام تاپيك برعكس اين عمل رو نوشته . . اما نرم افزار معرفي شده اين كار رو انجام ميده . .
موفق باشي . .
آقا كسي برنامه كم حجم و مفيد كه بتونه فايل هاي Word را به PDF تبديل كنه ميدنه از كجا ميشه پيدا كرد البته من يكي دانلود كردم ولي فونت فارسي رو نميشناسه و به جاش مربع كشيده كسي درستش رو داره
--------------------------------------------------------------------------------
آقا كسي برنامه كم حجم و مفيد كه بتونه فايل هاي Word را به PDF تبديل كنه ميدنه از كجا ميشه پيدا كرد البته من يكي دانلود كردم ولي فونت فارسي رو نميشناسه و به جاش مربع كشيده كسي درستش رو داره
سلام آقا یه نرم افزار معرفی کنید که قابلیت تبدیل فایلهایی با پسوند Xm را به فرمت های استاندارد صوتی داشته باشه!!
ممنون
نوشته شده توسط Mbt925
دوست عزيز گشتم ولي مورد مناسبي پيدا نكردم(MP4 To MP3)
اين جت آيوديو هميشه جواب ميدادا الا اين يه مورد...
سلام..تورو خدا از این سوال من سر سری رد نشید.کارم گیره نافرم.
بچه ها...کسی کانورتر .PSD رو نداره؟اینها فایلها MS Outlook هستند....میخوام به یکی از فرمتهایی که اکسس 2003 ساپورت میکنه تبدیل کنم...حداقل به .mdb
اگه کسی بهم کمک کنه...نوکرشم.بیام تهران یه حال شدید میدم بهش.
یا حق......![]()
کسی نبود جواب بده؟؟؟؟سلام آقا یه نرم افزار معرفی کنید که قابلیت تبدیل فایلهایی با پسوند Xm را به فرمت های استاندارد صوتی داشته باشه!!
ممنون
نوشته شده توسط آقا مهدي
مطمئنا دوستان سوال شما را ميخوانند ولي موردي پيدا نميكنند دوست عزيز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)