پست 559 منظورتونه؟ خیر... آور نشدن.میگم عرفان این بنچهایی که دو سه صفحه پیش برای 2400 و 2300 گذاشتی اینا اور شدن یا نه؟
پست 559 منظورتونه؟ خیر... آور نشدن.میگم عرفان این بنچهایی که دو سه صفحه پیش برای 2400 و 2300 گذاشتی اینا اور شدن یا نه؟
این عکس رو فکر نمیکنم در این فروم دیده باشم...
تیم Nvidia در Cebit هست که 6990 بر دست دارند و لبخندی بر لب...
![]()
پس از این بعد می تونیم به نام دو شرکت دوست و برادر بشناسیمشون!!!
اون تی شرت های انویدیا رو می شه ایران پیدا کرد؟![]()
من احساس میکنم دارن رادئون عزیز رو مسخره می کنن![]()
از یک نظر هایی هم حق دارن.. مثلأ نویز این کارت اصلأ جالب نیست.. طوری که tomshardware تو بررسی نوشته بود که صدای کارت در دور بالا رو می شه با جنگنده ی f/a 18 hornet مقایسه کرد...
کلأ کارایی بالا داشتن همه چیز نیست...
بهتره این بحث در تاپیک خودش ادامه بدیم ولی اگه کمی دقت داشته باشید این کارت نهایتا 2X6970 هست و نه چیزی بیشتر...از یک نظر هایی هم حق دارن.. مثلأ نویز این کارت اصلأ جالب نیست.. طوری که tomshardware تو بررسی نوشته بود که صدای کارت در دور بالا رو می شه با جنگنده ی f/a 18 hornet مقایسه کرد...
کلأ کارایی بالا داشتن همه چیز نیست...
و انویدیا با Dual GPU 2X570 میتونه به راحتی با AMD رقابت کنه و در تسلیشن حسابی از خجالتش در بیاد...
با این عکس امیدوار شدم به nvidia.
راستش دوست من طبق اخباری که به legitreview و چند وبسایت دیگه رسیده انویدیا میخواد همزمان با لانچ crysis 2 کارت بعدیش یعنی 590 رو عرضه کنه. وبه گفته صحبته تلفنی که با ریان اسمیت داشته گفته در تسلیشن و dx11 بازیه crysis 2 چنان از خجالت این کارت در میاد که امپراتوری 2 یا 3 هفته ایش فراموش بشه
هرچند 6990 فراتر از حد انتظارات ظاهر شده و کارتی با پرفورمنس تقریبا 100% نسبت به 6970 داده.اما انویدیا در غرفه cebit با این عکس نشون داد که خیلاشم نیست که این 6990 چه کار کرده
خلاصه دعوایه این دوشرکت بزرگ جالب و خنده داره![]()
درست همینه که گفتی
این کارت رو جوری تو دستشون گرفتن که انگاری بچه تو دستشونهخیالشون کاملا راحته و خونسرد ...
کارت GTX 460 2Win از EVGA یک کارت Dual GPU هست که از 2 چیپ GTX 460 تشکیل شده.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)