یعنی باید تا پایان فصل صبر کنم؟
من کلی از بازیکنام اینجوری شدن حتی دیارا که از قبل تو رئال بود![]()
یعنی باید تا پایان فصل صبر کنم؟
من کلی از بازیکنام اینجوری شدن حتی دیارا که از قبل تو رئال بود![]()
من زیاد وارد نیستم ولی فکر می کنم دلیلش همین باشه که الان توضیح میدم
بعد از هر فصل نقل و انتقالات لیست بازیکنات رو بهت میده بازیکن هایی که میخوای ازشون تو لیگ و ... استفاده کنی رو تیک میزنی فکر می کنم مشکل شما این بوده تیک ها اتوماتیک زده شما هم اوکی کردین و اینطوری شده
الان هم باید صبر کنید تا پایان نزدیک ترین فصل نقل و انتقالات
یه خودم امیدوارشدم!
یعنی هیچکس نمیتونه جواب بده؟!
سلام
دو تا سوال داشتم
1- چطوري ميتونم سيو اين بازي رو جايي بريزم كه اگر يك دفعه ويندوز يا بازي پريد تييم رو كه براش زحمت كشيدم و بازيكن خريدم از بين نره و بتونم با نصب بازي اون سيو رو دوباره قرار بدم كجاشه ؟
2- موقع چيدمان تيمها روي بعضي از بازيكناي حريف علامت دست يا تاج و يا چيزي شبيه اينا مياد ولي بازيكناي من ندارن يعني چي؟
آقایون نمیدونم...متوجه هستید که صفحات و پستهای قبلی هم میتونید بخونید یا نه!!!
من هم جواب اون علامت ! رو دادم و هم جواب عکس جام...نمیدونم والا...
قابل توجه ila58: سیوهای بازی در آدرس My Documents/FIFA MANAGER 10/Data\SaveGames قرار دارند. اون علامت هایی هم که روی بازیکنا میاد نشان دهنده وضعیت اونا توی این فصله. من دقیق همشونو بلد نیستم ولی مثلا عکس تاج نشون دهنده ی اینه که اون بازیکن بهترین توی تیمشه و یکی از خوبهای اونا در این فصله.
کسی میتونه یه آموزش از ادیت سایت و اسپانسر برای بازی بده ؟
میشه بیشتر توضیح بدین.
مثلا پوشه grphics رو کجا باید ریخت من هرچی می گردم تو فایلهای خودم چنین پوشه ای نمی بینم!
مرسی
تاج= بازیکن بهترین rating رو از بین هم تیمی های خودش توی بازی های گذشته داشتهموقع چيدمان تيمها روي بعضي از بازيكناي حريف علامت دست يا تاج و يا چيزي شبيه اينا مياد ولي بازيكناي من ندارن يعني چي؟
دست= بازیکن بیشترین پاس گل رو از بین هم تیمی های خودش داده
سلام
روش ریختن فایلها به این صورته؟
Database و International Competitions محتویاتش رو باید در مسیر نصب ریخت و قسمت Graphics رو باید تو مسیر documents ریخت؟
من همین کار رو انجام دادم لیگ ایران همراه اسم بازیکنها آپدیت شد ولی Badges درست نیستش.
مرسی
سلام دوستان خوب...
یه سوال داشتم...توی ورژن های قبلی امکان این بود که بودجه ترانسفر باشگاه رو تو ادیتور تغییر بدی..اما تو این ورژن نمیشه درسته!..چه طور میشه بودجه رو زیاد کرد...ترینر یا هر ادیت واری...
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)