سلام
من میخوام یک دوچرخه برای داخل شهر و بعضی وقتها بیرون شهر بخرم در حدود 700 تومان چی بخرم هیچ سر رشته ای در دوچرخه ندارم لطف کنید راهنمائیم کنید با تشکر
سلام
من میخوام یک دوچرخه برای داخل شهر و بعضی وقتها بیرون شهر بخرم در حدود 700 تومان چی بخرم هیچ سر رشته ای در دوچرخه ندارم لطف کنید راهنمائیم کنید با تشکر
سلام دوستان
نظرتون رو در مورد دوچرخه فوجی Crosstown 2.0 میخواستم که قیمتش الان حدود 730 تومن هست. استفاده من درون شهر و گاهی اوقات جاده خاکیه. مدل بالایی این عکس منظورم هست. - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاوه پرتال دوچرخه سواری فیس بایک پیشنهاد می کنم.
پشتیبانی خوبی توی جوابگویی به سئوالات دوچرخه سواری داره.
همه دوچرخه سوارها یک جا جمع شدن.
فیس بایک هم انجمن دوچرخه سواری داره برای کسب اطلاعات و تبادل تجربیات بین دوچرخه سوارها، هم پرتال دوچرخه سواری.
کلا پیشنهاد من به هر کس که می خواد حرفه ای دوچرخه سواری بکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرتال آموزش دوچرخه سواری فیس بایک![]()
سلام میخواستم ببینم قیمت دوچرخه ی canondale مدل g3000 شیمانو آکرا تو بازار چنده؟![]()
cannondale برند اصلی هست و canondale برند تقلبی هست که ایران هست و من توصیه میکنم شما جنس تقلبی نخرید.
سلام . میخواستم بدونم دوچرخه های المپیا خوبه ؟ ما تو چابهار آشنا داریم از دوبی میاره ! میگه ویوا اینجا نمیارن اصلا ! حدود 600 تومان گفته .
برای شهر میخوام .
Last edited by fuladpanjeh; 08-06-2013 at 14:29.
سلام ، نظرتون راجع به دوچرخه های ژیتان چیه ؟ یکی از اقوام تعمیرکار دوچرخه هستش ، یه ژیتان از یکی خرید که نو هستش با قیمت کم چون وجه طلبش برداشت ،
بعد خودش میگه که حرفه ای هستش و خیلی خوبه ، قرار شد که با دوچرخه ی ویوای خودم معامله اش کنیم ، به نظر شما نسبت به ویوا چطوریه ؟ بهتره یا نه ؟ من از
ویوای خودم راضی هستم ولی خوب راجع به ژیتان خیلی شنیدم میگن کارای خوبی میزنه. لطفن یه راهنمایی بکنین ؛ البته مدل ژیتانش رو نمیدونم ، حالا بعدن دوباره
میگم.
ژیتان برند نیست ولی باز از ویوا ایرانی بهتره ژیتان همون پژو هست که اون هم برند دوچرخه نیست
من باشم باز یه ارتقاء خوب محسوب میشه ولی اگه زیاد رکاب بزنم دوباره بعدا شرایطش باشه عوض میکنم.
البته چون ویوا اصلا قابل نظر نیست همچینی Hasa و canondale , overload و بقیه برند های متفرقه دیگه من نیازی به مطرح کردن مدل دوچرخه نمیبینم.
سلام
دوستان ویوا ایرانیه؟؟؟!!!
canondell من بیشتر دیدم تو ایران ، canondale توی سرچ گوگل بود ، یعنی canondell تقلبیه دیگه؟
تا هفتصد تومن چی خوبه؟؟داخل شهر
ویوای من که فکر نمیکنم ایرانی باشه چون ازون سری اولها بود که حتـی خودم هم توی دست خریده بودمش،
ست وسایلشم شیمانو هستش و روی تنه اش هم حـک ( به حالت کنده کاری ) شده Taiwan . ولی ویواهای
جدید رو که سوار میشم نرمــــی و روونی چرخ خودم رو ندارن. به هرحال اینقدر ویوا از چشم افتاده که دوست
دارم سریعتر تعویضش کنم
فعلن پس این ژیتان رو میگیرم ببینم چی میشه بعدش... اگه گرفتم عکسش رو میزارم
ممنون حسین جان.
المپیا تا جایی که من تجربه اش رو دارم بعد از یه مدت کوتاه تنه اش خودش رو میندازه و دوچرخه خیلی لخت میشه حس میکنی هر لحظه دوچرخه ممکنه از هم بپاشه
من اصلن المپیا رو دوست ندارم ، حتی اگه برم سوار اون دوچرخه 28 های قدیم بشم المپیا رو انتخاب نمیکنم.
ضمنن الان قیمتهای دوچرخه خیلی بالارفته ، حتی همین ویواهایی که تا پارسال با 600 تومن میدادن الان تا مرز 1500 بالا رفته قیمتش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)