بایستی دید که بعد از آمدن V10 چه قیمتی برای آن در نظر می گیرند؟؟
اگه قیمت آن بیشتر از b650 باشه مثلا 2.5 تا 3 میلیون تومان باز هم حاضرید آنرا بخیرید؟؟
انتظار افراد اینه که قیمت V10 کمتر از قیمت B650 باشه وگرنه در مورد خرید آن جای تردید وجود دارد!!
ممنون
Last edited by koh; 17-11-2009 at 07:52.
مشکل اصلی پاناسونیک برای ورود v10 مربوط به سال گذشته می باشد در سال 1387 مدل py800 در مرداد ماه توسط نمایندگی خاورمیانه پاناسونیک در امارات به گمرک ایران تحویل داده شد اما محموله توقیف شد و بانیان آنرا در آذر ماه ترخیص کرد به همین دلیل هنور اغلب نمایندگی های پاناسونیک تعداد زیادی py800 دارند لذا در صورتی که مشکل دیگری پیش نیاید در اواخر آذر v10 واردخوا هد شددر مورد قیمت هم با توجه به آنکه پاناسونیک قیمت ها رادر چند مرحله کاهش می دهد قیمت اولیه آن حداقل 2800000 خواهد بود
من که اگه با این قیمت V10 عرضه بشه خرید b650 را ترجیح میدهم !!
800 هزار تومان اختلاف قیمت خیلی زیاده ضمن اینکه امکانات b650 به مراتب بیشتر از V10 است![]()
Last edited by koh; 17-11-2009 at 11:34.
نظر من اینه که امکانات B650 رو با خرید یه مدیا پلیر دیجیتال میشه به V10 اضافه کرد ولی کیفیت تصویر V10 رو هیچ وقت نمیشه به B650 اضافه کرد من اگر قیمتش به 2500 برسه چون قصد تعویض TV دارم میخرمش ولی بالا تر از 2500 در توانم نیست.
کلا مدل های پلاسما پنل های سامسونگ ارزون تر از پلاسماهای پاناسونیکه .
بودجه من نهیتا برای تلویزیون 2.5 2.6 هست . البته اگر قیمت بالای 3 تومن داشت احتمالا می رم بانه از اونجا میارم. هیچ بعید نیست این مدل الان در بانه هم موجود باشه.اونطور که حضور دهن دارم پارسال وقتی بانه رفتم چند مدل دیدم از سامسونگ و ال جی و.. که هنوز تو نمایندگی های تهران موجود نبود.
پارسال py800 تهران 2.9 بود بانه2.2 .
به نظر من هزینه زیاد کردن برای تلویزیون با توجه با پیشرفت چشمگیر تکنولوژی تی وی ها اشتباس .
دو عکس اول و دوم با مد بی نظیر ddc در این پنل
![]()
Last edited by Ami R 940; 17-11-2009 at 20:30.
SPVA مختصر شده (Super Patterned Vertical Alignment) هست که من هرچی فکر میکنم نمیتونم معنیشو درک کنم!![]()
اسم شرکت مورد نظر S-LCD است که 51% متعلق به سامسونگ و 49% متعلق به سونی می باشد
تکنولوژی Super Patterned Vertical Alignment توسط این شرکت برای ساخت پنل های LCD به کار می رود یکی از ویژگی های این روش سرعت زیاد response time پنل LCD نسبت به سایر پنل ها می باشد.
امروز داشتم تو شريعتي راه مي رفتم نمايندگي مركزي شريعتي پاناسونيكو ديدم.
رفتم تو يه سؤالي بكنم. گفتم كي مياد v10 . گفت 37اش اومده پشت ويترينه. با تعجب رفتم نگاه كردم ديدم روش زده سري vايه.
نمي دونم حالا شايد به جز v10 vديگه اي هم باشه!!!
متاسفانه سیاستهای نمایندگی پاناسونیک خاورمیانه بیشتر تحت تاثیر بازار غیر حرفه ای کشورهای حاشیه هستش تا خود بازار ایران برعکس سونی و سامسونگ و بهتر از اونها کانن که بازار ایران رو بر اساس بازار ایران می سنجن یه مصاحبه ای داشت مدیر فروش کانن خاور میانه که میگفت اگر ما یه محصولی رو توی سیبیت لانچ کنیم کمتر از 48 ساعت برای اون توی ایران ما درخواست داریم پی جی اف متاسفانه ( برای علاقمندان پنل پلاسما ) به اندازه قدمت برند ناسیونال قدیمی فکر میکنن
و بانیان هم توی ایران بیشتر به فکر حال تجاری خودشه نه اینده تجاری حالا یه باری بزنن بیاد از هر چی توی بازار رد ککن بره اونهم با سود هنگفتی که فکر کنم بیش از 60 % باشه
حالا کی میخوان v10 خدا میدونه مثل سری G که وقتی اومد فقط 42 داشت و از 50 خبری نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)