واقعا تفاوت محسوسی دارند
من خودم چندین سال PC باز بودم و فقط PES رو بازی میکردم
اما وقتی 09 رو 360 بازی کردم از هرچی PES بود زده شدم
واقعا فیفا به صورت نکست یه چیز دیگه است
افسوس که PC باز ها تجربه نکردند وگرنه عمرا دیگه طرف PES نمیرن
واقعا تفاوت محسوسی دارند
من خودم چندین سال PC باز بودم و فقط PES رو بازی میکردم
اما وقتی 09 رو 360 بازی کردم از هرچی PES بود زده شدم
واقعا فیفا به صورت نکست یه چیز دیگه است
افسوس که PC باز ها تجربه نکردند وگرنه عمرا دیگه طرف PES نمیرن
خبر خيلي مهم: امروز صبح من تو سايت رسمي ea خوندم كهfifa براي پي سي نكست هست
[/quote]
عزیز این عکسی که شما گذاشتی مربوط به بازی mafia 2 هستش!خبر خيلي مهم: امروز صبح من تو سايت رسمي ea خوندم كهfifa براي پي سي نكست هست
دوست
به fifa ربطی نداره که![]()
Last edited by S.Y.K; 27-07-2009 at 00:43.
نه عزیز جان فیفا برایه PC نکست نیست!
کی اینو به شما گفته؟ ( همون کسی که عکسه مافیا 2 رو گذاشته! )
لطفا" اینک منبع رو بزار
اینم چندتا عکس جدید مربوط به نسخه PC
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by google_boy07; 27-07-2009 at 13:00.
چقدر نکست هستش
من موندم تو گرافیک
محمود دستت درد نكنه ولي اين عكس ها جوك هستند. EA واقعا واسه ساخت پلتفورم PC امسال متحمل سختي زياد شده يه دفعه به PC باز ها مي گفت همون فيفا 09 رو نگه داريد براتون پچ ميدم روستر هاش آپديت كنيد ديگه نياز نبود بازي جديد بسازه كه. حالم بد شد با ديدن عكس ها تنها منيجر مود اينارو قيافه اش رو تغيير دادن پس تكليف قيافه بازي و گرافيك In Game چي ميشه؟ عجب داستاني شد. من عمرا بازي رو نخواهم خريد مگه اينكه X360 بخرم و فيفا نكست بازي كنم من فيفا 10 رو كارنت بازي نخواهم كرد. لعنت به EA با اين نا مرديش
احتمالا این عکسا برای نسخه ی سگا هستن که خیلی روشون کار شده![]()
.............!؟
فیفا 10 اسپانسر میشود ......!؟؟!
فیفا هم میخواد مثل ساکر که سال گذسته اسپانسر Lazio بود در انگلستان اسپانسر بشه ......
بزرگتر :
We've seen video game publishers sponsor a football team before. Sega & Nintendo have been doing it in Europe for years, and even the Xbox 360 is in on the act. But I can't remember ever seeing a game sponsor a team.
Yes, Pro Evo sponsored Lazio for a game last year, but that was a one-off. A stunt. They weren't the actual sponsors of the team. But for the 2009/10 season, English club Swindon Town will be sponsored by EA Sports' FIFA 10, with the game's title splashed across the front of their away kit.
Sure, Swindon Town aren't exactly a continental power in the game - they play in England's League 1, which is actually the nation's third division - but it still leaves us pondering a very important point: will purchasers of FIFA 10 boot up their game to suddenly find lowly Swindon Town have been transformed by their sponsors into a digital footballing powerhouse?
Because it'd be kind of cool if they were.
منبع :
............................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اینکه ان EA ادم بشه و سره ملت رو شیره نماله برای اعتراض به نسخه PC بدترین ضربه بهش اینه که کسی امسال نسخه Next رو هم نخره......![]()
Last edited by google_boy07; 27-07-2009 at 16:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)