این ورژن تنها ورژن جدید بدون مشکل هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این ورژن تنها ورژن جدید بدون مشکل هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
پس جواب من چی؟ یکی به من جواب بده...............................
سلام.
میشه نحوه ی اتصال به اینترنت رو از طریق وایرلس بطور کامل برام توضیح بدین.
من خیلی لازم دارم.
من که هر جا اینترنت وایرلس داره ،وایرلس گوشی رو فعال میکنم و خودش سرچ میکنه و بعد ارتباط برقرار میشه
بابا تو رو خدا یکی جواب ما رو هم بده........ میخوام بخرم.......
یه سیستم encryption مثل wpa یا wpe رو ساپورت میکنه؟
در ضمن یه سایتی واسه برنامه های winmo معرفی کنید.... من تا حالا برنامه جاوا بیشتر دیدم تا winmo...! پس کجاست اون همه برنامه ای که میگن رو winmo نصب میشه؟ سایت plz.....
این تن بمیره جواب بدین..... 3تا پست دادم.....بن میشما!!!
بهت برنخوره ولی سوالت یکم نامعقوله واسه همین کسی جواب نمیده.. برنامه دیگه پرسیدن نداره و معلومه که واسش هست .. کار با آفیس هم چنگی به دل نمیزنه اما به هر حال تو گوشی فعلا از این بهتر نیست.. شما اگه گوشی خریدی و مشکی واسه تهیه نرم افزار داشتی من خودم کمکت میکنم .. اگه تهران باشی که بهتر![]()
سلام . آقا من تهرانم و دربدر دنبال نرم افزار و بازی برای این گوشی می گردم . تو اینترنت چیزی گیر نیووردم . هر چی بازی هست جاواست که بعضا مشکل هم داره . اگر جایی رو می شناسی یا می تونی کمک کن .
بهم بر نمیخوره ولی نامعقول نیست.... شما یه سایتی بگو که حداقل 50 تا برنامه winmo داشته باشه...... این که معقوله؟ نیست؟
بعدش هم در مورد encryption نگفتی..... داره یا نه؟
اولش که جوش نیار .. دومش بگو که منظورت از منظورت از encryption چیه؟ میخوای کدگذاری کنی؟ واسه سکیوریتی و پرایوسی میخوای؟ مورد استفادت چیه؟ سومشو هم پایین میگم.
خدمت شما دوتا دوست گلم هم بگم که من 100000000000 سایت میگم که 50 تا برنامه داشته باشهیه دونه سایت که چیزی نیست ....
شما ها بگید چه برنامه هایی میخواهید تا من کمک کنم .. در ضمن آرشیوم کامله ولی خب یه سری برنامه ها که خودم لازمم نمیشه رو ندارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)