اين دو تا مشخصات يكسان دارن تا حدودي ...
ديگه سليقه اي هست ...
برو نمايندگيها نگاه كن ...اينجوري بهتره ...
اين دو تا مشخصات يكسان دارن تا حدودي ...
ديگه سليقه اي هست ...
برو نمايندگيها نگاه كن ...اينجوري بهتره ...
به عنوان یه نظر شخصی خیلی خوبه ولی یه مشکلی هست که چندتا سوال به وجود میاد؟
همه این tv یا که شما مقایسه کردی بقل هم دیدی؟
از نظر نور توی یه محیط بودن؟
روی همشون یه فیلم پخش میشد؟
همشون از کابل hdmi یه جور یا اصلا کابل hdmi وصل شده بودن؟
تنظیمای همشون یکی بود یعنی همه چیشون درست تنظیم شده بود برای همون چیزی که داشتن پخش میکردن؟
بله بله .. من تمام LG ها رو که مقایسه کردم و حتی چند تای دیگه همشون به HDMI وصل بودن و همشون بهم وصل و یه تصویر رو نشون میدادن و از نظر تنظیمات اتوی اون فروشگاه یکی از دوستانم سه یلاس توی اون کار میکرد و بجز اینکه خود صاحب فروشگاه تنظیمات رو یکی کرد اودم چک کرد گفت توی یه سطح هستن بعدش مقایسه رو انجام دادم البته من از صبح اونجا بودم و به خاطر یه اشنایی ظهر مغازه رو نبستن که با خیال راحت ببینم و مقایسه کنم البته من که چند بار گفتم من که اون قدر وارد نیستم و نظر ضخصیم بود و با توجه به اون چه که با چشمام دیدم تحلیل و بررسی کردم
و برای سونی هام همین جور بود تازه یه ذره دردسر هم داشت اولش یکیشون باهام درست برخورد نکرد و تقریبا یه درگیری پیش اومدمنم براش یه نفر از اشناهای بابام که سرهنگ هستش رو قاطی جریان کردم که 2 -3 روز دور اون بودم
بعدش دیگه با خیال راحت رفتم اونجا و کلی بهمون احترام گذاشتن بعدش تا یه هفته هر روز میرفتم یکی دو سه تا فیلم و فوتبال رو باهاشون چک میکردم و دیدم که NX700 ,N800 محافظشون علاوه بر اینکه خیلی بازتاب نور داره و مثل ایینه هستش از کیفیت تصویر هم کم میکنه و اینگار داره تصویر رو از پشت پنجره نگاه میکنی البته نسبت بهEX700 که جفتش بود دیدم که EX700 خیلی سر تره
البته برای سامسنوگ ها هم رفتم و چند تا مقایسه انجام دادم البته محدود بودم یعنی خیلی محدود بین B6000 و B690 بود البته چند تا سری 4 و 5 هم بود که من سراغشون نرفتم و B690 واقعا توپ بود توپ بود البته تقریبا توی سطح رقیبش LH500 توی بعضی جاها برتری و توی بعضی جاها کمتر بود همون طور که گفته بودم ....
پس من نظر خودم رو گفتم و شما هم میتونید برید ببینید
من که تحمیل نکردم نظرم رو
توی رنج قیمت خودشون خوب بودن
یه ضرب المثل هست که میگه هرکی هرچه قدر پول بده آش میخوره و یکی دیگه میگه هر چیز گرونی نشان برتری نیست
هر دو جنسای تاپی هستن باید برید خودتون ببینیدسلام من دوباره اومدم
اقا من بینه سونی w550 و b690 sam گیر کردم
32 میخوام باشه
کیفیت تصویر و صدا در وحله اول برای ps3 . xbox 360 و فیلمه hd ( blu ray؟
فکر کنم قیمشون یه ذره زیاد باهم اختلاف داره ولی فکر کنم ( نظر شخصی) W550 اگر گیرت بیاد یه چیز نو و صفر و کار نکرده یه ذره بهتر باشه ولی اگه میخوای برای یه اختلاف تصویر ناچیز پول خیلی بیشتر بدین
پس فکر کنم باید قیمت رو بگین شاید چیز بهتری هم پیدا کردین
البته نظر اساتید و متخصصان اینجا حرف اوله میزنه باید اونا هم بیان نظر خودشون رو بهتون بگن
شرمنده این قدر حرف زدم:43::43::43:
ببخشید اگر حرف یا اصطلاح غلط و نظر اشتباهی رو بیان کردم![]()
دوست عزیز ممنون از راهنماییت چند تا سوال دیگه
کیفیت صدای b650 چطوره ؟ بلندیه صداش چطور به درد موزیک میخوره یا نه یا کلا باید به فکر اسپیکر هم براش باشم؟ راستی اسپیکر به خودش وصل میشه؟ یا باید سینما خانوادگی بگیرم؟
b650 با b690 که 2مدل متفاوت نیستن که؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینه دیگه؟
زاویه دیدش چند درجه هست؟
اینجای حرفتون رو متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین
توی یک تاپیک دیگه یکی از دوستا سوالی مطرح کرده بود میخواستم نظره شما هم راجع بهش بدونم
و برای آخرین سوال
دوست عزیز , یکی دیگه از دوستان LG پیشنهاد دادن (قبلا هم گفتم زیاد از این برند خوشم نمیاد) اما میخواستم بینم شما این مدل از سامسونگ رو که پیشنهاد دادی با این مدل ال جی بخوای مقایسه کنی کلا کدوم بهتره چه از لحاظ کیفیت برند چه مشخصات
LCD LG LH500
• Full HD
• قابلیت انطباق 200 هرتز
• نسبت کنتراست 1:150.000
• زمان پاسخ دهی 2 میلی ثانیه
• ورودی USB (قابلیت پخش DivX SD ,JPEG,MP3)
• چهار بلند گوی دو تکه
Last edited by myusac; 22-06-2010 at 02:04.
نمیدونم شما از صدا چی میخواین داشته باشین یعنی به صورت خیلی حرفه ای میخواین باهاش کار کنین میتونید برید به این تایپک :دوست عزیز ممنون از راهنماییت چند تا سوال دیگه
کیفیت صدای b650 چطوره ؟ بلندیه صداش چطور به درد موزیک میخوره یا نه یا کلا باید به فکر اسپیکر هم براش باشم؟ راستی اسپیکر به خودش وصل میشه؟ یا باید سینما خانوادگی بگیرم؟
یا این یکی که تخصصی تر هستش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالتون رو بپرسید تا به جواب دلخواه برسیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نخیر هر دو یکی هستن توی بانه B650 یا با گارانتی که سامسرویس اسمش رو گذاشته B690 که فکر کنم به بحث های قاچاق از این صحبت ها ربط داشته باشه؟b650 با b690 که 2مدل متفاوت نیستن که؟
یعنی چی
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
دوست عزیز من منظورتون رو نفهمیدم یعنی شما میگی سونی بهتره
سلام ببخشید عزیز ولی من به عنوان یه کسی که تجربه داشتن lcd و پلاسما با هم داشته باید بگم که برایتنس lcd فقط تو نور زیاد به درد میخوره چون زیر نور معمولی خونه باعث میشه رنگا کم اشباعتر بشه و پدیده color washed out واسه lcd به وجود میاد بیشترم تو جاهایی که محیط فیلم یا بازی یکمی تاریک باشه واسه همینه که تصویر lcd تو خونه با چیزایی که آدم پشت ویترین میبینه زمین تا آسمون فرق میکنه کلا به نظر من lcd تکنولوژی عجیب غریبی هست فقط باید جلوش نشست تا کیفیتش خوب باشه مشکیش ضعیف میشه برایتنسش کم میشه بلور میزنه و ...
سلام دوست گلم در مورد حرفتون من به مزاياي پلاسما كاملا اگاهم و زماني كه ميخواستم تي وي خودم رو بخرم مغازه وسايتي نبود كه نرفته باشم در مورد Washed out و بلور هم تقريبا حق با شماست منتها با b650كه من دارم اونقدر ها اذيت نميشم كاملا راضيم ازش
همينطوره توي خونه پلاسماها بيشتر به چشم ميان تا توي مغاره ولي گفتم تمام مزيتهاش يك طرف و برايتنس پايينش يك طرف من رو اذيت ميكنه ميگم شخصي اين قضيه البته در پلاسما ها مصرف برق بيشتر دريم bourn out داريم افت باز تاب مشكي داشتيم يك زماني در g10 كلا خيلي بحث بود نمي خوام اينجا پيش بياد تاكيد ميكنم سليقه ايه
البته در مورد lcdهم نبايد بي انصاف بود اونقدر ها هم كه ميگيد مشكل نداره ديگه![]()
Last edited by t_tanhayam; 22-06-2010 at 09:43.
در مورد صدا كلا قيد صدا رو بزن توي lcd ها البته 32 اينچ هاش مخصوصا اگه ميخواي صداي سينمايي داشته باشي قطعا به سينماي خونگي فكر كن هر چند در b650 بخاطر سيستم down fire صداش بهتر شده
توي lcd هايي كه ديدم صداي w550 سوني رو خيلي ميپسندم
گفتم b650 همون b690 هست همونطور كه ادريس عزيز گفت
در مورد dts 5.1 در سري c شما وقتي يك فيلم hd از usb پخش كنيد و صداي اون 5 كاناله باشه 5.1 باشه و استريو نباشه ميتونيد صدا داشته باشيد ولي در b شما 5.1 رو نميتونيد صدا بگيريد ازش
در مورد lh500 در برند lg گزينه خيلي خوبيه تصوير قشنگي داره هرتز بالاتر كه البته به چشم نمياد ولي usb دوست داشتني b رو نداره
ميخواين دعوا راه بندازينا
يك بار ببينيد از تزديك بعد بياين اينجا بيشتر صحبت ميكنيم![]()
دوست عزيز اگه صدا ميخواي قطعا w صداش بهتره
اگه ميخواي يك usb داشته باشي 130 تومان ارزش داشته باشه b650
اگه مشكي عميق ميخواي b650
اگه رنگ هاي دوست داشتني ميخواي من w رو پيشنهاد ميكنم
اگه واسه بازي ميخواي من w رو پيشنهاد ميكنم
اين دو مدل رو من خودم خيلي دوست دارم
تنها برتري كه من سليقه اي بههاش برخورد كردم همون صفحه گلاسي كه در b650 هست و تصوير رو به نظر من خيلي دوست داشتني ميكنه![]()
اقا ابي جواب دادن ...
ديگه من هيچي نميگم ...
فقط من گفتم ...
اين دو تي وي از نظر مشخصات كلي شبيه هم هستن ...
شما بريد نمايندگيها و چك كنيد و از تصوير هر كدوم خوشتون اومد اونو برداريد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)