فکر نکنم نسخه پایانی بازی اینطوری در بیاد
خیلی بهتر از این میشه....این عکس ها و فیس ها با تکسچرهای نسخه قبلیه
توی نسخه جدید درست میشه
فکر نکنم نسخه پایانی بازی اینطوری در بیاد
خیلی بهتر از این میشه....این عکس ها و فیس ها با تکسچرهای نسخه قبلیه
توی نسخه جدید درست میشه
به اعتقاد من هم اینطوری نمیشه بازی!!
در ضمن سایت Pes 2010 هم راه افتاده!
--------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط یک تایمر هم داره سایتش باید دید کونامی چی میخواد بکنه!مثل اینکه کارهای کوجیما به اینا هم سرایت کرده!
یک چیزه جالب بگم فقط تو رو خدا بحث نکنین تو رو خدا!
دیروز رفتم فیفا 09 PAL بگیرم بعد به یارو گفتم داری؟ یارو گفت : اه فیفا چیه PES بازیکن حالشو ببر!
بعد من گفتم فیفا که خیلی قشنگ تره! بعد یارو گفت : نه بابا PES خیلی بهتره!
بعد دوباره پرسیدم : مگه چیش بده ؟ گفت : آخه دکمه هایه فیفا برعکسه کسی دیگه بازی نمی کنه!
این هم از یک جوانه PES بازمون که به این دلیل فیفا بازی نمی کنه!( آخه توی فیفا نمیشه جایه دکمه هاتو خودت عوض کنی یک سری چیزایی داره مثل : Modern , Classic و... که اینا اتوماتیک جاشونو عوض میکنه البته خیلی دکمه ی )
کونامی یه سایت واسه PES 2010 زده. اینم آدرسش. تا سه روز دیگه خبرهای جدید توی این سایت زده میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تایمرش که راس 12 امشب صفر میشه !!
خوب بذار من هم یک چیزی بهت بگمیک چیزه جالب بگم فقط تو رو خدا بحث نکنین تو رو خدا!
دیروز رفتم فیفا 09 PAL بگیرم بعد به یارو گفتم داری؟ یارو گفت : اه فیفا چیه PES بازیکن حالشو ببر!
بعد من گفتم فیفا که خیلی قشنگ تره! بعد یارو گفت : نه بابا PES خیلی بهتره!
بعد دوباره پرسیدم : مگه چیش بده ؟ گفت : آخه دکمه هایه فیفا برعکسه کسی دیگه بازی نمی کنه!
این هم از یک جوانه PES بازمون که به این دلیل فیفا بازی نمی کنه! ( آخه توی فیفا نمیشه جایه دکمه هاتو خودت عوض کنی یک سری چیزایی داره مثل : Modern , Classic و... که اینا اتوماتیک جاشونو عوض میکنه البته خیلی دکمه ی )
یکی از دوستام فیفا بازه...بعد اومد پیش من رفتیم چند دست pes بزنیم
بازی رو که شروع کردیم می گفت این که همون فیفاست....
فرقی نمی کنه با اون یکی....ما هم هر چی قسم و ایه اوریدم که بابا این pes هست قبول نکرد
این هم یکی از دوستان فیفا باز بود که بعد از چند سال هنوز نمی تونه این دو تا بازی رو از هم تشخیص بده
سلام دوستان عزیز
ببخشید که سوال مبتدیانه می پرسم .....
میشه بگین که منظور از نکست چیه ؟؟؟؟
و چه فرقی بین بازی نکست و بازی معمولی هست ؟
با تشکر از شما دوستان![]()
ext generator به بازی نسل بعد معروفه
توی این بازی ها گرافیک و هوش مصنوعی در سطح بالاتری از یک سری بازی ها قرار داره
مثلا توی یک سری از اونها اب و هوا ممکنه روی روند بازی تاثیر بذاره....مثل فیفا نسخه کنسول xbox 360
برای همین این بازی ها به نکست ژن یا نکست جن که به معنی بازی های نسل بعده
بعضی از این بازی ها به دلیل قدرت زیادی که برای سیستم می طلبن روی هر پاتفورمی عرضه نمیشن
مثلا دیگه روی ps2 یا xbox نمیان
یا بعضی هاشون برای pc نمیان
با ورود بازی ها به نسل جديد ، بازی ها دچار تحولاته اساسی در بخش های صداگذاری و گيم پلی و به خصوص گرافيك و هوش مصنوعی شدند
فرق بازيه نكست جن ( نسل بعد ، در واقع الان بايد گفت نسل جديد ) بيشتر توی گرافيك هست
درسته. ولی دلیل نیومدن این بازی ها برای pc ضعیف بودن گرافیک pc نیست.ext generator به بازی نسل بعد معروفه
توی این بازی ها گرافیک و هوش مصنوعی در سطح بالاتری از یک سری بازی ها قرار داره
مثلا توی یک سری از اونها اب و هوا ممکنه روی روند بازی تاثیر بذاره....مثل فیفا نسخه کنسول xbox 360
برای همین این بازی ها به نکست ژن یا نکست جن که به معنی بازی های نسل بعده
بعضی از این بازی ها به دلیل قدرت زیادی که برای سیستم می طلبن روی هر پاتفورمی عرضه نمیشن
مثلا دیگه روی ps2 یا xbox نمیان
یا بعضی هاشون برای pc نمیان
بهانه ای هست که مردم رو به سمت خریدن کنسول و فروش بیشتر جلب کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)