مال همه خراب شده عزیزم . از اپدیتش هم نیست چون غیرفعال کرده بودم از اول
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
Made in Israel یعنی این !
مال همه خراب شده عزیزم . از اپدیتش هم نیست چون غیرفعال کرده بودم از اول
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
Made in Israel یعنی این !
برای من هم عین همین خطای فارسی را نشان داد
هیچ جور هم دوباره کرک شد
ولی اگر با یکی از این عزل کننده ها که رجیستری را هم پاکسازی می کند برنامه اش را عزل کنید مشکلتان برطرف می شود![]()
سراسريه دوستان.. احتمالا براي شما هم اط بابيلون يه ايميل هم مياد..!
بابیلون من هم همین طور شد. هر وقت باهاش کار دارم تاریخ را عقب می برم. درست می شه
سلام
من یک بیلیون رو نصب کردم patch نشد بعد که unistall کردمش و یکی دیگه نصب کردم هرچی patch می کنم پیغام می دهد که فایل در حال استفاده است و نمی شود آن را patch کرد .هرچی کامپیوتر رو خاموش و روشن کرد فایده نکرد .می شود یکی من رو راهنمای کند که چه طور مشکلم رو حل کنم.
ممنون
با سلام . امروز خودبخود آپدیت شد و پیغام داد ! بعدش دیدم برای یک لحظه مشکلش حل شده است و دوباره کار میکند ! ولی فعلاً دوباره خراب شده
با سلام . امروز خودبخود آپدیت شد و پیغام داد ! بعدش دیدم برای یک لحظه مشکلش حل شده است و دوباره کار میکند ! ولی فعلاً دوباره خراب شده
سلام. من هم بابیلون 7 داشتم که از 2 روز پیش اون پیغام فارسی رو می ده. من اصلا این کارهایی که می گین، مثل کرک کردن، پاک کردن رجیستری و... رو بلد نیستم. توروخدا کمکم کنید، من همینجوری بدون دیکشنری موندم، خیلی لازم دارماگر کمکم کنید همون ورژن 7 رو داشته باشم ممنون می شم.
Last edited by elahe_n12345; 12-12-2010 at 17:37.
eee ؟ من اومدم اینجا بگم پیغام فارسی گرفتم دیدم بقیه ی دوستان هم مشکل دارند ، سیستم جدید بابیلونه ؟؟؟
آقا هیچ کس ایده خاصی برای رفع این مشکل نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)