تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 62 اولاول ... 9495556575859606162 آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 618

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی رضا صادقی

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

رضا صادقی با انتشار اینترنتی قطعه ای که برای تیتراژ برنامه «ماه عسل» ساخته شده بود، از پشت پرده دلایل کنار گذاشته شدن این کار گفت:
    رضا صادقی: اینکه به من درباره آینده دروغ گفته شد، اذیت ام می کند

موسیقی ما - بهمن بابازاده: در حالی که تهیه کننده های برنامه «ماه عسل» از پاسخ به این سوال که چرا قطعه «با اجازه خدا» رضا صادقی در انتهای این برنامه پخش نمی شود، طرفه رفتند. این خواننده به نشانه اعتراض به رفتارهای غیر حرفه ای و بدقولی های پی در پی عوامل «ماه عسل» شب گذشته قطعه «با اجازه خدا» را روی اینترنت منتشر کرد و همه کسانی را که باعث و بانی این تصمیم بودند را به خدا واگذار کرد. استقبال گسترده مخاطبان موسیقی و دوستداران این خواننده از این قطعه خیلی زود به شبکه های اجتماعی نیز کشیده شد و همین باعث شد «با اجازه خدا» خیلی زود دست به دست بچرخد و آمار دانلود بالایی را در این مدت زمان اندک به خود اختصاص دهد.

در چند سال اخیر و پس از موفقیت های گسترده ای که برنامه «ماه عسل» در ایام ماه مبارک در بین مردم و بینندگان تلویزیونی کسب کرده، خیلی ها برای فهمیدن تیم خواننده های جدید آن لحظه شماری می کردند. ولی فرق بزرگی که برنامه امسال با برنامه های گذشته داشت این بود که امسال مجری محبوبش یعنی احسان علیخانی، دیگر قرار نبود در آن حضور داشته باشد و علی ضیاء بنا بر صلاحدید مدیران ارشد شبکه 3 جایگزین او شده بود. اما باز هم با این وجود پیش بینی حضور چهره های شاخص عرصه موسیقی بعنوان خواننده تیتراژ این برنامه باعث شد خیلی ها از طریق جراید و رسانه پیگیر اخبار «ماه عسل» باشند.

• علامت سوال ها تا لحظه آخر

تا دو ساعت مانده به روی آنتن رفتن قسمت اول این برنامه، همچنان شک و تردید ها در مورد خواننده تیتراژ این برنامه وجود داشت و هنوز به صورت قاطع ، مدیران و تهیه کنندگان آن نتوانسته بودند به جمع بندی درستی برسند و از بین قطعات ساخته شده، یکی را انتخاب نمایند. اما داستان سفارش قطعات این پروژه به چند خواننده به صورت همزمان و جلب رضایت همه آنها مبنی بر اینکه :« قطعا خواننده تیتراژ هستی و هیچ گزینه دیگری وجود ندارد»، از جمله ماجراهایی بود که به مرور زمان سرانجام رسانه ای شد و باعث شد پشت پرده انتخاب خواننده تیتراژ این برنامه خبر ساز شود.

• صادقی، بنیامین، محمد علیزاده و....

خیلی اتفاق عجیبی نبود وقتی در آخرین لحظات پخش برنامه ، نام گزینه های جدید خواندن تیتراژ «ماه عسل» مشخص شود. گویا تهیه کننده های برنامه با چهره هایی چون صادقی و بنیامین و حتی محمد علیزاده وارد مذاکره شده بودند و از هرکدام از این چهره های برای حضور در این برنامه دعوت به عمل آورده بودند. طریقه این همکاری هم به زبان عامیانه این طور بود که هر کدام از این هنرمندان نسخه نهایی قطعاتشان را تحویل می دادند تا تهیه کنندگان و مدیران شبکه 3 از بین آنها انتخاب کنند که کدام قطعه به عنوان تیتراژ برنامه مورد استفاده قرار بگیرد. سناریویی که در نهایت به بنیامین بهادری ختم شد و در حالی که گفته می شد قطعه رضا صادقی هم پس از دو اصلاحیه در انتهای ماه عسل از شب دوم ماه مبارک پخش خواهد شد، دیگر هیچکدام از مسئولین و مدیران شبکه 3 و تهیه کنندگان ماه عسل در شب هابعد حاضر به اظهار نظر در مورد آخر و عاقبت بقیه قطعه ها علی الخصوص قطعه رضا صادقی نشدند تا این خواننده در اقدامی جالب توجه قطعه اش را منتشر کند.

• قصه از کجا شروع شد؟

اما چیزی که در این بین بیش از هر چیز دیگری عجیب به نظر می رسد نوع مذاکرات عوامل این برنامه برای برای جلب رضایت هنرمندان عرصه پاپ برای حضور در برنامه شان بود. محمد اسدیان (از نزدیکان صدقی و مدیر اجرایی ارکستر مشکی پوشان) در این باره می گوید : « چندین و چند بار خود علی ضیاء به همراه تهیه کننده های برنامه اش خواستار جلسه حضوری با رضا در منزل شخصی اش شدند. رضا هم علیرغم مشغله کاری فراوان قبول کرد که در این جلسه ها حضور پیدا کند. دوستان در چندین مرحله به منزل صادقی آمدند و خواستند که این همکاری شکل بگیرد. آنها با گفتن جمله هایی چون : «ما به برند تو در این برنامه احتیاج داریم» ، رضا را مجاب کردند که این همکاری شکل بگیرد. رضا هم در یک جمله به آنها گفت که این قطعه نذری من برای ازدواج ام است و دوست دارم امسال سی شب سر سفره افطار مردم باشم. جالب اینجاست که دوستان تهیه کننده در ابتدای بحث و به محض ورود به منزل صادقی و بعد از سلام و احوالپرسی در رفتاری دور از شان به رضا گفتند: «خوب آقای صادقی چند؟!». رضا هم سرش را پائین انداخت و فقط با لبخند جواب آنها را داد.

اسدیان در ادامه صحبت هایش نیز گفت : « ما برای خواندن این قطعه هیچ هزینه ای را تا این لحظه دریافت نکرده ایم و با توجه به اینکه دوستان هر روز زنگ می زدند و با خواهش و تمنا خواستار دریافت نسخه نهایی می شدند هیچ صحبت مالی ای نشد و حتی پول تنظیم کننده اثر را هم از جیب پرداخت کردیم. بعد از همه این اتفاق ها و بازیهایی که خودمان هم نفهمیدیم از کجا نشات گرفته بود، نه دستمزدی بابت این کار به رضا تعلق گرفت و نه اینکه هزینه ای که از جیب برای تنظیم انجام شده بود، به ما بازگردانده شد. دوستان دیگر تلفن های من را هم جواب نداند. به هر حال این اتفاقات هم گذری است و می گذرد. اما متاسفانه همین رفتارهاست که باعث می شود نگاه هنرمندان در مورد برخی مسائل و برخی انتخاب ها تا این حد بد و سیاه شود. قطعا از این به بعد درباره همکاری با آدمها و شخصیت ها بیشتر و دقیق تر خواهیم بود و همه سعی مان بر این خواهد بود که با افراد کاربلد و حرفه ای همکاری کنیم و با اشخاصی که به محض ورود می گویند : « آقای صادقی چند؟!» طرف حساب نشویم. »

• صادقی: «حرفی برای گفتن ندارم!»

علیرغم اتفاقاتی که رخ داده خود رضا صادقی حاضر به صحبت درباره جزئیات این ماجرا نشد و فقط به گفتن چند جمله که به قول خودش «حرف دل» است اکتفا کرد : « می دانی من با چه چیزی مشکل دارم؟ اصلا اینکه چرا کار من پخش شده با نشده برای من مهم نیست. اینکه چرا در روز اول باید با زبان روزه دوستان به من بگویند که کارت در روزهای بعدی پخش می شود. باور کنید نیازی به این بازیها نبود. من نذر داشتم که پای سفره افطار مردم باشم ولی ظاهرا قسمت نبودده. ولی اینکه با زبان روزه به من درباره آینده دروغ گفته شد، اذیت ام می کند. خدا همه ما را به راه راست هدایت نماید. »

صادقی درباره پخش اینترنتی این قطعه نیز گفت : « بعضی قطعات را باید سر سفره افطار گوش کرد و شنید. مثل «ربنا». این کار هم برای ماه رمضان ساخته شده بود و اگر زمان می گذشت دیگر نمی شد آن حس اصلی را از آن گرفت. بخاطر همین دل را به دریا زدم و آنرا منتشر کردم تا اولا پیش دوستان و همراهان ساده و صبورم شرمنده نباشم، ثانیا در لحظات مقدس افطاری حضوری کوچم و کمرنگ را در کنار سفره های مردم داشته باشم. خدا آن بالاست و از نیت قلبی من خبر دارد. بگذار بنده هایش فکر کنند آدم زرنگه قصه هستند...».

ابن خواننده در انتهای صحبت هایش نیز اظهار داشت : «من به دلیل قبول حضور در این برنامه، به دوستان خوب قدرشناس ام در برنامه «سیمرغ» شبکه دو جواب منفی دادم. دوستان خوبم هم به من پیشنهاد اجرا را دادند و هم خواندن ترانه تیتراژ که من بواسطه احساس خوبی که نسبت به پیشینه «ماه عسل» داشتم، از آنها عذر خواهی کردم. همین جا باید اعتراف کنم که جواب صداقت آنها این نبود و من اشتباه کردم با آنها همکاری نکردم. آنها حداقل به من احترام قائل بودند و بسیار روراست و منطقی با من برخورد کردند. امیدوارم حلال ام کنند.»

• تهیه کننده ماه عسل :« صدایتان قطع و وصل می شود!»

پیگیری خبرنگار ما برای شنیدن اظهار نظر تهیه کننده ماه عسل در تماس های مکرر با آقای «یوسفی» به جایی ختم نشد تا این گزارش بدون هرگونه اظهار نظر رسمی از سوی عوامل ماه عسل به پایان برسد.

به روز شده در : چهارشنبه 11 مرداد 1391 - 15:11

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آهنگ جدید و بسیار زیبای رضا صادقی با نام بانوی من ...

( ترانه و آهنگ : رضا صادقی / تنظیم ، میکس و مسترینگ : معین راهبر )

وارد صفحه که شديد ثانيه شمار که صفر شد تبديل ميشه به عبارت رد کردن تبليغ
    روش کليک کنيد تا وارد صفحه اصلي بشيد

http://xip.ir/wwdGe

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

آهنگ وایسا دنیا رضا صادقی در نظرسنجی 100 ترانه ماندگار موسیقی ایران به انتخاب بینندگان شبکه من و تو رتبه 28 را به دست آورد...

شبكه ي "من و تو1" در ارديبهشت ماه سال 1391 اقدام به برگزاري نظرسنجي براي انتخاب 100 ترانه ماندگار در موسيقي ايران بزرگي كرد

در اين نظرسنجي كه حدود يك ماه به طول انجاميد ، حدود يك و نيم ميليون راي داده شد و از بين 600 آهنگ ماندگار ترين ها انتخاب شدند

پخش اين برنامه از 27 مهرماه ، شروع شده كه تا 5 هفته هم ادامه خواهد داشت و هر پنج شنبه ساعت 22 ميتونيد اين برنامه رو از شبكه "من و تو" تماشا كنيد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ترانه سرا: رضا صادقي ، مرجان زنگنه
    آهنگساز: رضا صادقي
    تنظيم كننده: سيروان خسروي

برای توضیحات بیشتر در مورد این برنامه و دانلود 100 ترانه و... برید اینجا :

5. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این دوقطعه متعلق به آلبوم جدید هادی صادقی به نام نسیم انتظار هست که با همراهی رضا صادقی اجرا شدن

آلبوم جدید و بسیار زیبای هادی صادقی به نام نسیم انتظار

( خواننده میهمان : رضا صادقی / آهنگ و تنظیم : بابک مافی ، معین راهبر )

خواهر تنها

http://xip.ir/dsTDo

سقای عشق

http://xip.ir/FZsL7

7. این کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مداحی فوق العاده زیبای رضا صادقی در بندر عباس

http://xip.ir/ZF2R7

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

من اینو خوب می دونم - خشایار اعتمادی و رضا صادقی

شعر از افشین مقدم
    و آهنگ از علیرضا افکاری

تو بد تا می کنی و من
    یه جور بد دوست دارم
    نمی دونم چقدر اما زیاد از حد دوست دارم
    تو بد تا می کنی با من
    جدایی از تو آسون نیست
    برات خوبه که این مهره هنوز از بازی بیرون نیست
    من اینو خوب می دونم
    برای چی منو می خوای
    تو وقت هایی که تنهایی فقط دنبال من میایی
    غرورت می گه که هر چی که دل آزاری کنی خوبه
    خودت شاید نمی دونی چه رفتاری کنی خوبی
    من اینو خوب می دونم
    نمی دونی چقدر سخته همش دنبله رو بودن
    من از وقتی که یادم هست چشام دنبال تو بودن
    نمی گذارم بفهمن که کی عشق و زیر پا می گذاشت
    می گم وقتی منو می کشت با هام برخورد خوبی داشت

نسخه ی تک آهنگ

نسخه ی آلبوم خشایار اعتمادی

حتـما میدونید که قبل از انتشار آلبوم این آهنگ
    لو رفت و با تنظیمی متفاوت در آلبوم قرار گرفت

با تشکر مهران...

10. 3 کاربر از Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

رضا صادقی خبرهای مبنی بر تلاش برای انتشار آلبوم « همین » تا پایان دی ماه را تایید کرد و خاطر نشان کرد با امید به خدا تمام تلاشمان این است که این آلبوم تا اواخر دی ماه منتشر شود. همینطور روز شمار انتشار آلبوم بزودی در سایت شخصی رضا صادقی قرار خواهد گرفت تا زمان دقیق انتشار آلبوم مشخص شود. اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.

12. این کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

نقل قول از سایت رسمی رضا صادقی

اطلاعیه آقای صادقی در مورد تاخیر آلبوم

متاسفانه بنا به دلایلی نامعلوم پخش آلبوم به تعویق افتاد…

روزشمار آلبوم تا زمان دهی مجدد از طرف آقای صادقی بروز رسانی نخواهد شد.
    این خبر کمتر از سکته برای همه ما نبود ، دعا کنید این مشکل تازه رفع بشود.
    مطمئن باشید پیگیر این موضوع خواهیم بود .
    با صبوری به آقای صادقی ثابت کنیم که در همه لحظات کنارشون هستیم.
    ممنونم از همه شما یاران ساده صبور

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

متاسفانه با این همه خبر اینجا سوت و کوره!

دو آهنگ در طی چند روز اخیر که من نبودم منتشر شده که به معرفیش اکتفا می کنم(اگه کسی لینک خواست بگه)

آهنگ جدید رضا صادقی به نام آدم آهنی این اثر زیبا تیتراژ فیلم آدم آهنی و در ژانر کودک میباشد

آهنگ و تنظیم : بهرنگ قدرتی ، ویلون : میثم مروستی ، پدرام فریوسفی
    گیتار : فیروز وسانلو ، علی شهبازی ، ساکسیفون : ایمان جعفری پویان
    ترانه : عبدالجبار کاکائی

شعر خوبی داره که نسبتا خوب هم کار شده اما به نظر من هنوز هم برای کودکان سنگینه!

آهنگ فوق العاده زیبای نامردمی ها

رضا صادقی تصمیم گرفت قبل از آلبوم رسمی خود که همین نام دارد هدیه ای به هواداران خود تقدیم کند …

از اینرو موزیک فوق العاده زیبای نامردمی ها هدیه ایست که سلطان مشکی برای هواداران در نظر گرفت

خواننده و آهنگساز : رضا صادقی ترانه سرا : بانو مرجان زنگنه

از اين همه نامردمي ها قلبم داره مي ميره كم كم
    من از تو مي پرسم خدايااينجا زمينه يا جهنم ؟
    وقتي براي گريه كردن بايد از اين دنيا جدا شد
    وقتي واسه آزاد بودن بايد اسير آدما شد

متن شعر تكست آهنگ
    نامردمي ها از
    رضا صادقي

ميگن وقتي ميخواي از اين همه بدبختي راحت شي
    يا بايد بگذري از جون يا هم رنگ جماعت شي
    بايد اوني شي كه ميگن
    بايد اوني شي ميخوان
    چه رنجي داره تن دادن به اين قانون بي وجدان

چقدر بد ميشه وقتي كه زمين بر عكس مي چرغه
    يا هر آغاز شيريني هميشه آخرش تلخه

زمين درگيره ابرازه يجور آفتاب و مهتابه
    زمان سر گيجه مي گيره خدا تو آسمون خوابه
    تو دنيايي كه هر روزش مثله ديروز مي مونه
    مصيبت ميشه وقتي كه زمين ميچرخه وارونه
    ولي اي كاش وقتي كه زمين مي چرخه وارونه
    منو بفرسته چند سالي عقب تر بر نگردونه
    شايد تو اين ظلمت خدايا !!!
    تو ساحل رو از ياد بردي - گم شد تو دريا كشتي عشق
    سكان رو دست كي سپردي اينجا سر هر چهار و پنجش
    اين خلق در درگيره نبردن حق با ملائك بود وفتي با ناميدي سجده كردن

این آهنگ مربوط به فیلم «بیخداحافظی» می باشد که بزودی وارد شبکه نمایش خانگی خواهد شد.

شعر زیبایی داره واقعا و کار خوبیه

رضا صادقی شعر جدیدی رو به هوادارانش هدیه کرد

حالم از روزای دیگه بدتره
    این جوری خیلی بهم سخت میگذره
    پیش مردم حفظ ظاهر میکنم
    اما چشمام آبرومو میبره

از نگاه آدما رد میشم و
    پشت هر لبخندم احساس غمه
    کم نیاوردم با اینکه خسته ام
    من همیشه تکیه گاهم محکمه
    کم نیاوردم یه کم حالم بده
    حقمه گاهی منم دلگیر شم
    یا مثه هر آدمی تو زندگی
    بی جهت بازیچه تقدیر شم
    روی پاهای خودم هستم هنوز
    با خودم درد و دلامو میکشم
    این روزا دستامو محکم تر بگیر
    من فقط محتاج این آرامشم
    فکر نکن زخمایی که رو قلبمه
    چیزی از احساس من کم میکنه
    مطمئنم رد شدن از غصه ها
    ریشه هامو داره محکم میکنه.

15. 2 کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آهنگ خیلی خوبیه

با این کارای اخیر رضا صادقی واقعا امیدوار شدم به آلبوم جدیدش که چیز خوبی از کار دربیاد

هدیه ویژه رضا صادقی بمناسبت روز ولنتاین
    آهنگ فوق العاده زیبای خدا با منه

این موزیک متعلق به فیلم سینمایی بی خداحافظی میباشد

http://xip.ir/UqQeh

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •