مطمئنی 7 تا تفنگ بود؟
مطمئنی 7 تا تفنگ بود؟
نوعش اره حالا Attachment هاش هم که یه red dot sight داشت با sight با حالت معمولی و یک grenade launcher خیلی تفنگاش کم بود
من limited editoin خریدم ، فرقش با نسخه عادی چی هست ؟
تو dvd بازی دو تا فایل هست که باید نصب بشه(احتمالا dvd آخر بازی)آقا تو این مملکت اسلامی کسی پیدا نمیشه که بتونه جواب سوال ما رو بده؟
the application was unable to start correctly(0xc0000142). click OK to close the application
اگه جوابی ندارید حداقل یه پیشنهادی بدین شاید درست شد این ارور لعنتی .....![]()
یکیش اسمش c++ ... هست، یکی دیگشم نمیدونم !
ولی تابلوست دیگه، برو تو dvd ها بگرد پیداشون میکنی
خب منم تمومش کردم. امروز به دستم رسید.
مثل mw2 زود تموم شد.
گیم پلی خوبی داشت.
گرافیک هم چون من xp دارم زیاد جالب نبود واسم. البته میدونم توی vista یا 7 خیلی فرق داره.
چیزی که من بیشتر باهاش حال کردم صداگذاریش بود. عالی بود.
از کسی هم که خوشم اومد توی بازی، همون عینکیه بود، با تمام منگولیش کارش درست بود.
وقتی بازی میکردم حسرت یه چیزو میخوردم، اونم مولتی پلیرش بود.
در کل بازی خوبی بود به نظرم.
بچهها من سریال آنلاین این بعضی رو خریدم توش میره ولی اصلا نمیتونه سرور پیدا کنه به نظرتون مشکل چیه؟
نکنه سریالش به درد نخور بوده؟
لطفا اگه اینجوریه سریعتر بگید با بقیه جاها مشکل ندارم پیدام میکنه اکانت و همه چیو لطفا یکی سریع جواب منو بده مشکل از کجاست؟
پلل طرفو هنوز ندادم که سریال ازش خریدم
میخوام ببینم اگه مشکل از سریال بش ندم
روي كاورش اينجوري نوشته:
Includes:Six Exclusive Unlocks
داستان بازي رو ميشه به صورت كامل يك نفر بگه
ممنون
به نظرتون حالت تك نفره ي بتلفيلد زياد بود يا كال اف ديوتي 6؟؟؟؟
تا جايي كه من بازي كردم 4 نفر سبرباز بعلاوه يه چند تن ديگه ميرن وارد خاك ژاپنيا ميشن براي آوردن يه پروفسور با خودشون
پروفسورو پيدا مي كنن بعد مي فهمن كه ژاپن يه سلاح ويژه ساخته از طرفي بايد يه چيزي رو كه محرمانه است براي فرمانده مياوردن
بعد كه مرحله اول تموم ميشه فرمانده ميگه كه ايني كه آورده تقلبيه و بايد دوباره به پايگاه برگرديد يه پايگاهي كه اونجا اين تحقيقات انجام ميشه يه جايي تو جنگل هاي بوليوي ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)