این سوال من رو هم پاسخ بدید ممنون میشم:
فرق مدل live با WD TV فقط در ساپورت شبکه است؟
این سوال من رو هم پاسخ بدید ممنون میشم:
فرق مدل live با WD TV فقط در ساپورت شبکه است؟
سلام
همین الان متوجه شدم دستگاه صدای AAC 6 کاناله رو نمیتونه پخش کنه! اگه بزاریم روی Stereo فقط 2 کانال رو خروجی میده و Digital صدایی رو پردازش نمیکنه! اما با AC3 و DTS مشکلی نداره! ( به شرطی که سینمای خانگی تون DTS رو ساپورت کنه! ) در نتیجه اگه فیلمی با صدای AAC 5.1 داشته باشید صدایی در کار نیست مگه استریو! دوستان دیگه هم میتونن تست کنن و نتیجه رو اعلام کنند.
پ.ن : من Live دارم.
سلام
wd hd media player فرمت m2ts رو پخش می کنه؟ این فرمتیه که دوربین های سونی فیلم های با کیفیت avchd رو ذخیره می کنن!
آره پخش میکنه
البته به غیر از اینا پشتیبانی بیشتر شرکت از مدل لایوم هست (متاسفانه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماله منم لایو و چند فیلم 5.1 دارم ولی همشونو بصورت 5.1 پخش میکنه آیا شما با کابل اپتیکال وصل کریدن یا نه؟
[QUOTE=farshidcivil;4951461]سلام
میلشون اینه:
westerndigital@custhelp.com
جواب که میدن (نهایتش دو روزه)
ولی من راه حل بهتری واستون دارم، یه فروم واسه خودشون زدن که کاربرا اونجان، شاید اونجا بتونین سریع تر جواب بگیرین
[COLOR="Silver"]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی از بابت ایمیل و فروم
COLOR="Silver"]
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
[/COLOR]
پلیرتون چیه؟ لایو یا معمولی؟ ورژن اپدیت؟
مدله معمولیش که SRT ساپورت میکنه ولی فونت فارسیو نه
بهشون میل زدم گفتن به تکنسینامون میگیم فونت فارسیم بزارن ولی قول نمیدیم (خسته نباشید)
واسه مدل معمولیشم که الان چند ماه اپدیتی نیومده فک کنم اخریش ورژنه 01_03_1 بود[/QUOTE]
مدل generation 1 مدل معمولیشه ( اولین مدل )
مشکل اینجاست که srt فارسی روی live ساپورت میشه اما روی این نزاشتن که بریم دوباره اونم بخریم!!!!
همه زیرنویسای من srt هستن بخوام دونه دونه به sub تبدیل کنم هم زمان می بره هم sub خوب روش پخش نمیشه از نظر رنگ و جای قرارگیری زیرنویس
[/QUOTE]
روی live زیرنویس srt فارسی ساپورت میشه؟ پس چرا دوستان میگن که نمیشه؟!![]()
Last edited by Diego; 17-05-2010 at 18:45.
دوستان این مدل live الان قیمتش چنده؟؟؟؟ ارزش خرید داره ؟؟؟.... مطمئناً همه فرمت ها رو ساپوت میکنه؟؟ مخصوصاً زیر نویس فارسی؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)