تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 97 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ورزش که کلا خوب چه واسه بیمار چه واسه سالم - ولی من تا حالا هیچ ماده غذایی رو پیدا نکردم که به خاطر خوردنش حالم بد بشه یعنی همیشه اینجوری نبوده ... خیلی راحت هست مشخص کردنش فکر کنم - اون ماده ای هم که میگفتیم تو روده و .. وارد میکنن فکر کنم باریم هست که هم میشه خوردش و هم ... بعدش شروع میکنن به عکس گرفتن - من تا حالا دکتر بهم نگفت اینکارو بکنم ولی شاید اگه تو فکر میکنی مشکل پیچخوردگی باشه تو این جور عکسا کاملا مشخص بشه ... به هر حال امیدوارم علت مشکلت این باشه و زود خوب بشی - واسه من که هنوز علت نامشخصه ...
    اره افرین همون باریم بود اسمش یادم نمیومد برای عکس معده خورده میشه ولی برای روده ... البته اون موقع من برا زخم دوازده رفتم دکتر که گفت باید از همه سیستم گوارشیت عکس بگیری . الان هم چون میدونم همچین مشکلی دارم حدس میزنم دلیل اصلی برا من همین باشه چون مورده دیگه ایی ندارم که اگه این باشه کاره خاصی نمیشه براش انجام داد.

Sent from my X10i using Tapatalk 2

2. این کاربر از :SAEED: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

میدونی Orp عزیز من این مشکل صدا رو دوبخش کردم یکی علت یا علل اصلی که تا الان جز حدس وگمان نبوده . یکی دیگه عواملی هستن که باعث شدت و ضعف این مشکل میشن . علاوه بر اینکه باید علل اصلی پیدا بشن اینکه چه جوری کمتر بشه هم بهتر از هیچی هست. حالا شاید برای هر کدوم از ماها کمی فرق داشته باشه یا در بعضی موارد مشترک باشه.

4. این کاربر از :SAEED: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من یه مدتیه دارم راه میرم حداقل یک ساعت یه مقداری از حجم غذا رو هم کم کردم و بعضی چیزارم دیگه نمیخورم حس میکنم کمی بهترم دیگه بیخیال این شدم که کامل خوب شه ... همین که کمی بهبود هم پیدا کنه خوبه ... حالا شاید و انشاالله که شما عزیزان مشکل پیچ خوردگی روده نداشته باشین ولی من در مورد خودم اینو میدونم که دارم و فکر میکنم بیشترش تقصیر این موضوع هست که کاره خاصی هم نمیشه براش انجام داد ... ولی میتونه کاهش پیدا کنه

اگه مشكل پيچ خوردگي باشه احتمالا توي يه بخش از روده اتفاق مي افته ديگه؟ يعني براي شما كل روده اين مشكل ها هست يا اينكه فقط يه قسمتي، بيشتر اين علايم رو داره؟
    منم فكر مي كنم مشكلم همچين چيزيه
    و فك كنم كه ورزش هاي خاص داره كه كمك كنه

6. 2 کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اگه مشكل پيچ خوردگي باشه احتمالا توي يه بخش از روده اتفاق مي افته ديگه؟ يعني براي شما كل روده اين مشكل ها هست يا اينكه فقط يه قسمتي، بيشتر اين علايم رو داره؟
    منم فكر مي كنم مشكلم همچين چيزيه
    و فك كنم كه ورزش هاي خاص داره كه كمك كنه
    همش نیست قسمتی از روده بزرگ این مشکلو پیدا کرده ورزش که اطلاع ندارم فقط همونطور که گفتم دکتر تاکید داشت رو پیاده روی. که جدیدا از وقتی پیاده روی میکنم کمی بهترم.

Last edited by :SAEED:; 17-10-2013 at 12:38.

8. این کاربر از :SAEED: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام بر دوستان که دیروز تاحالا بحثو داغ داغش کردن
    بابا کجا بودین چند موقع پیداتون نبود.به نظر من نمیتونه این بیماری انسداد روده باشه چون یکی از علایم اصلیش حالت تهوع هست که خوشبختانه من که تایادمه یه سه چهار سالی هستش که استفراغ نکردم!
    بعد هم این که من دارم داروی ضدا فسردگی دوماه پیش تا حالا مصرف میکنم وخییلی خییلی بهترم.......................من که به این اطمینان رسیدم که با داروی ضد افسردگی +ورزش های ریلکسیشن+پیاده روی و رفتار درمانی میشه این مرض رو درمان کرد.....
    خوشحال میشم بحث ادامه پیدا کنه..........

10. 2 کاربر از MEHFARJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام بر دوستان که دیروز تاحالا بحثو داغ داغش کردن
    بابا کجا بودین چند موقع پیداتون نبود.به نظر من نمیتونه این بیماری انسداد روده باشه چون یکی از علایم اصلیش حالت تهوع هست که خوشبختانه من که تایادمه یه سه چهار سالی هستش که استفراغ نکردم!
    بعد هم این که من دارم داروی ضدا فسردگی دوماه پیش تا حالا مصرف میکنم وخییلی خییلی بهترم.......................من که به این اطمینان رسیدم که با داروی ضد افسردگی +ورزش های ریلکسیشن+پیاده روی و رفتار درمانی میشه این مرض رو درمان کرد.....
    خوشحال میشم بحث ادامه پیدا کنه..........
    سلام عزیز,
    امیدوارم اینجور باشه که شما میگین(یعنی به روده مربوط نباشه) . البته بحث انسداد نبود موضوعی که من گفتم پیچ خوردگی هست که فکر میکنم فرق داره با انسداد. البته این مشکلی که من دارم و دلیلی نداره و خدا نکنه بقیه دوستان همچین موردی داشته باشن.

Last edited by :SAEED:; 17-10-2013 at 15:55.

12. این کاربر از :SAEED: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام سعید جان
    یه سوال شما معدتون هم صدا میده؟مال من معده هم صدا میده!!!

14. 2 کاربر از MEHFARJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام سعید جان
    یه سوال شما معدتون هم صدا میده؟مال من معده هم صدا میده!!!
    سلام معده خیلی کم 90% روده هست

16. این کاربر از :SAEED: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آره من هم همینجوری بوده وحالا خیلی خیلی کمتر هست.....کلا به غیر از این دو حالت مشکل اجابت مزاج مثل اسهال یا یبوستی یا دفع ناقص داری؟

18. 2 کاربر از MEHFARJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آره من هم همینجوری بوده وحالا خیلی خیلی کمتر هست.....کلا به غیر از این دو حالت مشکل اجابت مزاج مثل اسهال یا یبوستی یا دفع ناقص داری؟
    اره دقیقا همه این مسائل که گفتین وجود داره

20. این کاربر از :SAEED: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •