با سلام،میگم دیشب متوجه شدم یه غبار خیلی ریز رفته بین شیشه و ال سی دی(1640)،نمیدونم چه جوری رفته،راهی هست که با یه روشی اینو بزنم به کناره های صفحه.
موفق باشید
با سلام،میگم دیشب متوجه شدم یه غبار خیلی ریز رفته بین شیشه و ال سی دی(1640)،نمیدونم چه جوری رفته،راهی هست که با یه روشی اینو بزنم به کناره های صفحه.
موفق باشید
1340. چشم حتما.
با سلام خدمت دوستان
می خواستم ببینم دل 1310 بهتره یا 1510 ؟
متشکرم .
سلام دوست عزيز خيلي مباركه
ممكنه بگيد چطوري سفارش داديد چون منم همچين سيستمي ميخوام . شما كجا زندگي ميكنيد آيا بغير از آمريكا به كشورهاي ديگه هم سفارش ميگيرند البته نه ايرن ؟
كل هزينه شد 1600000 يا هزينه هاي اضافي ديگه هم داره مثل هزينه ترخيص يا هزينه حمل ؟
چند روز طول كشيد تا بدستتون رسيد ؟
ممنون ميشم توضيح بدين
اول اینکه کم کم داره ساخت لپ تاپ ها به سمتی میره که کمتر از Dial Up استفاده بشه و بهتره شما هم به سمت تکنولوژی های جدید مثل ADSL و Wireless پیش برید ... اگر جزو احتیاج و نیاز شما هست مدل های USB که خود دل میفروشه موجوده و پیدا میشه ... البته قیمتش نسبتا زیاده و میتونید یه USB Modem معمولی پیدا کنید
اگه اونطوری که بهتون گفتن آمپلی فایر دستگاه سوخته باشه باید روی هدفون هم همون صدا رو بده و فقط اسپیکر خودش نباشه ... اگه رو هدفون مشکلی نداشت احتمالا اسپیکر لپ تاپ دچار مشکل شده و باید تعویض بشه و خرج زیادی نداره .
من همچین اتفاقی واسه گوشیم افتاده.....حسابی عصبانیم کرده!
بیش تر این اتفاق واسه گوشی های آیفون می افته البته مال من خیلی ریزه خیلی باید دقت کنی تا ببنیش.بی خیالش شدم ارزش نداشت بفرستمش گارانتی احتمالا همون موقعی که شیشه جلوی ال سی دی رو نصب میکردن رفته بینش
واسه من هم خیلی ریزه.وقتی متوجه شدم که از فاصله ی نزدیک دیدم.به زور دیده میشه.
سلام دوست عزیز ببخشید با تاخیر جواب میدم چند روزی سر نزدم به این فروم...
من مالزی زندگی میکنم. رفته بودم مرکز خرید (یه جایی شبیه پایتخت) برای خرید لپ تاپ که هیچ کدوم از مدل ها اونی که میخواستم نبود. آخرسر از طریق یکی از مغازه ها رفتیم اینترنت این مدل رو customize کردم و گرفتم.
قرار بود یک هفته ای برسه به دستم ولی از بدشانسی یه مشکلی پیش اومده بوده که با تاخیر اومد یه چیزی نزدیک 1 ماه طول کشید برسه به دستم. شرکت dell هم به خاطر این تاخیری که پیش اومده بود یه حالی داد و پروسسورش رو قوی تر از اون چیزی که خواسته بودم گذاشته بود. (P9500,2.5---->P9600,2.6)
این 1600000 دقیقا همون چیزی بود که اون اول تو سایت نوشته بود و من چیزی بیشتر ندادم. تا اون جایی که من میدونم تمام کشورهایی که اسمشون تو سایت دل هست این سرویس خرید اینترنتی رو دارن.
مشخصاتش اینه:
CPU: P9600, 2.6 Ghz, 1066, 6MB Cache
Ram: 4GB DDR3 1066
GPU: Nvidia GeForce 9500M-GE Hybrid SLI
Screen: 13" 1280x800
Hard Drive: 500GB 7200rpm
به طور کلی ازش راضیم. با این قیمت نمیشه لپ تاپ 13 اینچی با این مشخصات پیدا کرد. اگه میخواستم یه چیز دیگه بگیرم Lenovo میگرفتم. چون رم ddr3 و خرکار بودن و سبک بودن و پروسسور قوی برام خیلی مهمه.
طراحیش خیلی قشنگه و خیلی جمع و جوره. پروسسورش هم خیلی قویه و شاید حتی بشه با q6600 مقایسه ش کرد. من یکی از معیارهام برای انتخاب لپ تاپ گرافیک قوی بود. چون کار گرافیکی هم قراره باهاش بکنم. ولی بعد از این که خریدمش فهمیدم هیچ کدوم از لپ تاپ ها گرافیکشون خیلی قوی نیست. یه همچین لپ تاپی برای کسی که دائم با خودش این ور اون ور میبرتش و در عین حال به سرعت بالا هم نیاز داره خیلی مناسبه. یکی از مزیت هاش هم کارت صدای قوی creative هست که کیفیت صداش خیلی بالاست. میکروفونش هم خیلی قویه و حتی صدای نفس کشیدنتون رو هم نشون میده. به جای finger print هم تشخیص چهره با استفاده از webcam داره و میشه تنظیمش کرد که هر وقت از پای لپ تاپ پا شدین اتوماتیک log off شه و وقتی اومدین دوباره بیاد تو. دکمه های بالاش (play, volume, eject, wireless,...) لمسیه و دی وی دی رام slot loading داره که دیگه چون بیرون نمیاد احتمال خراب شدنش کمتره.
Last edited by prowler88; 06-05-2009 at 14:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)