تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 181 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 1803

نام تاپيک: ◄ ™ Dell اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

با سلام،میگم دیشب متوجه شدم یه غبار خیلی ریز رفته بین شیشه و ال سی دی(1640)،نمیدونم چه جوری رفته،راهی هست که با یه روشی اینو بزنم به کناره های صفحه.
    موفق باشید

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

به نظر سیستم خیلی خوبی میاد. فقط نگفتید که 1340 هستش یا 1330 که البته قاعدتاً باید 1340 باشه. در هر صورت مبارک باشه. اگه تونستی وقتی به دستت رسید و باهاش کار کردی یه توضیح کلی راجع به کارآییش بدی.
    1340. چشم حتما.

3. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    می خواستم ببینم دل 1310 بهتره یا 1510 ؟
    متشکرم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان. من تو سايت dell رفتم يه xps 13 سفارش دادم هنوز نگرفتم. قيمتش به پول ايران نزديك 1600000 شد. ميخواستم دوستان نظرشون رو راجع به قدرت گرافيك و دوام باتري اين مدل بگن.

Cpu: P9500 2.53 1066 6mb cache
    ram: 4gb ddr3 1066
    gpu: 256 geforce 9500m-ge hybrid sli
    hard drive: 500 gb 7200rpm sata
    dvd rom: 8x double layer write
    سلام دوست عزيز خيلي مباركه
    ممكنه بگيد چطوري سفارش داديد چون منم همچين سيستمي ميخوام . شما كجا زندگي ميكنيد آيا بغير از آمريكا به كشورهاي ديگه هم سفارش ميگيرند البته نه ايرن ؟
    كل هزينه شد 1600000 يا هزينه هاي اضافي ديگه هم داره مثل هزينه ترخيص يا هزينه حمل ؟
    چند روز طول كشيد تا بدستتون رسيد ؟
    ممنون ميشم توضيح بدين

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام میگم من چند روز پیش که 1640 خریدم،دیروز خواستم اینترنتو راه بندازم متوجه شدم مودم داخلی نداره هر چی این ور اونورشو گشتم جای فیش پیدا نکردم،حالا قصد دارم یه مودم یو اس بی فسقلی بخرم اگه راهنمایی کنید که چه مارک و مدلی خوبه ممنون میشم
    اول اینکه کم کم داره ساخت لپ تاپ ها به سمتی میره که کمتر از Dial Up استفاده بشه و بهتره شما هم به سمت تکنولوژی های جدید مثل ADSL و Wireless پیش برید ... اگر جزو احتیاج و نیاز شما هست مدل های USB که خود دل میفروشه موجوده و پیدا میشه ... البته قیمتش نسبتا زیاده و میتونید یه USB Modem معمولی پیدا کنید

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان یه سوالی داشتم منم 1 لپ تاپ dell xps m1530 خریدم یه چند وقتی برام خوب کار کرد بعد از یه مدتی اسپیکر سمت چپم سوخت دادم تعمیر دوباره خراب شد به حدی که کامپیوتر روشن میکنم boot بالا میاد صوت می کشید دادم برای تعمیر گفتن امپلی فایر خرابه می خواستم اگه دوستان برای شما چنین مشکلی پیش اومده لطفا من راهنمایی کنید
    اگه اونطوری که بهتون گفتن آمپلی فایر دستگاه سوخته باشه باید روی هدفون هم همون صدا رو بده و فقط اسپیکر خودش نباشه ... اگه رو هدفون مشکلی نداشت احتمالا اسپیکر لپ تاپ دچار مشکل شده و باید تعویض بشه و خرج زیادی نداره .

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

با سلام،میگم دیشب متوجه شدم یه غبار خیلی ریز رفته بین شیشه و ال سی دی(1640)،نمیدونم چه جوری رفته،راهی هست که با یه روشی اینو بزنم به کناره های صفحه.
    موفق باشید
    من همچین اتفاقی واسه گوشیم افتاده.....حسابی عصبانیم کرده!

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

بیش تر این اتفاق واسه گوشی های آیفون می افته البته مال من خیلی ریزه خیلی باید دقت کنی تا ببنیش.بی خیالش شدم ارزش نداشت بفرستمش گارانتی احتمالا همون موقعی که شیشه جلوی ال سی دی رو نصب میکردن رفته بینش

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

بیش تر این اتفاق واسه گوشی های آیفون می افته البته مال من خیلی ریزه خیلی باید دقت کنی تا ببنیش.بی خیالش شدم ارزش نداشت بفرستمش گارانتی احتمالا همون موقعی که شیشه جلوی ال سی دی رو نصب میکردن رفته بینش
    واسه من هم خیلی ریزه.وقتی متوجه شدم که از فاصله ی نزدیک دیدم.به زور دیده میشه.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام دوست عزيز خيلي مباركه
    ممكنه بگيد چطوري سفارش داديد چون منم همچين سيستمي ميخوام . شما كجا زندگي ميكنيد آيا بغير از آمريكا به كشورهاي ديگه هم سفارش ميگيرند البته نه ايرن ؟
    كل هزينه شد 1600000 يا هزينه هاي اضافي ديگه هم داره مثل هزينه ترخيص يا هزينه حمل ؟
    چند روز طول كشيد تا بدستتون رسيد ؟
    ممنون ميشم توضيح بدين
    سلام دوست عزیز ببخشید با تاخیر جواب میدم چند روزی سر نزدم به این فروم...
    من مالزی زندگی میکنم. رفته بودم مرکز خرید (یه جایی شبیه پایتخت) برای خرید لپ تاپ که هیچ کدوم از مدل ها اونی که میخواستم نبود. آخرسر از طریق یکی از مغازه ها رفتیم اینترنت این مدل رو customize کردم و گرفتم.
    قرار بود یک هفته ای برسه به دستم ولی از بدشانسی یه مشکلی پیش اومده بوده که با تاخیر اومد یه چیزی نزدیک 1 ماه طول کشید برسه به دستم. شرکت dell هم به خاطر این تاخیری که پیش اومده بود یه حالی داد و پروسسورش رو قوی تر از اون چیزی که خواسته بودم گذاشته بود. (P9500,2.5---->P9600,2.6)
    این 1600000 دقیقا همون چیزی بود که اون اول تو سایت نوشته بود و من چیزی بیشتر ندادم. تا اون جایی که من میدونم تمام کشورهایی که اسمشون تو سایت دل هست این سرویس خرید اینترنتی رو دارن.

مشخصاتش اینه:
    CPU: P9600, 2.6 Ghz, 1066, 6MB Cache
    Ram: 4GB DDR3 1066
    GPU: Nvidia GeForce 9500M-GE Hybrid SLI
    Screen: 13" 1280x800
    Hard Drive: 500GB 7200rpm

به طور کلی ازش راضیم. با این قیمت نمیشه لپ تاپ 13 اینچی با این مشخصات پیدا کرد. اگه میخواستم یه چیز دیگه بگیرم Lenovo میگرفتم. چون رم ddr3 و خرکار بودن و سبک بودن و پروسسور قوی برام خیلی مهمه.
    طراحیش خیلی قشنگه و خیلی جمع و جوره. پروسسورش هم خیلی قویه و شاید حتی بشه با q6600 مقایسه ش کرد. من یکی از معیارهام برای انتخاب لپ تاپ گرافیک قوی بود. چون کار گرافیکی هم قراره باهاش بکنم. ولی بعد از این که خریدمش فهمیدم هیچ کدوم از لپ تاپ ها گرافیکشون خیلی قوی نیست. یه همچین لپ تاپی برای کسی که دائم با خودش این ور اون ور میبرتش و در عین حال به سرعت بالا هم نیاز داره خیلی مناسبه. یکی از مزیت هاش هم کارت صدای قوی creative هست که کیفیت صداش خیلی بالاست. میکروفونش هم خیلی قویه و حتی صدای نفس کشیدنتون رو هم نشون میده. به جای finger print هم تشخیص چهره با استفاده از webcam داره و میشه تنظیمش کرد که هر وقت از پای لپ تاپ پا شدین اتوماتیک log off شه و وقتی اومدین دوباره بیاد تو. دکمه های بالاش (play, volume, eject, wireless,...) لمسیه و دی وی دی رام slot loading داره که دیگه چون بیرون نمیاد احتمال خراب شدنش کمتره.
    Last edited by prowler88; 06-05-2009 at 14:00.

12. 4 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •