Extensa: این سری با تمرکز بر کاربری تجاری و کاملا سبک به نوت بوک های ارزان قیمتی اشاره دارد که از لحاظ مشخصات پردازشی در سطح چندان بالائی قرار ندارند اما در عوض از امکانات ارتباطی مطلوبی بر خوردارند.
با تشکر از خودم برای جواب دادن به خودم
![]()
Extensa: این سری با تمرکز بر کاربری تجاری و کاملا سبک به نوت بوک های ارزان قیمتی اشاره دارد که از لحاظ مشخصات پردازشی در سطح چندان بالائی قرار ندارند اما در عوض از امکانات ارتباطی مطلوبی بر خوردارند.
با تشکر از خودم برای جواب دادن به خودم
![]()
لپ تاپی یگر از acer 5742G
مشخصات:
قیمت : 890 تومن با کانفینگ بالا قیمت ها : تهران_مجتمع پایتخت
Last edited by roteal2007; 03-11-2010 at 18:32.
یکی از فرقهای 5742 با 5741 گرافیکش که قویتره ایا فرق دیگری هم داره من میخوام 5741 بگیرم لطفا تفاوت این دو مدل رو بگید ببینم اگه ارزش داره به جای 41 ، 42 بگیرم
خب برادر اینم کم چیزی یست.
به نظر من 5742 بردار چون هرچی باشه آپدیت شده ازمدل 5741 هست و همچنین رنگشم خوشگلتره (مشکی)
البته تفاوت در CPU هم هست که مال 5742 تا 3.06GH بوست میشه که ر 5741 این مقار کمتره 2.53
سلام دوستان
میخوام acer 4741 corei5 بگیرم هر جا از نمایندگی های سازگار زنگ زدم میگن نداریم.فقط یکی داشت که اونم تو پایتخت بود میداد 950.به نظرتون این نمایشگاه الکامپ که 17 آبان شروع میشه میتونم با قیمت خوب پیدا کنم ؟
راستی هر جا پرسیدم یا 5741 نداشتن یا 5742 ارزونتر از 5741 بود.یکی شون گفت چون 5741 دیگه وارد نمیشه گرونتره.عجیب نیست ؟ مدل جدید از قدیم ارزونتره
متاسفانه به دليل سودجويي فروشندست وگرنه cpu+vga اين مدل بالاتره.
پارس سگال که داشت تا هفته پيش.
آدرسشم بگیر یه سر بزن اگه همین مدل رو خواستیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5742g سی پی یوش 460 هست سازگار اشتباه زده تو بازار که فقط 460 هست
بلوتوثش هم اترود هست که سازگار اونم اشتباه زده
به خاطر سی پی و گرافیک قوی و اینکه.6 15 اینچه مصرفش بالاست و 3 ساعت باتریش کار میکنه(واسه همین هم یه اسپکرشو کم کردن و مونو هست این مدل)که تو سایت سازگار به این مورد اشاره نشده
البته سازگار اینو هم ذکر نکرده که به خاطر همین نیاز به شارژ بیشتر شارژر 90 واتی داره که تو بازار در لپ تاپ های i7 هست
با این خاصیت که در یک ساعت 90 درصد باتری شارژ میشه تکنولوزی کوییک شارژ ایسر
نزدیک یک و نیم ساعت هم فول شارژ میشه
یکی هم گفته بود تو سایت نوتالی زده مودم داره که نوتالی چرت گفته خواسته مشتری رو خر کنه![]()
Last edited by ieeeman; 01-11-2010 at 02:21.
این MBS با من رفیقه، اگه چیزی میخوای، بگو تا ازش بپرسم...
قیمتهاش هم خیلی عالیه (میشه گفت فوقالعاده هست).
نمیدونم شما چرا علاقه زیادی به تشویش اذهان عمومی داری.تا حالا بهش فکر کردی؟
تمام مشخصات در سایت صحیح هست.
شما لازمه سرچ کنی این لپ تاپ رو بعدش ببین چند تا سایت خرید آنلاین با این مشخصات رو واست میاره.
البته به لاتین.
من اکثر مدل ها رو دیدم اکثرا برد بلوتوث BRODCAM بود. در هر حال تمام درایور ها در سایتش موجوده.
والا به شخصه ندیدم تو هيچ سایتی از تعداد اسپیکرهای به کار رفته در لپ تاپ چیزی بنویسن.
شما کمپانی هم زیر سوال میبری؟ توان مصرفیرو کمپانی تعیین میکنه یا.....
اصلا شما خیلی بلدی.![]()
Last edited by roteal2007; 01-11-2010 at 19:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)