تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 82 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام ببخشيد برنامه اي كه باهاش ميشه فهميد هارد چند ساعت روشن بوده چيه براي تشخيص جديد بودن

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ببخشيد برنامه اي كه باهاش ميشه فهميد هارد چند ساعت روشن بوده چيه براي تشخيص جديد بودن
    سلام .

پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همين تاپيك را مطالعه كنيد .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال

من چون برنامه های اضافی رو حذف کردم . می خواستم بدونم الان هارد خودش در زمان های بیکاری به حالت sleep میره یا نه؟ منظورم اینه که بدون نرم افزار هم هارد در حالا دیفالت sleep رفتنش فعاله البته من اگه نرم افزارم بزنم زمانشو تغییر نیمدم . فقط خاستم بدونم بدون نرمافزار هم فعال هست یا نه؟ یعنی برای استفاده از این حالت باید نرم افزارشم نصب کرد و هم زمان همیشه در حال اجرا باشه تا بتونه هاردو اسلیپ کنه؟ بعد اگع ممکنه بگید دقیقا تو کدوم نرم افزاره این حالت اسلیپ که من فقط همونو نصب کنم .
    طبق مقدار پيش فرضي كه در برنامه WD Drive Utilities و در قسمت Sleep Timer تنظيم شده بود ، Sleep خواهد شد و اگر هم روي Never بوده كه اصلاً Sleep نخواهد شد .

با عدم نصب اين نرم افزار (و يا متصل كردن به سيستمي كه هيچ نرم افزاري نصب نشده) و يا حذف اين نرم افزار ، مقداري قبلاً تعيين شده بود تغيير نخواهد كرد .

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من جند تا هارد اکسترنال دارم که زیر میز گذاشتم . چون اکثر مواقع روشن هستن داغ میکنن. دماشون میره بالای 50C . چکار کنم اینارو خنک نگه دارم؟ خنک کننده مخصوص هارد اکسترنال هست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من جند تا هارد اکسترنال دارم که زیر میز گذاشتم . چون اکثر مواقع روشن هستن داغ میکنن. دماشون میره بالای 50C . چکار کنم اینارو خنک نگه دارم؟ خنک کننده مخصوص هارد اکسترنال هست؟
    ميتونيد از فن 8 و يا 12 سانتي كيس استفاده كنيد . براي برق رساني هم از آداپتور و يا از پاور كيس استفاده كنيد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    من هارد WD My passport دارم تو دوتا سیستم به صورت پیش فرض unlock هست. رمزشو دوبار تو یکی از سیستم ها زدم تا کلا رمز رو از روش بر دارم هر دو بار گفت اشتباهه( تقریبا مطمئنم رمز رو درست زدم رمز عددیه فقط) حالا دیگه نمیزاره دوباره امتحان کنم میگه پسورد رو عوض کن (البته هنوز دسترسی به اطلاعات دارم) سیستممو ری استارت کردم اما هی میگه رمز رو عوض کن نمیذاره دوباره امتحان کنم رمزشو؟ باید چیکار کنم لطفا کمک کنید....

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من هارد WD My passport دارم تو دوتا سیستم به صورت پیش فرض unlock هست. رمزشو دوبار تو یکی از سیستم ها زدم تا کلا رمز رو از روش بر دارم هر دو بار گفت اشتباهه( تقریبا مطمئنم رمز رو درست زدم رمز عددیه فقط) حالا دیگه نمیزاره دوباره امتحان کنم میگه پسورد رو عوض کن (البته هنوز دسترسی به اطلاعات دارم) سیستممو ری استارت کردم اما هی میگه رمز رو عوض کن نمیذاره دوباره امتحان کنم رمزشو؟ باید چیکار کنم لطفا کمک کنید....
    سلام .

احتمالاً رمز را درست وارد نمیکنید که دچار چنین مشکلی شدید . با اینحال اگر میخواهید مجدداً پسورد را امتحان کنید ، میتونید هارد اکسترنال را به سیستمی که قبلاً چک باکس ...Enable auto unlock for user تیک نخورده بود متصل کنید . تا چندبار وارد کردن پسورد اشتباه ، پیغام فرمت شدن هارد اکسترنال ظاهر خواهد شد که میتوانید کنسل کنید و مجدداً امتحان کنید.

اگر هم پسورد صحیح را پیدا نمیکنید روی سیستمی که قبلاً چک باکس ...Enable auto unlock for user را زده بودید ، اطلاعات مهم را روی هارد دیسک دیگر کپی و سپس روی سیستمی که بطور پیشفرض unlock نیست چندبار پسورد اشتباه وارد کنید تا پیغام فرمت شدن هارد دیسک ظاهر شود و آنرا تائید کنید تا unlock و بدون پسورد شود .

در آغاز فعالیت gg123456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام

دوستان 1-2 تا سوال داشتم

اول اینکه تو قسمتایی که برخی از دوستان در مورد ظرفیت هاردشون گفته بودن مثلابعضی ها گفته بودن هاردشون 1ترابایته منتهی 931GB ظرفیت داره

ولی برای من یه هارد Hitachi 1TB 7200RPMهست که ظرفیتش رو 984GB نشون میده حالا با توجه به صحبتای دوستان تو صفحات قبل این چطوریه که بعضی هاردا اینطوری هستن

بعد یه سوال دیگه من یه هارد 320GB اکسترنال دارم وقتی به pc متصلش میکنم چراغش روشن میشه و شروع به کار کردن میکنه زمانیکه میخوام هارد رو قطع کنم از قسمت usb که نرم افزاری قطع میکنم تا icon هارد بره بعد از مدتی که چراغ هارد خاموش میشه اونوقت اتصال کابل usb رو از پشت سیستم جدا میکنم منتهی این عمل رو وقتی رو

لپ تاپم انجام میدم سیستم usb رو به صورت نرم افزاری قطع کردم icon هاردمم حذف شده منتهی چراغ هاردم روشنه و هرچی منتظر میمونم خاموش نمیشه حالا نمیدونم وقتی من اتصال کابل رو قطع کنم به هارد صدمه میزنه یا اینکه چراغش روشن باشه مشکلی نداره وقتی قطعش کنم مدل هاردمم seagate 320GB free agentago هست .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

من یه هارد 320GB اکسترنال دارم وقتی به pc متصلش میکنم چراغش روشن میشه و شروع به کار کردن میکنه زمانیکه میخوام هارد رو قطع کنم از قسمت usb که نرم افزاری قطع میکنم تا icon هارد بره بعد از مدتی که چراغ هارد خاموش میشه اونوقت اتصال کابل usb رو از پشت سیستم جدا میکنم منتهی این عمل رو وقتی رو لپ تاپم انجام میدم سیستم usb رو به صورت نرم افزاری قطع کردم icon هاردمم حذف شده منتهی چراغ هاردم روشنه و هرچی منتظر میمونم خاموش نمیشه حالا نمیدونم وقتی من اتصال کابل رو قطع کنم به هارد صدمه میزنه یا اینکه چراغش روشن باشه مشکلی نداره وقتی قطعش کنم مدل هاردمم seagate 320GB free agentago هست .
    در Win Vista/7/8 پس از Safely remove کردن ، هارد اکسترنال پرتابل ، بطور اتوماتیک Power Off نمیشوند . ولی میتونید طبق روش گفته شده در لینک زیر و با تغییر دادن رجیستری ویندوز مشکل را برطرف کنید (روش Global Setting را انجام دهيد) .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اول اینکه تو قسمتایی که برخی از دوستان در مورد ظرفیت هاردشون گفته بودن مثلابعضی ها گفته بودن هاردشون 1ترابایته منتهی 931GB ظرفیت داره ولی برای من یه هارد Hitachi 1TB 7200RPMهست که ظرفیتش رو 984GB نشون میده حالا با توجه به صحبتای دوستان تو صفحات قبل این چطوریه که بعضی هاردا اینطوری هستن
    هارد دیسک مورد نظر یا واقعاً کمی بیشتر از 1TB حجم دارد و یا اینکه Firmware آن مشکلی دارد که حجم را بدرستی اعلام نمیکند .

در آغاز فعالیت gg123456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دستتون درد نکنه مشکل حل شد

خیر از جونیتون ببینید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •