سلام ببخشيد برنامه اي كه باهاش ميشه فهميد هارد چند ساعت روشن بوده چيه براي تشخيص جديد بودن
سلام ببخشيد برنامه اي كه باهاش ميشه فهميد هارد چند ساعت روشن بوده چيه براي تشخيص جديد بودن
سلام .
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همين تاپيك را مطالعه كنيد .
طبق مقدار پيش فرضي كه در برنامه WD Drive Utilities و در قسمت Sleep Timer تنظيم شده بود ، Sleep خواهد شد و اگر هم روي Never بوده كه اصلاً Sleep نخواهد شد .
با عدم نصب اين نرم افزار (و يا متصل كردن به سيستمي كه هيچ نرم افزاري نصب نشده) و يا حذف اين نرم افزار ، مقداري قبلاً تعيين شده بود تغيير نخواهد كرد .
من جند تا هارد اکسترنال دارم که زیر میز گذاشتم . چون اکثر مواقع روشن هستن داغ میکنن. دماشون میره بالای 50C . چکار کنم اینارو خنک نگه دارم؟ خنک کننده مخصوص هارد اکسترنال هست؟
ميتونيد از فن 8 و يا 12 سانتي كيس استفاده كنيد . براي برق رساني هم از آداپتور و يا از پاور كيس استفاده كنيد .
سلام
من هارد WD My passport دارم تو دوتا سیستم به صورت پیش فرض unlock هست. رمزشو دوبار تو یکی از سیستم ها زدم تا کلا رمز رو از روش بر دارم هر دو بار گفت اشتباهه( تقریبا مطمئنم رمز رو درست زدم رمز عددیه فقط) حالا دیگه نمیزاره دوباره امتحان کنم میگه پسورد رو عوض کن (البته هنوز دسترسی به اطلاعات دارم) سیستممو ری استارت کردم اما هی میگه رمز رو عوض کن نمیذاره دوباره امتحان کنم رمزشو؟ باید چیکار کنم لطفا کمک کنید....
سلام .
احتمالاً رمز را درست وارد نمیکنید که دچار چنین مشکلی شدید . با اینحال اگر میخواهید مجدداً پسورد را امتحان کنید ، میتونید هارد اکسترنال را به سیستمی که قبلاً چک باکس ...Enable auto unlock for user تیک نخورده بود متصل کنید . تا چندبار وارد کردن پسورد اشتباه ، پیغام فرمت شدن هارد اکسترنال ظاهر خواهد شد که میتوانید کنسل کنید و مجدداً امتحان کنید.
اگر هم پسورد صحیح را پیدا نمیکنید روی سیستمی که قبلاً چک باکس ...Enable auto unlock for user را زده بودید ، اطلاعات مهم را روی هارد دیسک دیگر کپی و سپس روی سیستمی که بطور پیشفرض unlock نیست چندبار پسورد اشتباه وارد کنید تا پیغام فرمت شدن هارد دیسک ظاهر شود و آنرا تائید کنید تا unlock و بدون پسورد شود .
سلام
دوستان 1-2 تا سوال داشتم
اول اینکه تو قسمتایی که برخی از دوستان در مورد ظرفیت هاردشون گفته بودن مثلابعضی ها گفته بودن هاردشون 1ترابایته منتهی 931GB ظرفیت داره
ولی برای من یه هارد Hitachi 1TB 7200RPMهست که ظرفیتش رو 984GB نشون میده حالا با توجه به صحبتای دوستان تو صفحات قبل این چطوریه که بعضی هاردا اینطوری هستن
بعد یه سوال دیگه من یه هارد 320GB اکسترنال دارم وقتی به pc متصلش میکنم چراغش روشن میشه و شروع به کار کردن میکنه زمانیکه میخوام هارد رو قطع کنم از قسمت usb که نرم افزاری قطع میکنم تا icon هارد بره بعد از مدتی که چراغ هارد خاموش میشه اونوقت اتصال کابل usb رو از پشت سیستم جدا میکنم منتهی این عمل رو وقتی رو
لپ تاپم انجام میدم سیستم usb رو به صورت نرم افزاری قطع کردم icon هاردمم حذف شده منتهی چراغ هاردم روشنه و هرچی منتظر میمونم خاموش نمیشه حالا نمیدونم وقتی من اتصال کابل رو قطع کنم به هارد صدمه میزنه یا اینکه چراغش روشن باشه مشکلی نداره وقتی قطعش کنم مدل هاردمم seagate 320GB free agentago هست .
سلام .
در Win Vista/7/8 پس از Safely remove کردن ، هارد اکسترنال پرتابل ، بطور اتوماتیک Power Off نمیشوند . ولی میتونید طبق روش گفته شده در لینک زیر و با تغییر دادن رجیستری ویندوز مشکل را برطرف کنید (روش Global Setting را انجام دهيد) .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد دیسک مورد نظر یا واقعاً کمی بیشتر از 1TB حجم دارد و یا اینکه Firmware آن مشکلی دارد که حجم را بدرستی اعلام نمیکند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)