فریمور انگلیسی چی جا های دیگه دارناقا داریوش اگه میشه با ویوتی یک عکس بگیر و بگذار به این عکس خیلی نیاز دارم نگو برم تو جی اس ام ارنا چون اونجا رفتم با گوشی خودت بگیری خیلی ممنون میشم
![]()
فریمور انگلیسی چی جا های دیگه دارناقا داریوش اگه میشه با ویوتی یک عکس بگیر و بگذار به این عکس خیلی نیاز دارم نگو برم تو جی اس ام ارنا چون اونجا رفتم با گوشی خودت بگیری خیلی ممنون میشم
![]()
گوشی من نوکیا 3250 هست! ویوتی ندارم![]()
سلام دوست من بهp30world خوش اومدی، گوشی نو مبارک ، من هم 2 ماهه که viewtyگرفتم ولی هنوز همون تم های اول خودش رو استفاده میکنم . همون طور که گفتی نصب تم بر روی این گوشی ها مشکله و نیاز به توضیح دقیق داره (ولی کجاست یه مسلمون که توضیح بده)
راستی الان قیمت چنده؟![]()
Last edited by a m i rh o s e i n; 01-08-2009 at 19:06.
بابا اطلاعاتت از بس زیاده من گفتم ویوتی داری
اقا امیرحسین اگه زحمتی نیست شما با ویوتی خودت یک عکس بگیر بگذار من ببینمخیلی ممنون
مگه خودت ویوتی نداری گلم ؟!![]()
سلامنوشته شده توسط a m i rh o s e i n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گوشيمو 231000 تومان خريدم
سلام , چرا بابا دارم ولی وقتی میرم gsmarena عکس های گرفته شده با ویوتی رو میبینم هر کاری میکنم در اون حد نمیشههمش فکر میکنم دوربینم خرابه
![]()
باسلام و تشكر از مديران سايت لطفا اگر امكانش هست راه نصب تم را به صورت كاملا فارسي در اختيار كساني كه اين مشكل را دارند قرار دهند با تشكر![]()
به سلامتی
خب معلومه که در اون حد نمیشه،اونها صد تا عامل رو در نظر میگیرن تا کیفیت عکس بالا بره(از این فکرها نکن دوربینت خراب نیست) اگه تونستم یه عکس میگیرم برات آپ میکنم![]()
با سلام به همگی
بالاخره ما برگشتیم
هر چند بود یا نبود من چیزی رو حل نمیکه
ولی برگشتم ....
--------------------------------------------
بیستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)