salam.mikhastam beporsam bishtare in dounloda ro ke mikham begiram in eroro mide(add microsoft point)ino chi karesh konam
salam.mikhastam beporsam bishtare in dounloda ro ke mikham begiram in eroro mide(add microsoft point)ino chi karesh konam
من با idm دانلود كردم زده complete ، شما چطور ميگي دانلود نشده ... فايل دانلود مشكل داره .![]()
لطفا فارسی تایپ کنید
یعنی باید پول بدی و بری از بازار کارت LIVE POINT بخری و تا اونجا که اطلاع دارم کمترینش 15 تومنه
یعنی پولیه مجانی نیست
Last edited by hatamir66; 04-06-2010 at 23:15.
دوست عزیز به شاید کامل دانلود شده باشه ولی فایل ناقص هست یعنی امکانش هست که وسط دانود یه مشکلی پیش اومدهمن با idm دانلود كردم زده complete ، شما چطور ميگي دانلود نشده ... فايل دانلود مشكل داره .![]()
واسه شما ها كنسولتون اپديت شد؟
Last edited by Jeff hardy M; 06-06-2010 at 05:07.
متوجه منظورتون نشدموايه شما ها كنسولتون اديت شد؟![]()
من تا حالا بالاي 100 بار با IDM دانلود كردم، اگه در حين دانلود زياد باهاش ور بري احتمال داره مشكل براي فايلت پيش بياد، من خودم 2 بار اين فايل رو دانلود كردم و به راحتي extract شد، فايلش مشكلي نداره، احتمالا IDM قاطي كرده، اگه مي توني يه بار ديگه دانلودش كن.
به نظرم با خود fire fox یه تست بزنید جواب میده ایشالا...
سلام
به نظر شما یه هارد 60 گیگ دسته دوم بگیرم بهتره یا دو تا فلش 16 گیگ؟سرعت اجرای بازی در هر دو تاش یکسان هست؟
سلام
به نظر شما یه هارد 60 گیگ دسته دوم بگیرم بهتره یا دو تا فلش 16 گیگ؟سرعت اجرای بازی در هر دو تاش یکسان هست؟
سلام.
حتما یه هارد ۶۰ بگیرید بهتر هست. هارد هم سرعتش هم عمرش بیشتر از فلش هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)