تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 170 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

سلام به همگی..... تو رو خدا یکی یه جواب قطعی بده به من که بفهمم Viva بهتره یا Overlord؟
    من 300 تومن پول دارم. واسه همینم نرفتم سراغ Giant یا چیزای دیگه...
    اگه بهم بگید کدومشون از لحظ بدنه بهترند ممنون میشم. لوازمش رو هم احتمالا Deoure جکع میکنم. ممنون!
    سلام چطوری دوست عزیز.
    اول از همه این که این دوچرخه هایی که نام بردید هیچ کدام مارک اصلی نیست. این اسم ها فقط یک برچسب هستش. از لحاظ بدنه هم با هم فرقی ندارند. شما از هر کدام که بیشتر خوشت اومد همون رو انتخاب کن. موفق باشی

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

به شما اورلرد توصیه میشه اور لرد یه شرکت چینی هست که محصولات بسیار محکم و مقاومی تولید میکنه وبنده از المینیوم ساخته شده
    ویوا هم چرخ خوبیه ولی نسبت به به قد و وزنتون مدل انتخاب کنید
    هر دو برند برندای معروف و خوبی هستن تو این رنج قیمت

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام.
    دوستان من قبلن قرار بود دوچرخه بگیرم که از دوستان راهنمایی هم خاستم ولی نشد که بگیرم ولی این سری حتمن قصد خرید دارم.
    یه چرخ میخام که تو مایه های 300 هزار تومان باشه حالا یکم بالا پایین اشکال نداره.
    هدف های اصلیم از خرید چرخ عبارتند از چرخ سواری در سطح شهر و یه مسابقه با دوستان در سطح شهر همچنین برای ورزش و گاهی هم برای کوهستان و جنگل....در کل یه چرخ که برای کار های مختلف مناسب باشه.
    حالا رفتم مغازه برای خرید چرخ با وجود این همه تنوع چه جور چرخی و با چه مارکی بخرم؟
    لطفن هر چه زود تر و کامل راهنمایی کنید.
    ممنون.
    دوستان برای خرید رفتم مغازه داره گفت یکم تا پنجم ابان دوچرخه های جدید میان منم صبر کردم حالا لطفن یه توضیح مختصری برای خرید دوچرخه به من بدین.
    راستی به غیر از چیزایی که در پست بالا گفتم اینم بگم که من اکثر مواقع صبح میخام با دوچرخه برم یه جایی با چند نفر ورزش کنیم منظورم دوچرخه سواری کنیم که یه نوع ورزش به حساب میاد....
    لطفن یه توضیح مختصر در کنار معرفیه یه دوچرخه ی خوب برای من بزارین.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

انتخاب دوچرخه جهت خرید

جهت انتخاب دوچرخه باید ابتدا رشته مورد علاقه خود را پیدا کنید . اگر اولین تجربه دوچرخه کوهستان را می خواهید داشته باشید پس لازم نیست در همان ابتدا دوچرخه گران قیمت بخرید

در اینجا ما دوچرخه های مرتبط با دوچرخه سواری کوهستان می پردازیم . عده زیادی از مردم دوچرخه های کوهستان را به سبب استحکام بیشتر نسبت به سایر دوچرخه ها انتخاب می کنند و در مسیرهای غیر کوهستانی استفاده می کنند . این کار سبب صرف انژی زیاد و بیهوده می گردد و کارائی و لذت استفاده از دوچرخه را در فرد کم می کند . به طور مثال اگر فردی قصد استفاده از دوچرخه در مسیرهای فقط آسفالت دارد باید دوچرخه جاده یا کورسی بگیرد شاید استحکام پائین آن چرخها در مواجه با چالها و شکاف آسفالت او را از این چرخها گریزان کند .
    مدلهای از دوچرخها مشهور به هایبیرید جهت استفاده چند منظوره طراحی گشته که لاستیک آنها ما بین کورسی و کوهستان و می توان در جاده های خاکی البته جادهای خاکی صاف و آسفالت از آنها استفاده کرد و یا مدلهای توریستی که دارای کیف در جلو وعقب چرخ می باشد .
    از طرفی زیاد بودن کمک فنر در جاهای مختلف دوچرخه نشان از نرمی و بهتر بودن چرخ ندارد بلکه در مواردی سبب گرفتن انرژی فرد می شود به طور مثال دوچرخه که در وسط کمک فنر دارد مناسب مسیرهای سراشیبی بوده و در سربالائی انرژی فرد را گرفته . بنابرین با انتخاب مدل مناسب انرژی شما بیهوده به هدر نمی رود .
    دوچرخه کوهستان تنها وسیله نقلیه است که با آن می توان به عمق مناطق بکر طبیعی نفوذ است و از مناظر آن لذت برد بدون هیچ آلودگی زیست محیطی .
    رشته های رایج در دوچرخه کوهستان (MTB) شامل کراس کانتری (CROSCONTRY ) یا سربالای و دان هیل (DOWNHILE ) یا سراشیبی می باشد .
    دوچرخه های کراس کانتری عمدتا" باید سبک بوده و دارای کمک فنر در جلو باشند البته کمک فنر در عقب اگر قابل قفل شدن باشد و وزن چرخ را نیز زیاد نکند بهتر می باشد چرا که بعد از هر سربالائی ؛ سرپایئنی نیز هست . منتها با توجه به وقت وزمانی که در طی کردن سربالئی طی می کنیم خیلی ها ترجیح می دهند دوچرخه کراس کانتری خوب داشته باشند .
    دوچرخه های دان هیل به سبب اینکه کنترلش از دست فرد در سرپاینی زود خارج نشود باید سنگین بوده دارای استحکام زیاد در اثر برخود با موانع طبیعی را داشته و ترمزهای قوی مانند دیسک را دارا باشد . با توجه به جنبه استحکام و ایمنی این گونه چرخها لازم است که از بهترین لوازم و تنه استفاده کرد و دوچرخه های که شبیه بوده ولی استحکام لازمه ندارد به مانند دوچرخه های چینی یه سبب خطراتی که می تواند برای جان ما داشته باشد استفاده نکرد .
    البته این رشته نیاز به ابزار و پوشاک خاص خود دارد و فرد باید در درجه بالا مهارت تجربی باشد و از همه بالاتر جسارت این کار را داشته باشد ، چه بسا افرادی هستند که توانائی تهیه امکانات خوب را دارند ولی جسارت لازم را ندارند . در ضمن برای شروع پیشنهاد می شود با دوچرخه های کراس کانتری استفاده کرد و به تدریج وارد این رشته شوید.
    دوچرخه های دو منظوره (freeride ) برای استفاده در همه حالتها طراحی شده ولی کارائی خاص دوچرخه های کراس کانتری و دان هیل را ندارد به طوری که در سربالای سرعت دوچرخه کراس کانتری را ندارد و در سرپاینی به راحتی و اطمینان دان هیل نیست .
    در کل مناسب تورهای چند روزه مناطق کوهستانی می باشد چرا که با همه گونه مسیر مواجهیم .

خرید دوچرخه
    اگر اولین تجربه دوچرخه کوهستان را می خواهید داشته باشید پس لازم نیست در همان ابتدا دوچرخه گران قیمت بخرید ( قیمت دوچرخه مناسب از یکصد هزار تومان شروع شده و گاه به ده میلیون تومان هم می رسد )
    مهمترین قسمت یک دوچرخه تنه آن می باشد که باید محکم بوده و در طراحی فنی آن به صورتی باشد که انرژی دوچرخه سوار را هدر ندهد . بنابرین توصیه می شود از مدلهای سازندگان معتبر داخلی یا شرکتهای وارد کننده معتبر با خدمات پس از فروش خرید کنید .
    دوچرخه های متفرقه که اکثر آنها چینی می باشند ظاهری فریبنده دارد ولی در عمل قابل قیاس با دیگر دوچرخه ها نیستند . تنه ها می توانند از جنس کرومولی (آهنی) باشد یا آلومینیومی یا کربن که تنه آلومینیومی رایجتر است . تقویت نقاط حساس جوش شده نیز مهم می باشد .
    بعد از تنه ؛ اجزای دوچرخه می تواند قیمتهای مختلف داشته باشد که سازندگان با توجه به قیمت دوچرخه آنها را کنار هم می گذارند . به طور مثال اگر خودرو چرخی از نوع مرغوب بوده باید زنجیر و طبق قامه و شانجمان نیز از همان مدل باشد در غیر این صورت سبب استهلاک یکدیگر می شوند یا از فرمان ولوله زین محکم وسبک استفاده کند.
    هر چه رده لوازم بالا می رود سبب بیشتر شدن استحکام و کم شدن وزن و بالا رفتن کارائی آن می شود .در ضمن طوقه های دو جداره آلومینیومی مرغوب بوده و بسته به کم شدن پره و پولکی بودن آنها قیمتش بالا می رود. در مورد کمک فنر سازنده معتبر و سبکی و درجه بازی کمک سبب بالا رفتن قیمت می شودو در مورد لاستیک هم سازنده و سیمی یا نخی بودن و استحکام و سبکی تعیین کننده قیمت است .
    زین دوچرخه اگر ژله باشد در مسافتهای طولانی از خسته شدن فرد جلوگیری می کند البته می توان از آنجا که عمده دوچرخه های مرغوب از لوازم شیمانو استفاده می کنند دانستن رده این لوازم در تعیین قیمت دوچرخه می تواند به ما کمک کند . لوازم رده پایئن این شرکت در سنگاپور یا مالزی تولید شده در نتیجه قیمت پائین و لوازم رده بالا که دارای تکنولوژی بالا بوده و در ژاپن تولید می شود دارای قیمت بالا و به مراتب کاراتر نسبت به لوازم رده پائین می باشد .
    در ظاهر ممکن است به نظر برسد که به یک شکل می باشند ولی در استفاده از آنها و عمر بالا یشان می توان متوجه تفاوت آنها شد منتها برای شروع به تدریج بالا بیائید چه بسا افرادی با تمرین خوب و اصولی بهتر از افرادی عمل می کنند که دوچرخه گران قیمت و لوازم رده بالا دارند .
    قیمت دوچرخه در مقام مقایسه در مقیاس کوچک مثل یک اتومبیل می ماند که تا حداقل قیمتی راحتی یک سواری را ندارد(پپیکان) واز آن به بعد تا حد قیمتی می توان تمام امکانات لازمه را داشته باشد(پژو- پراید) واز آن به بعد لوکس به حساب آمده(زانتیا) و امکاناتش فرقی چندانی با مدلهای متوسط ندارد ولی راحتی و کلاس بیشتر برای مصرف کننده در نظر گرفته شده است.
    دوستان برای خرید رفتم مغازه داره گفت یکم تا پنجم ابان دوچرخه های جدید میان منم صبر کردم حالا لطفن یه توضیح مختصری برای خرید دوچرخه به من بدین.
    راستی به غیر از چیزایی که در پست بالا گفتم اینم بگم که من اکثر مواقع صبح میخام با دوچرخه برم یه جایی با چند نفر ورزش کنیم منظورم دوچرخه سواری کنیم که یه نوع ورزش به حساب میاد....
    لطفن یه توضیح مختصر در کنار معرفیه یه دوچرخه ی خوب برای من بزارین.
    ممنون
    سلام دوست عزیز فکر می کنم بتونی با این راهنمایی بشی.

5. این کاربر از davidjoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام دوست عزیز فکر می کنم بتونی با این راهنمایی بشی.
    با این توضیحات به این نتیجه رسیدم که دوچرخه ی مورد نظر کمک وسط نداشته باشه بهتره.......
    حالا اگه میشه چند تا مارک خوب هم برام معرفی کنید.
    ممنون

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

با این توضیحات به این نتیجه رسیدم که دوچرخه ی مورد نظر کمک وسط نداشته باشه بهتره.......
    حالا اگه میشه چند تا مارک خوب هم برام معرفی کنید.
    ممنون
    نه این اصطاح که شما به کار میبری که چرخ کمک وسط مناسب نیست درست نیست شما باید نسبت به کارایی که میخوای انجام بدی دوچرخه رو انتخاب کنید چرخ های کمک وسط دار به فری راید معروف هستند که یه دوچرخه مابین دانهیل و کراس کانتری هست
    تو ایران برندایی که میتونید پیدا کنید و معتبر هستند جاینت و مریدا و ژیتان هستند که مدل ها و رنجهای مختلفی دارند که شما میتونید با بودجتون انتخواب کنید
    تو خارج از کشور هم اگه دسترسی دارید میتونید ایرون هورس و اوربا و اسکات و مانگوز و ....
    خریداری کنید

8. 2 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

[QUOTE=cao-cao;4326747]نه این اصطاح که شما به کار میبری که چرخ کمک وسط مناسب نیست درست نیست شما باید نسبت به کارایی که میخوای انجام بدی دوچرخه رو انتخاب کنید

دقیقا با شما موافقم.

ولی باز هم من یه نظر شخصی می دهم و می گویم که دوچرخه بدون کمک وسط برای عبور و مرور در شهر بهتر است.

10. این کاربر از davidjoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض معرفي برترين هاي دوچرخه سواري در رشته كراس كانتري

برترين هاي سومين مرحله از رقابت هاي دوچرخه سواري ليگ برتر باشگاه هاي كشور در بخش كراس كانتري مشخص شدند.به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، اين مرحله كه در دو بخش بزرگسالان و جوانان برگزار شد، در مجموع دو بخش 33ركابزن (22بزرگسال و 11جوان) در قالب 7 تيم باهم به رقابت پرداختند.در مجموع اين رقابت ها در رده سني بزرگسالان فراز شكري از تيم كراس چرخ تهران اول شد و مهدي عباس زاده و پرويز مرداني ركابزنان تيم پتروشيمي تبريز به ترتيب دوم و سوم شدند.همچنين در رده سني جوانان اين دوره از رقابت ها صابر سلطاني و علي اشك بوس هر دو از تيم پتروشيمي تبريز و علي رضاپور از تيم ايران استاراسپرت تهران به ترتيب اول تا سوم شدند.ركابزنان در رده سني جوانان به مسافت 25 كيلومتر و بزرگسالان نيز 40 كيلومتر در جنگل هاي نهارخوران با هم به رقابت پرداختند.

12. 2 کاربر از davidjoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض بهره‌برداري از طولاني‌ترين پيست دوچرخه‌سواري در تبري

به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، شهردار تبريز صبح امروز در مراسم افتتاح طرح‌هاي عمراني شهرداري منطقه يك ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهيدان رجايي و باهنر خدمت بي‌منت، اخلاص و صداقت در عمل را ويژگي بارز ايشان دانست و بر لزوم حركت تمام مسئولان در مسير آرمان‌هاي اين دو شهيد گرانقدر انقلاب و نظام تأكيد كرد.
    عليرضا نوين در بخش ديگري از سخنان خود با اعلام اين كه در هفته دولت بالغ بر 210 ميليارد ريال طرح و پروژه عمراني خدماتي از سوي شهرداري تبريز در سطح شهر به مرحله افتتاح و بهره‌برداري خواهد رسيد، خاطر نشان كرد: اين حجم از پروژه‌هاي عمراني در راستاي توسعه و عمران شهري اجرا و به بهره‌برداري مي‌رسد و در طول سال نيز پروژه‌ها ديگري به ويژه در بخش سرمايه‌گذاري افتتاح خواهد شد.
    وي از شهرك ارم به منظور وجود بيمارستان مجهز عالي‌نسب به عنوان منطقه‌اي ويژه براي شهر تبريز و شمال غرب كشور ياد كرد و اظهار داشت: اين منطقه به منظور مراجعه هموطنان استان‌هاي همجوار و جذب توريسم درماني نيازمند توجه و توسعه همه جانبه بوده و طي سال‌هاي گذشته سرمايه‌گذاري‌هاي خوبي در بخش زيرساخت‌هاي توسعه اين منطقه صورت گرفته است.
    شهردار تبريز همچنين با اعلام اينكه شهرداري به توسعه زيرساخت‌هاي رفاهي تفريحي مناطق محروم توجه ويژه‌اي دارد، افزود: از مجموع 30 زمين ورزشي در دست احداث چهار زمين در اين منطقه قرار گرفته است كه پس از احداث و تكميل در اختيار مردم قرار خواهد گرفت.
    نوين از جذب سرمايه‌گذاري براي احداث پارك شادي كودكان و رستوران بزرگ با تالارهاي مجلل و چند پروژه سرمايه‌گذاري ديگر در منطقه ارم خبر داد و ابراز اميدواري كرد با اجراي اين پروژه‌ها نيز زمينه توسعه بيش از پيش منطقه فراهم شود.
    شهردار منطقه يك تبريز در مراسم بهره‌برداري از اين پروژه‌ها طي سخناني تلاش براي توسعه و پيشرفت زيربنايي مناطق محروم را از اولويت‌هاي كاري اين منطقه برشمرد و با اشاره به اهم پروژه‌هاي آماده بهره‌برداري اين منطقه خاطر نشان كرد: احداث طولاني‌ترين و بزرگ‌ترين جاده سلامت شامل پيست دوچرخه‌سواري به طول دو كيلومتر، مسير پياده‌روي، ست‌هاي مدرن ورزشي، زمين‌هاي بازي فوتبال، بوستان ضلع غربي پارك جنگلي با مجموع 9 ميليارد ريال اعتبار، احداث خيابان و اجراي كانال و لوله‌گذاري منطقه 9 ارم با چهار ميليارد و 500 ميليون ريال اعتبار، لوله‌گذاري حد فاصل بازارچه سيلاب تا ششگلان براي هدايت آب‌هاي سطحي به طول 1000 متر و 7 ميليارد و 500 ميليون ريال اعتبار، پياده‌رو سازي از اول عباسي تا چهارراه عباسي با 3 ميليارد و 500 ميليون ريال و احداث ديوار حايل خروجي ارم و رو به روي پارك ارم به طول 400 متر با مبلغ يك ميليارد و 500 ميليون ريال از جمله پروژه‌هاي آماده افتتاح شهرداري منطقه يك به شمار مي‌روند كه در مجموع براي اجرا و تكميل آنها 26 ميليارد ريال اعتبار هزينه شده است.
    محمد قربانيان در ادامه تكميل سالن چند منظوره ورزشي، ايستگاه آتش‌نشاني، توسعه پارك ارم، تكميل و توسعه پيست دوچرخه‌سواري، تكميل زيرگذر ارم، احداث بازارچه محلي و ده‌ها پروژه خدماتي عمراني ديگر را از برنامه‌ها و طرح‌هاي آتي شهرداري منطقه يك اعلام كرد.
    پيش از سخنان شهردار تبريز، عابدزاده عضو شوراي اسلامي شهر نيز طي سخناني ضمن تقدير از تلاش‌هاي مجموعه مديران و پرسنل شهرداري در ارائه خدمات عمراني، رفاهي و تفريحي به مناطق محروم، اتمام پيست دوچرخه‌سواري، توسعه زمين‌هاي ورزشي، افزايش و توسعه پارك‌ها و بوستان‌هاي محلي، اتصال پارك رضوان به عون بن علي و رفع مشكل آب خام فضاي سبز شهرك ارم از سوي شهرداري تبريز را خواستار شد.

14. 2 کاربر از davidjoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام . دوستان من میخوام دوچرخه بگیرم فوری هم هست میخوام ببینم با قد 178 یا 179 و وزن 85 چه سایز تنه ای سفارش بدم که استاندارد باشه فقط اگه میشه سریع تر.
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •