سلام چطوری دوست عزیز.
اول از همه این که این دوچرخه هایی که نام بردید هیچ کدام مارک اصلی نیست. این اسم ها فقط یک برچسب هستش. از لحاظ بدنه هم با هم فرقی ندارند. شما از هر کدام که بیشتر خوشت اومد همون رو انتخاب کن. موفق باشی![]()
سلام چطوری دوست عزیز.
اول از همه این که این دوچرخه هایی که نام بردید هیچ کدام مارک اصلی نیست. این اسم ها فقط یک برچسب هستش. از لحاظ بدنه هم با هم فرقی ندارند. شما از هر کدام که بیشتر خوشت اومد همون رو انتخاب کن. موفق باشی![]()
به شما اورلرد توصیه میشه اور لرد یه شرکت چینی هست که محصولات بسیار محکم و مقاومی تولید میکنه وبنده از المینیوم ساخته شده
ویوا هم چرخ خوبیه ولی نسبت به به قد و وزنتون مدل انتخاب کنید
هر دو برند برندای معروف و خوبی هستن تو این رنج قیمت
دوستان برای خرید رفتم مغازه داره گفت یکم تا پنجم ابان دوچرخه های جدید میان منم صبر کردم حالا لطفن یه توضیح مختصری برای خرید دوچرخه به من بدین.
راستی به غیر از چیزایی که در پست بالا گفتم اینم بگم که من اکثر مواقع صبح میخام با دوچرخه برم یه جایی با چند نفر ورزش کنیم منظورم دوچرخه سواری کنیم که یه نوع ورزش به حساب میاد....
لطفن یه توضیح مختصر در کنار معرفیه یه دوچرخه ی خوب برای من بزارین.
ممنون
سلام دوست عزیز فکر می کنم بتونی با این راهنمایی بشی.
با این توضیحات به این نتیجه رسیدم که دوچرخه ی مورد نظر کمک وسط نداشته باشه بهتره.......
حالا اگه میشه چند تا مارک خوب هم برام معرفی کنید.
ممنون
نه این اصطاح که شما به کار میبری که چرخ کمک وسط مناسب نیست درست نیست شما باید نسبت به کارایی که میخوای انجام بدی دوچرخه رو انتخاب کنید چرخ های کمک وسط دار به فری راید معروف هستند که یه دوچرخه مابین دانهیل و کراس کانتری هست
تو ایران برندایی که میتونید پیدا کنید و معتبر هستند جاینت و مریدا و ژیتان هستند که مدل ها و رنجهای مختلفی دارند که شما میتونید با بودجتون انتخواب کنید
تو خارج از کشور هم اگه دسترسی دارید میتونید ایرون هورس و اوربا و اسکات و مانگوز و ....
خریداری کنید
[QUOTE=cao-cao;4326747]نه این اصطاح که شما به کار میبری که چرخ کمک وسط مناسب نیست درست نیست شما باید نسبت به کارایی که میخوای انجام بدی دوچرخه رو انتخاب کنید
دقیقا با شما موافقم.
ولی باز هم من یه نظر شخصی می دهم و می گویم که دوچرخه بدون کمک وسط برای عبور و مرور در شهر بهتر است.
برترين هاي سومين مرحله از رقابت هاي دوچرخه سواري ليگ برتر باشگاه هاي كشور در بخش كراس كانتري مشخص شدند.به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، اين مرحله كه در دو بخش بزرگسالان و جوانان برگزار شد، در مجموع دو بخش 33ركابزن (22بزرگسال و 11جوان) در قالب 7 تيم باهم به رقابت پرداختند.در مجموع اين رقابت ها در رده سني بزرگسالان فراز شكري از تيم كراس چرخ تهران اول شد و مهدي عباس زاده و پرويز مرداني ركابزنان تيم پتروشيمي تبريز به ترتيب دوم و سوم شدند.همچنين در رده سني جوانان اين دوره از رقابت ها صابر سلطاني و علي اشك بوس هر دو از تيم پتروشيمي تبريز و علي رضاپور از تيم ايران استاراسپرت تهران به ترتيب اول تا سوم شدند.ركابزنان در رده سني جوانان به مسافت 25 كيلومتر و بزرگسالان نيز 40 كيلومتر در جنگل هاي نهارخوران با هم به رقابت پرداختند.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، شهردار تبريز صبح امروز در مراسم افتتاح طرحهاي عمراني شهرداري منطقه يك ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهيدان رجايي و باهنر خدمت بيمنت، اخلاص و صداقت در عمل را ويژگي بارز ايشان دانست و بر لزوم حركت تمام مسئولان در مسير آرمانهاي اين دو شهيد گرانقدر انقلاب و نظام تأكيد كرد.
عليرضا نوين در بخش ديگري از سخنان خود با اعلام اين كه در هفته دولت بالغ بر 210 ميليارد ريال طرح و پروژه عمراني خدماتي از سوي شهرداري تبريز در سطح شهر به مرحله افتتاح و بهرهبرداري خواهد رسيد، خاطر نشان كرد: اين حجم از پروژههاي عمراني در راستاي توسعه و عمران شهري اجرا و به بهرهبرداري ميرسد و در طول سال نيز پروژهها ديگري به ويژه در بخش سرمايهگذاري افتتاح خواهد شد.
وي از شهرك ارم به منظور وجود بيمارستان مجهز عالينسب به عنوان منطقهاي ويژه براي شهر تبريز و شمال غرب كشور ياد كرد و اظهار داشت: اين منطقه به منظور مراجعه هموطنان استانهاي همجوار و جذب توريسم درماني نيازمند توجه و توسعه همه جانبه بوده و طي سالهاي گذشته سرمايهگذاريهاي خوبي در بخش زيرساختهاي توسعه اين منطقه صورت گرفته است.
شهردار تبريز همچنين با اعلام اينكه شهرداري به توسعه زيرساختهاي رفاهي تفريحي مناطق محروم توجه ويژهاي دارد، افزود: از مجموع 30 زمين ورزشي در دست احداث چهار زمين در اين منطقه قرار گرفته است كه پس از احداث و تكميل در اختيار مردم قرار خواهد گرفت.
نوين از جذب سرمايهگذاري براي احداث پارك شادي كودكان و رستوران بزرگ با تالارهاي مجلل و چند پروژه سرمايهگذاري ديگر در منطقه ارم خبر داد و ابراز اميدواري كرد با اجراي اين پروژهها نيز زمينه توسعه بيش از پيش منطقه فراهم شود.
شهردار منطقه يك تبريز در مراسم بهرهبرداري از اين پروژهها طي سخناني تلاش براي توسعه و پيشرفت زيربنايي مناطق محروم را از اولويتهاي كاري اين منطقه برشمرد و با اشاره به اهم پروژههاي آماده بهرهبرداري اين منطقه خاطر نشان كرد: احداث طولانيترين و بزرگترين جاده سلامت شامل پيست دوچرخهسواري به طول دو كيلومتر، مسير پيادهروي، ستهاي مدرن ورزشي، زمينهاي بازي فوتبال، بوستان ضلع غربي پارك جنگلي با مجموع 9 ميليارد ريال اعتبار، احداث خيابان و اجراي كانال و لولهگذاري منطقه 9 ارم با چهار ميليارد و 500 ميليون ريال اعتبار، لولهگذاري حد فاصل بازارچه سيلاب تا ششگلان براي هدايت آبهاي سطحي به طول 1000 متر و 7 ميليارد و 500 ميليون ريال اعتبار، پيادهرو سازي از اول عباسي تا چهارراه عباسي با 3 ميليارد و 500 ميليون ريال و احداث ديوار حايل خروجي ارم و رو به روي پارك ارم به طول 400 متر با مبلغ يك ميليارد و 500 ميليون ريال از جمله پروژههاي آماده افتتاح شهرداري منطقه يك به شمار ميروند كه در مجموع براي اجرا و تكميل آنها 26 ميليارد ريال اعتبار هزينه شده است.
محمد قربانيان در ادامه تكميل سالن چند منظوره ورزشي، ايستگاه آتشنشاني، توسعه پارك ارم، تكميل و توسعه پيست دوچرخهسواري، تكميل زيرگذر ارم، احداث بازارچه محلي و دهها پروژه خدماتي عمراني ديگر را از برنامهها و طرحهاي آتي شهرداري منطقه يك اعلام كرد.
پيش از سخنان شهردار تبريز، عابدزاده عضو شوراي اسلامي شهر نيز طي سخناني ضمن تقدير از تلاشهاي مجموعه مديران و پرسنل شهرداري در ارائه خدمات عمراني، رفاهي و تفريحي به مناطق محروم، اتمام پيست دوچرخهسواري، توسعه زمينهاي ورزشي، افزايش و توسعه پاركها و بوستانهاي محلي، اتصال پارك رضوان به عون بن علي و رفع مشكل آب خام فضاي سبز شهرك ارم از سوي شهرداري تبريز را خواستار شد.
با سلام . دوستان من میخوام دوچرخه بگیرم فوری هم هست میخوام ببینم با قد 178 یا 179 و وزن 85 چه سایز تنه ای سفارش بدم که استاندارد باشه فقط اگه میشه سریع تر.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)