تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 59 از 1135 اولاول ... 949555657585960616263691091595591059 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

نه چند هفته ای هست این طوری شده.
    هیچ کدام از این ها مشکل ندارد.
    همه اوکی هست.

شاتل 3 بار - سه نفرشون گفتند آقا مشکل دقیقا از سمت شاتل هست.
    این مال روز هست. تازه.

شب بدتره
    یک جورایی اصلا خاموش باید کمرد و رفت.

راستی یک پینگ از شب میزاری ببین شما ها شب چطوری هستید.
    C:\Documents and Settings\Administrator>ping www . yahoo . com

Pinging www-real.wa1.b.yahoo.com [87.248.113.14] with 32 bytes of data:

Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=242ms TTL=47
    Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=252ms TTL=47
    Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=247ms TTL=47
    Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=246ms TTL=47

Ping statistics for 87.248.113.14:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 242ms, Maximum = 252ms, Average = 246ms

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    آقای ahriman323 اگر میدونین لازمه منم پینگ بالای 2000 رو ساعت 1 به بعد بزارم واستون

Danial_Hiv عزیز شما باید قبل از این که توی این گرفتاری بیفتی فکر میکردی امثال من و شما فعلا راهی نداریم بجز اینکه تا پایان قرارداد بسوزیم پای خوشی کسانی که شاتل بهشون حال داده بجا 128 بهشون 512 میده از کسی هم کاری بر نمیاد ترافیک مرکز شما هم مثل مال ما زیاد اینهام دلشون واسه کاربر نمیسوزه چون خودشون خیلی خوب میدونن دارن چیکار می کنن شما یه سر برو پیش آقای صمیمی مسئول فنی شاتل می بینی نمودار مصرف همه مراکز رو دارن و میدون هر مرکز کی شلوغ کی خلوت

اگر می خواهی دانلود کنی شبا. من یه نیمچه برنامه نوشتم که وقتی مودم قطع میشه ( چراغ مودم روشن ولی رسیو نداره ) مودم رو ریست کنه البته یه خرده درده سر داره باید یه اطلاعات جزئی داشته باشی ولی خوب کار راه بندازه من الان با این همه قطعی دیتا که شبا دارم بازم 600-700 دانلود میکنم ایده ال نیست ولی خوب بهتر از هیچی

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

سلام
    آقای ahriman323 اگر میدونین لازمه منم پینگ بالای 2000 رو ساعت 1 به بعد بزارم واستون

Danial_Hiv عزیز شما باید قبل از این که توی این گرفتاری بیفتی فکر میکردی امثال من و شما فعلا راهی نداریم بجز اینکه تا پایان قرارداد بسوزیم پای خوشی کسانی که شاتل بهشون حال داده بجا 128 بهشون 512 میده از کسی هم کاری بر نمیاد ترافیک مرکز شما هم مثل مال ما زیاد اینهام دلشون واسه کاربر نمیسوزه چون خودشون خیلی خوب میدونن دارن چیکار می کنن شما یه سر برو پیش آقای صمیمی مسئول فنی شاتل می بینی نمودار مصرف همه مراکز رو دارن و میدون هر مرکز کی شلوغ کی خلوت

اگر می خواهی دانلود کنی شبا. من یه نیمچه برنامه نوشتم که وقتی مودم قطع میشه ( چراغ مودم روشن ولی رسیو نداره ) مودم رو ریست کنه البته یه خرده درده سر داره باید یه اطلاعات جزئی داشته باشی ولی خوب کار راه بندازه من الان با این همه قطعی دیتا که شبا دارم بازم 600-700 دانلود میکنم ایده ال نیست ولی خوب بهتر از هیچی

اگه میشه لطف کنید لینک این برنامتونو بذارید تا بقیه هم دانلود کنن و استفاده کنن.در ضمن من با شما موافقم.این پینگ هایی که ahriman323 میدن نمی دونم به چه درد می خوره که تو هر صفحه چند تا پست هم میدن.فکر نمی کنم دردی از کسی دوا کنه

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یکی از بچه ها گفت پینگ شب بذار من هم گذاشتم شما راحت نیستی پست های منو فاکتور بگیر بیکار نیستم و عقده پست هم ندارم اینجا پینگ بدم

سلام
    [/B]
    من نکاتی رو که باعث بدی پینگ میشه گفتم واقعا اگه میبینید خرابه میتونید isp عوض کنید

6. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام .عزیزان من از هر فروشنده ای تو ملا صدرا سوال می کنم میگه پارس انلاین هم کیفیت خوبی داره و هم پشتیبانی خوب و تو تمام مناطق شیراز از همه بهتره.نظر شما دوستان چیه؟راستی لاوان چطوره؟کسی از مراکز فیاض بخش و مدرس اینجا نیست بگه از کدوم سرویس استفاده می کنه؟
    ننه واللو راسسشو بیگین.خداوکیلی آدمه اِقد گیج نکنین!!!!.

داره خودمونی میشه usamilad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من اشتراک امین نت دارم تا 10 شهریور، این اشتراک ترافیک 4 گیگابایت داره من امروز از 4 گیگ رد کردم و هنوز دارم از اینترنت استفاده میکنم.
    خواستم بدونم پول این اضافه دانلود رو بعداً از حلقومم میکشن بیرون یا اینکه متوجه نیستند وگرنه اینترنتم رو ،قطع میکردند.

در ضمن میخام واسه همیشه بیام شاتل، اصلن از سرعت دانلود امین نت راضی نیستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadshekoohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام .عزیزان من از هر فروشنده ای تو ملا صدرا سوال می کنم میگه پارس انلاین هم کیفیت خوبی داره و هم پشتیبانی خوب و تو تمام مناطق شیراز از همه بهتره.نظر شما دوستان چیه؟راستی لاوان چطوره؟کسی از مراکز فیاض بخش و مدرس اینجا نیست بگه از کدوم سرویس استفاده می کنه؟
    ننه واللو راسسشو بیگین.خداوکیلی آدمه اِقد گیج نکنین!!!!.
    با سلام پارس آنلاین گرون هست . به نظر من ماتریکس . لاوان .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ђiя@z$

پيش فرض

دوستان من اشتراک امین نت دارم تا 10 شهریور، این اشتراک ترافیک 4 گیگابایت داره من امروز از 4 گیگ رد کردم و هنوز دارم از اینترنت استفاده میکنم.
    خواستم بدونم پول این اضافه دانلود رو بعداً از حلقومم میکشن بیرون یا اینکه متوجه نیستند وگرنه اینترنتم رو ،قطع میکردند.
    قانونا وقتی شما 4 گیگ ترافیک داری خود ISP موظفه هروقت تموم شد اینترنت رو قطع کنه و شما اگه مایل بودی میتونی ترافیک اضافه خریداری کنی.
    در غیر اینصورت که باید 24 ساعته میزان مصرف رو چک کنی تا 1 وقت بالا نزنه
    به احتمال 90% مشکل از ISP هست. شما استفاده کن اگرم موردی پیش اومد زیر بار نرو و بگو مشکل از خودتون بوده، میخواستین قطع کنین اینترنت رو
    یادمه 1 بار هم شاتل قاطی کرده بود 500-600 مگ اضافه حال داد به ما.
    ولی در کل شاتل وقتی ترافیک تموم شد اینترنت رو قطع میکنه، ولی در مورد شما دوستان امین نتی بهتر میتونن نظر بدن.

11. این کاربر از soroush1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadshekoohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

6

این امین نت کلاٌ تعطیل هست شما تا میتونی مصرف کن . اونا باید وقتی ترافیک تموم میشه اکانت اتوماتیک دسترسی محدود میشه .

13. این کاربر از farzadshekoohi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •