کاش اون دو تا گل مفت اولو نمیخوردیم
کاش نظری دوتا گل لایی نمیخورد
کاش نظری اون دقیقه اخر توپو به اونا نمیداد
کاش شمسایی و کشاورز بودن
کاش بازی با اوکراین اون گل اخرو نمیخوردیم
کاش دقیقه اخر گل نمیخوردیم
کاش .....................................
کاش اون دو تا گل مفت اولو نمیخوردیم
کاش نظری دوتا گل لایی نمیخورد
کاش نظری اون دقیقه اخر توپو به اونا نمیداد
کاش شمسایی و کشاورز بودن
کاش بازی با اوکراین اون گل اخرو نمیخوردیم
کاش دقیقه اخر گل نمیخوردیم
کاش .....................................
بچه ها من فکر میکنم بحث تفاضل گل تو فوتسال نسبت به فوتبال یکم بی عدالتی باشه آخه تو فوتسال هر مسابقه شرایط خاص خودش رو داره و ممکنه تو یه بازی یه تیم بتونه گل زیادی بزنه ولی نمیشه کاملا گفت که این کاملا نشان از قدرت یا عدم قدرت تیم مقابل داره و این مسئله وقتی که یکی از بازیکن های یه تیم اخراج بشه دیگه بدتر میشه مثل همین اوکراین و ایتالیا که یکی از بازیکنای اوکراین اخراج شد و باعث شد تفاضل گل ایتالیا تو همون بازی بهتر بشه . هر چند که در این مورد ایتالیا نسبتا قویتر بود
اما واقعا باید بطور میلیونی همونجور که به فوتبال پاداش میدن به اینا هم بدن
انصافا خیلی سخته اینجور حذف شدن.......................
آدم با دیدن این بازی تو این سطح از فوتسال جهان دیگه میلش نمیکشه فردا بازی مزخرف ایران-کره رو ببینه
و کشتی به راهش ادامه نداد
سلام
بچه ها از همه تان متشکریم که در چند بازی هیجان کامل را برای این ملت به ارمغان آوردید.تصاویر بازی آخری تان واقعا تکان دهنده بود،من که گوشه ای کز کرده بودم تا اشکهای ام را کسی نبیند.ما قبل از بازی می دانستیم اختلاف ما با ایتالیا زیاد است و احتمالا صعود نمی کنیم . ما می دانستیم که به احتمال 99درصد صعود نمی کنیم . ممنونیم که برای یک درصدی ها بازی کردید .شما غرور من را زنده کردید .
به خانه بازگردید و بدانید استقبال پرشوری انتظارتان را می کشد . برای ما، شما هیچ از قهرمان این رقابت ها کم ندارید . شما یعنی ایران.
سلام دوستان
ما تو اين دوره از مسابقات فقط به برزيل باختيم
با ايتاليا و اسپانيا مساوي كرديم
بقيه را هم برديم
ضمنا توي گروه مرگ بوديم و با اقتدار صعود كرديم (اسپانيا : قهرمان جهان و اروپا - ليبي:قهرمان آفريقا- ايران : قهرمان آسيا - اوروگوئه:....)
تو بازي باايتاليا 3 بازيكن محروم و مصدوم داشتيم
البته ايتاليا هم بازيكن محروم داشت كه نه توي تلويزيون اعلام شد و نه من ديدم از دوستان كسي بنويسه و بگه كه بهتر بود ميگفتيم و در موردش صحبت ميكرديم
5 بازيكن ايتاليا (اگه اشتباه نكنم) برزيلي بودند
دوستان نيايم بگيم اگه اين تتوپ گل ميشد يا اگه اون اتفاق ميافتاد
چون اگه قرار بود بيفته بايد همون جا اتفاق مي افتاد ، نه توي ذهن ما
:
1- از جام جهاني حالا بايد برگرديم
2- به نظر شما ليگ برتر فوتسال جايگاهش كجاست
3- خدائيش اسم تيم هاي ليگ برتر رو ميدوني (با فوتبال مقايسه كن ، اصلا كسي تو ايران به فوتسال اهميت نميده. همين تلويزيون بزرگترين مقصره. فوتبال تمام دنيا روپخش ميكنه اما فوتسال ايران- اسپانيا رو نه )
4- براي اينكه جام جهاني بعدي بريم و با افتخار برگرديم بايد از كي شروع كنيم
5- بهتر نيست بزرگاني مثل شمسايي رو براي جام بعد كنار بذاريم تا استعدادهاي كوچيك امروز پا جاي پاي اون بزارند(خداحافظي تو اوج- البته اين يه پيشنهاد هست )
6- به اميد اينكه تو جام بعدي بهتر از اين باشيم و بيايم وقهرمان جام بعدي باشيم
من اصلا از صعود نكردن ناراحت نشدم چون ميدونم بچه ها كم كاري نكردند و خيلي هم عالي بودند
موفق باشيد .
به اميد قهرماني در جام جهاني بعدي فوتسال
.............1000%به خانه بازگردید و بدانید استقبال پرشوری انتظارتان را می کشد . برای ما، شما هیچ از قهرمان این رقابت ها کم ندارید . شما یعنی ایران.
تو عمرم انقد واسه یه مسابقه ورزشی ناراحت نشده بودم .1 ساعت تمام داشتم می گریستم . ولی واقعا باید به غیرت این بازیکنا تبریک گفت برخلاف تیم مزخرف فوتبالمون که بویی از غیرت نبردن و فقط واسه پول بازی میکنن
كاملا تائيد ميشه
ولي خودمونيم تلويزيون حتي يكبار هم از اين سرود هاي پيروزي بعد از بردهاي ايران نذاشت
خيلي نامردند
حالا اگه كره شمالي روببريم مطمئنا سرود پيروزي ميگذارند .
Last edited by mahdi.a81; 14-10-2008 at 20:24.
کاملا تائید میشه!
حالا این که چیزی نیست فرض کن فقط بریم جام جهانی!نفری 100000000 میلیون به بازیکنی پاداش میدن!و تو بازی جام جهانی هرکی گل بزنه 5000000میلیون!بعدش هم همه بازی ها رو می بازیم با تیم ناشناخته دنیا(آنگولا رو نمی گم ها!) مساوی می کنیم بعد با افتخار برمی گردیم!و بازم فقط از فوتبال حمایت می کنیم !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)