اییییییییییی اینکه خیلی ضایعس...اه چه گنـــــــــــــــــــد...خ ر سرشون این همه دوره میبینیم آخرم نمیزارن بشینیم حالشو ببیریم
نیس من تابع قوانینمولی کی محل میزارهآخه من یه نام دیگم attractive_police هستش
![]()
اییییییییییی اینکه خیلی ضایعس...اه چه گنـــــــــــــــــــد...خ ر سرشون این همه دوره میبینیم آخرم نمیزارن بشینیم حالشو ببیریم
نیس من تابع قوانینمولی کی محل میزارهآخه من یه نام دیگم attractive_police هستش
![]()
بچه ها1
من دو بار آيين نامه مقدماتي افتادم! به خدا خوب ميخونم!
جايي رو نميشناسيد بشه نمونه سئالاش رو دي ال كرد؟ تا يه كم راه بيفتم؟
بجه ميشه بدونه آيين نامه مقدماتي كاردكس گرفت؟؟؟ اصلا جايي ثبت ميشه كه قبئل شدي اونو يا نه؟؟؟
نه فکر نمی کنم بشه.
توی همون برگه ی حضور و غیاب برای من ثبت کرده بودن.
منم 1 بار افتادم با 25
سوال های امتحان مقدماتیش سخت تره به نظر من !
دفعه دوم با 28 قبول شدم !
اما به نظر من اصل امتحان آئین نامه آسون بود خیلی من گه بی غلط پاس شدم
سوال هاش هم من اون دفعه تو نت یه چرخی زدم یه چیزایی یافتم
![]()
آخر کتاب آیین نامه خودش چند تا نمونه سوال داده اونا خوبه بخونی
یکی هم به من گفت که سوال ها ی هر بخش رو که میخونی برای آیین نامه ی مقدماتی فقط جواب های درستشو بخون که حفظ شی چون سوال های آیین نامه مقدماتی که خود آموزشگاه میگیره فقط از همون سوال هاییه که خودشون دراوردن!
سلام دوستان
من دوسال و یک ماه پیش امتحان ایین نامه دادم و معاینه چشمو خلاصه همه کارای گواهینامه موتور رو انجام دادم ولی دیگه برای امتحان شهری نرفتم (بنا به مشکلاتی)
الان باید چیکار کنم؟ باید همه این مراحل رو دوباره برم؟
یه سوال دیگه وقتی گواهینامه ماشین گرفتم زده بدون عینک اگه حالا برای گواهینامه موتور بخواد بزنه با عینک آیا گواهینامه ماشین رو هم میگیرن میکنن با عینک؟
اگر بین امتحان عملی با آخرین جلسه آموزش عملی بیست روز فاصله افتاده باشه برای خانوما یه جلسه عملی اجباریه ولی برای آقایون یه تست میگیرن ببین یادت مونده یا نه (البته این درباره ماشینه درباره موتور مطمءن نیستم)من دوسال و یک ماه پیش امتحان ایین نامه دادم و معاینه چشمو خلاصه همه کارای گواهینامه موتور رو انجام دادم ولی دیگه برای امتحان شهری نرفتم (بنا به مشکلاتی)
الان باید چیکار کنم؟ باید همه این مراحل رو دوباره برم؟
سوال دوم هم نمیدونم
Last edited by darklord_8; 08-09-2009 at 12:11.
ٍبالاخره آيين نامه قبول شدم.....
مقدماتي رو ديروز دادم شدم 30 !!!!!
اصلي هم امروز دادم شدم 29!
رفتيم عملي امتحان بديم! گفت شما برو بعدا بيا ظرفيت تكميله! زكي!!!!
عملی رفتی حواستو جمع کنرفتيم عملي امتحان بديم! گفت شما برو بعدا بيا ظرفيت تكميله! زكي!!!!
سوار که شدی حتی آینه و صندلی اگر تنظیم هم بود یه دستی الکی بزن
صکادرات رو یادت نره
پل ها و توقف سر تقاطع ها یادت نره
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)