تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 96 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 953

نام تاپيک: FIFA Manager 09

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم
    توی بازی فیفا وقتی میخام با دسته بازی کنم چندتا دکمش کار نمیکنه ولی با کیبرد همش کار میکنه
    باید چیکار کنم

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.
    آقا من تازه این بازی رو سفارش دادم.میخوام ببینم برا این که فصل دوم اخراج نشم فقط لازمه که اون پچ اخراج نشدن رو دان کنم یا باید چیز دیگه ای هم دان کنم؟؟؟
    بله فقط همین کار کافی هستش.

من جدیدا میخوام امکانات باشگاهمو آپگرید بکنم میپره بیرون
    نمیدونم چرا
    برای منم وقتی می خواهم توی personal life برم میره بیرون...

با سلام آقا من دو فصله که بازی کردم ولی اول بازی یادم رفته reserve رو فعال کنم یعنی اصلا reservam بازی نمی کنن راهی داره که من بتونم دوباره تنظیم کنم تازه level و talentam یادم رفته تیک بزنم الان خیلی وقت گذاشتم حال گیری از اول برم راهی داره که این مواردو فعال کنم
    دیگه راهی وجود نداره به جز برگشت

از بازی بسی خوشم نیومد.خیلی چرت.بدون جذابیت با گرافیک افتضاح.همون منیجر مود فیفا خیلی بهتر هم بود.
    دستت درد نکنه .
    بهترین بازی مدیریتی هستش...!

سلام
    یه سوال داشتم
    توی بازی فیفا وقتی میخام با دسته بازی کنم چندتا دکمش کار نمیکنه ولی با کیبرد همش کار میکنه
    باید چیکار کنم
    من هم از منیجر 07 تا الان این مشکل را داشتم و فکر کنم تا حالا درستش نکرده اند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

[amir_rahmani] جان این سوال من رو هم اگه میدونی جواب بده . قربونت برم همه رو گفتی به جز من

من تیم ناتینگهام فارست از لیگ 2 انگلیس رو گرفتم به همراه تیم ملی اسپانیا .
    ملیت خودم رو هم اسپانیا گذاشتم و خودم هم به عنوان بازیکن کار میکردم . و خودم رو به تیم ملی دعوت کردم و در سال اول 12 بازی کردم .
    اما سال دوم دیگه توی لیست بازیکنان تیم ملی نبودم و توی لیست بازیکنان برای انتخاب اسپانیایی هم نبودم و نمیتونم خودم رو به تیم ملی دعوت کنم.
    الان سال دوم هستم و 3 ماه دیگه به جام جهانی شروع میشه اگه کسی میدونه مشکل چیه راهنمایی کنه .....

در آغاز فعالیت mehdi.s's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام.آقا خواهشا یکی بگه تو این منیجر چطوری میشه شماره ی بازیکنای تیم رو وسط فصل عوض کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا اعصابم از این خرد شده...

آقا من برای اخراج نشدن اون پچ اخراج نشدن (اون که 6 مگ)رو دانلود کردم.ولی وقتی تو محل بازی کپی میکنم دیگه بازی اجرا نمیشه.خواهشا راهنمایی کنید.

[amir_rahmani] جان این سوال من رو هم اگه میدونی جواب بده . قربونت برم همه رو گفتی به جز من

من تیم ناتینگهام فارست از لیگ 2 انگلیس رو گرفتم به همراه تیم ملی اسپانیا .
    ملیت خودم رو هم اسپانیا گذاشتم و خودم هم به عنوان بازیکن کار میکردم . و خودم رو به تیم ملی دعوت کردم و در سال اول 12 بازی کردم .
    اما سال دوم دیگه توی لیست بازیکنان تیم ملی نبودم و توی لیست بازیکنان برای انتخاب اسپانیایی هم نبودم و نمیتونم خودم رو به تیم ملی دعوت کنم.
    الان سال دوم هستم و 3 ماه دیگه به جام جهانی شروع میشه اگه کسی میدونه مشکل چیه راهنمایی کنه .....
    سلام گوگل جان فکر کنم شما 40 سالت شده و برای بازیکن-مربی سنت باید کمتر از 40 باشه.

در آغاز فعالیت mory_net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    مهدی جان در قسمت Merchandise و بعد قسمت Kit میتونی شماره بازیکنان رو تغییر بدی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

سلام.آقا خواهشا یکی بگه تو این منیجر چطوری میشه شماره ی بازیکنای تیم رو وسط فصل عوض کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا اعصابم از این خرد شده...

آقا من برای اخراج نشدن اون پچ اخراج نشدن (اون که 6 مگ)رو دانلود کردم.ولی وقتی تو محل بازی کپی میکنم دیگه بازی اجرا نمیشه.خواهشا راهنمایی کنید.

سلام گوگل جان فکر کنم شما 40 سالت شده و برای بازیکن-مربی سنت باید کمتر از 40 باشه.
    اقا اول بگم اون ابدیت 2 که 182 مگابایته یا ابدیت 3 که 198 مگابایته رو هم باید دانلود کنی بعد بازی با اون کرک میاد بالا و اخرج هم نمیشی

برای خودم هم من تازه سنم توی بازی 20 سال شده و توی باشگاه دارم بازی میکنم ولی تیم ملی بعد از سال اول دیگه نمی تونم خودم رو دعوت کنم یعنی کلا توی لیست نیستم که بتونم خودم رو دعوت منم

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من توی تنظیم دسته برای این بازی مشکل دارم می شه کمک کنید
    Last edited by بی باک بی بال; 25-05-2009 at 16:20.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام من چند روزي كه دارم بازي مي كنم ولي يه مشكل عجيب هست اينكه وقتي بازي رو مي برم با نتيجه 4 بر 2 اخر بازي مي نوبسه بازي صفر صفر تموم شد و از اين قبيل اتفاق ها حتي وقتي بازي مساوي ميشه يك دفعه ميزنه 3 بر 0 به نفع من كلا خيلي عجيبه خواستم ببينم كسي ديگه اين مشكل داره

در آغاز فعالیت mehdi.s's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام من چند روزي كه دارم بازي مي كنم ولي يه مشكل عجيب هست اينكه وقتي بازي رو مي برم با نتيجه 4 بر 2 اخر بازي مي نوبسه بازي صفر صفر تموم شد و از اين قبيل اتفاق ها حتي وقتي بازي مساوي ميشه يك دفعه ميزنه 3 بر 0 به نفع من كلا خيلي عجيبه خواستم ببينم كسي ديگه اين مشكل داره
    آرمان جان آخر بازی با کلید Esc خارج میشی یا از اون منوی پایین skip in risult mode رو میزنی(اون ضربدر قرمز)؟؟؟ اگه اون رو بزنی یه نتیجه ی شانسی میزنه.

داره خودمونی میشه kaka.ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

وقتی بازی تموم میشه و وقتی highlights رو نشون میده شما نباید اون مربع پایین(علامت استوپ)رو بزنی و باید Esc رو بزنی تا از Highlights خارج بشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •