سلام
یه سوال داشتم
توی بازی فیفا وقتی میخام با دسته بازی کنم چندتا دکمش کار نمیکنه ولی با کیبرد همش کار میکنه
باید چیکار کنم
سلام
یه سوال داشتم
توی بازی فیفا وقتی میخام با دسته بازی کنم چندتا دکمش کار نمیکنه ولی با کیبرد همش کار میکنه
باید چیکار کنم
بله فقط همین کار کافی هستش.
برای منم وقتی می خواهم توی personal life برم میره بیرون...
دیگه راهی وجود نداره به جز برگشت
دستت درد نکنه .
بهترین بازی مدیریتی هستش...!
من هم از منیجر 07 تا الان این مشکل را داشتم و فکر کنم تا حالا درستش نکرده اند.
[amir_rahmani] جان این سوال من رو هم اگه میدونی جواب بده . قربونت برم همه رو گفتی به جز من
من تیم ناتینگهام فارست از لیگ 2 انگلیس رو گرفتم به همراه تیم ملی اسپانیا .
ملیت خودم رو هم اسپانیا گذاشتم و خودم هم به عنوان بازیکن کار میکردم . و خودم رو به تیم ملی دعوت کردم و در سال اول 12 بازی کردم .
اما سال دوم دیگه توی لیست بازیکنان تیم ملی نبودم و توی لیست بازیکنان برای انتخاب اسپانیایی هم نبودم و نمیتونم خودم رو به تیم ملی دعوت کنم.
الان سال دوم هستم و 3 ماه دیگه به جام جهانی شروع میشه اگه کسی میدونه مشکل چیه راهنمایی کنه .....
سلام.آقا خواهشا یکی بگه تو این منیجر چطوری میشه شماره ی بازیکنای تیم رو وسط فصل عوض کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا اعصابم از این خرد شده...
آقا من برای اخراج نشدن اون پچ اخراج نشدن (اون که 6 مگ)رو دانلود کردم.ولی وقتی تو محل بازی کپی میکنم دیگه بازی اجرا نمیشه.خواهشا راهنمایی کنید.
سلام گوگل جان فکر کنم شما 40 سالت شده و برای بازیکن-مربی سنت باید کمتر از 40 باشه.
سلام
مهدی جان در قسمت Merchandise و بعد قسمت Kit میتونی شماره بازیکنان رو تغییر بدی.
اقا اول بگم اون ابدیت 2 که 182 مگابایته یا ابدیت 3 که 198 مگابایته رو هم باید دانلود کنی بعد بازی با اون کرک میاد بالا و اخرج هم نمیشی
برای خودم هم من تازه سنم توی بازی 20 سال شده و توی باشگاه دارم بازی میکنم ولی تیم ملی بعد از سال اول دیگه نمی تونم خودم رو دعوت کنم یعنی کلا توی لیست نیستم که بتونم خودم رو دعوت منم
من توی تنظیم دسته برای این بازی مشکل دارم می شه کمک کنید
Last edited by بی باک بی بال; 25-05-2009 at 16:20.
با سلام من چند روزي كه دارم بازي مي كنم ولي يه مشكل عجيب هست اينكه وقتي بازي رو مي برم با نتيجه 4 بر 2 اخر بازي مي نوبسه بازي صفر صفر تموم شد و از اين قبيل اتفاق ها حتي وقتي بازي مساوي ميشه يك دفعه ميزنه 3 بر 0 به نفع من كلا خيلي عجيبه خواستم ببينم كسي ديگه اين مشكل داره
آرمان جان آخر بازی با کلید Esc خارج میشی یا از اون منوی پایین skip in risult mode رو میزنی(اون ضربدر قرمز)؟؟؟ اگه اون رو بزنی یه نتیجه ی شانسی میزنه.![]()
وقتی بازی تموم میشه و وقتی highlights رو نشون میده شما نباید اون مربع پایین(علامت استوپ)رو بزنی و باید Esc رو بزنی تا از Highlights خارج بشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)