شما باید پتچ های بتلگراند و آرنا رو به منگوستون اضافه کنین
شما باید پتچ های بتلگراند و آرنا رو به منگوستون اضافه کنین
سلام ترو خدا جوابمو بدین دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من می خواهم یک GM توی یک سرور onlyn داشته باشم کسی اینجا بلده ؟
منو راهنماییم کنه pliizzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب این pach از کجا باید گیر بیارم!؟
ممنون
دوستان علاقه مند به بازی و سرور ها و بحث های تخصصی به این فروم مراجعه کنند
W W W . I R A N G M . C O Mکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[quote=ali_kalagh;3874015]با سلام و خسته نباشید به همه سرور world of warcraft 2.4.3 ما هم ران شد
با ای پی و سایت : 10.240.15.60
سری به سرور ما هم بزنید بد نیست تا 1 ماه سرور 15x می باشد و به هر نفر که لول 70 بشه 1 آیتم جایزه می دیم
salam doste aziz man mikhastam bedonam ba che barnamei mishe kasani ro ke mortakebe khata dar bazi mishano ban ya mute kard ba tashakor
![]()
salam doste aziz man age in kararo injam bedam server dorost shode va dige kari nist ke man anjam bedam va dige server be barnameye khasi niyaz nadaram plz rahnamiyi kon
سلام به تمامي دوستان عزيز
من تازه ثبت نام كردم.
من قبلا با Mangos كار ميكردم اما با ورژن قديمي نميددونستم جديدشم اومده. همه ي اطلاعات شمارو خوندم دستتون درد نكنه.من چندتا از برنامه هاي mangos براي patch 3.0.9 رو دانلود كردم اما بعضياش خيلي سنگينه ! راه ديگه اي نيست تا بتونم دانلودشون كنم؟ لطفا يكم راهنماييم كنين خيلي دوست دارم Lich king offline بازي كنم
سروره آنلاین داری ؟
[quote=VorojaK2;4026093]باید داخله بازی یه GM داشته باشی برای بن ban character esme taraf time reason و برای موت mute esme taraf Time
موفق باشی
Last edited by Bllizzardwow; 30-07-2009 at 12:07. دليل: ایراده تایپی
شما میتونین به یکی از شرکت های isp شهرتون برین و اونجا تو چند دقیقه براتون دانلود کنن و رایت کنن روی سی دی بهتون بدن اونجا دیگه پولشو بهشون میدین
موفق باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)