سلام من موقع در زمان دانلود با این پیغام روبرو میشم connection lost during download لطفا راهنمایی کنید
سلام من موقع در زمان دانلود با این پیغام روبرو میشم connection lost during download لطفا راهنمایی کنید
میشه بیشتر توضیح بدید ؟
چه چیزی رو میخواید دانلود کنید که این پیغام رو میده؟
معنی این ارور اینه که "ارتباط در حین دانلود قطع شد!" ....
حالا شما بیشتر توضیح بدید شاید علتش رو پیدا کنیم.
والا نمیدونم مشکلش چیه ؟
با Wifi دانلودش میکنید یا GPRS ؟
راستش نمیدونم چرا ارتباطتون قطع میشه.
هزار تا عامل میتونه داشته باشه.
یکیش اینه که ممکنه مشکل اپراتور باشه که ارتباطش قطع و وصل میشه.فردا نزدیک یک فرستنده اپراتورتون برید و امتحان کنید ! (یا اینکه با سیم کارت یک اپراتور دیگه امتحان کنید)
یا گوشیتون مشکل نرم افزاری داره.
برای اینکار از کل اطلاعات گوشیتون همه جوره بکاپ بگیرید و بکاپ رو تست کنید.یعنی یک دور Restore کنید ببینید ارور نده .
بعدش گوشیتون رو با کد #7370#* فرمت کنید.بعدش سعی کنید گوشیتون رو اپدیت کنید و سپس اون بکاپ که گرفتید برگردونید.
یک راه دیگه هم اینه که برید یکجا که Wifi رایگان داشته باشه و از طریق اون آپدیتش کنید.
فعلا راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه.....
Last edited by اماستیاف; 25-01-2009 at 09:36.
سلام
من موقع آپديت كردن n96 برق كامپيوترم قطع شد و ديگه گوشيم بالا نيومد كسي ميتونه منو راهنمايي كنه از اين درد سر دربيام؟
بچه ها 96 من ریست کارخونه میشه هر روز.هیچ کاریم نمی کنم ریست میشه.فلش هم زدم 4 بار ولی درست نشده.چه کار کنم؟
685 خریدم.هنوز 1 ماه نیس.الان شده اکش 598..اگه بخوام بفروشم که ضرره.به نظرتون با آپدیت درست میشه؟
تو رو خدا کمک کنید
ممنون
در ضمن اگه با آپدیت درست میشه راهنمای آپدیت رو هم لطف کنید بزارید
توی فریمور های قدیمی هم اینقدرا نباید ریست بشه.ولی اگر آپدیت نکردی حتما آپدیت کن.
برای آپدیت :
1-از گوشیت همه جوره بکاپ بگیر.
2-کد #0000#* رو بزن.
3-گزینه Check for Updates رو بزن و به GPRS وصل شو و آپدیت کن.
4-اون بکاپ که گرفته بودی Restore کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)